Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.233
Cevap
39
Favori
204.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen. Siz Lnb değiştirmeyi denediniz mi? Veya antenle uğraştın mı sinyali ile ilgili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    Yok hiç uğraşmadım açıkçası. Bilmiyorum ben LNB ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
  • Hafıza sorununu çözebilen varmı usb1 e bellek takarak sorunun çözüldüğüne dair paylasimlar Google da Asphalt 8 i kurunca direk hafıza doluyor

• Hakankeceli H kullanıcısına yanıt

Kaç aydır var bu problem? Benim ki Eylül'den sonra bir ara havalar kötü bozmuştu o zaman başladı işte Lnb yandı. Yeni Lnb de mi var sorun veya acaba benim TV'e ters elektrik gibi gelip cihazımın uydu alıcısının mı kafasını bozdu bilmiyorum.

• funnel kullanıcısına yanıt

Servis bugün cihazı geri getirdi. Garantiden paneli değiştirmişler, sorun çözülmüş.

Garanti kapsamı için aklında soru işareti olanlar için yazayım, TV kurulumunda servis gelmemişti, ben kendim kurulum yapmıştım. Ayrıca0.62 NVM güncellemesini de kendim yapmıştım. Bunlar için elbel sorun çıkarmamaları gerekiyordu, zaten öylede oldu. Verilen hizmetten memnun kaldım.

Merhaba,

Öncelikle sorununuzun çözülmesine sevindim, umarım tekrarlamaz.

Bende de siyah ekranda farklı bölgelerde ışık hüzmeleri mevcut 6 aylık tv.

Nvm 62 güncellemesini yaptığınızı söylemişsiniz. Bu güncellemeden sonra performans veya görüntüde fark oldu mu? Birde bu nvm 62 güncellemesini nereden indirebilirim ve nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz? 55PUS7304/62 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostefe -- 24 Aralık 2020; 16:39:32 >
  • ghostefe kullanıcısına yanıt

Bu forumda daha önce V0.62 güncellemesi paylaşılmıştı.

@HBKaan adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: 55PUS7304/62 için nvm 0.62 Update

https://dosya.co/rv9vaiic2aak/PH_55PUS7304-62_EUR_MT5599_NVM_21_V0.62_20200323_FFFF.BIN.html

ilk geldiğinde 0.58 vardı, önce 0.61 e güncelledim, o zaman biraz daha görüntüde iyileşme ve parlaklık farkı oluştu. Ancak 0.61'den 0.62 'ye geçişte açıkçası bir fark gözlemlemedim.

Çok teşekkür ederim, Nvm güncellemesini yükleme veya bakma kısmı forumda vardı ama hangi sayfada hatırlamıyorum. Bakayım bi geçmişe doğru sanırım temmuz gibi paylaşılmıştı. Eğer takıldığım yer olursa yazarım tekrar . (:

Forumdan alıntı;

NVM GÜNCELLEMESİ için

*** aşağıdaki linkten nvm 0,61 indirip, içerisi bos olan bir usb belleği biçimlendirip indirdiğiniz dosyayı usb ye yükleyin... Nvm dosya boyutu çok küçük 32kb, usb de sadece bu nvm olacak...

https://app.box.com/s/sdtvgb94m6pcpr5h2w1sfa6ddt2o1bv7

***tv yi kapatıp fi?ini çekip, 2-3dakika bekleyin... Tv yi açmadan önce usb belleği arka alttaki usb 2.0 olan (yandaki mavi 3.0 usb ye değil) takıp, tv nin fisini takın tv yi açın...

***tv açılırken otomatik olarak usb deki yazılımı görüp "software uptating...." gibi uyarı çıkacak ve Tv açılacak... Nvm 0,61 güncellemesi tamamlanmı?tır...

***güncelleme sonrası tv nin kanal düzeni bozulabilir yada bazı uygulamalar çalı?maya bilir... Bu sebeple " tv yi yeniden kurulum" yapmanız yani resetlemeniz gereklidir... (Fabrika ayarlarına döndürmek değil)

**** servis menüden kontrol edin nvm 0.61 görünmelidir...

Not... Eğer olmadıysa mutlaka basamaklar da eksik yapılan bir durum vardır... Tekrar deneyin...

61 sürümünden iki tane vardı linkte, ayrıca 62 sürümü de var elimde. 8gb lik flash ı fat32 olarak biçimlendirip içine attım güncellemeyi. Hepsini tek tek denedim fakat güncelleme olmadı. mevcut sürüm 58. Tv yi 10-15dk kapalı tuttum olmayınca hatta sabaha kadar kapalı tuttum ama hiçbir şekilde görmedi. Bir püf noktası var mı ki bunun?

Farklı bir usb bellek ile deneyin, bende elimdeki belleklerden bir tanesi ile güncelleme yapamamıştım.

Anladım, deneyeceğim teşekkürler...

• Merhabalar,

Philips The One serisi için Netflix' de video çözünürlüğü ve Mbps bilgilerini görmenin yolu, denedim çalışıyor.

How to Check Video Quality of Netflix on OnePlus TV/ Android TV - YouTube

• NVM Güncellemesi adımlarını doğru yapmanıza rağmen nvm olmuyor ise mevcut Flash diskinizi "MBR" olarak biçimlendirmeniz gerekmektedir.MBR olarak biçimlendirmeyi Rufus programı üzerinden yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBKaan -- 30 Aralık 2020; 11:53:45 >
  • Merhabalar, 0.74 NVM dosyası 50PUS7304/62 içinde var mı acaba ?

• Yazılım güncellemesi mevcut diyor. Güncelleyen oldu mu?

• ses ayarlarında herşeyi denedim nerdeyse ama insan sesleri kısık geliyor çevre ve müzik sesleri daha baskın. bu sorunu yaşayan oldu mu?

• Dsmartgo uygulamasında canlı tv izleme seçeneğinde görüntü gelmiyordu. Sorunun kaynağını buldum. "Android System Webviewer" adlı yazlımının güncellemesini kaldırıp, playstoredan otomatik güncellemeleri iptal etmek gerekiyor. Sanırım bu durum philips tv lere özel, bir arkadaşımda aynı sorunu yaşamıştı. Dsmart go da sorun yaşayanlar bu yöntemi kullanabilir.

Merhaba,

Öncelikle panelin değişmesine sevindim.Eski panele nazaran rengi kırmızımsı gözüküyor mu hocam? Benim ki kapalı vaziyetteyken rengi öyle.

• HBKaan kullanıcısına yanıt

Yok bendeki yeni panel oldukça iyi, kapalıyken eski panelimle aynı görünüyor, eski panelimde biraz ışık sızması vardı, yenisinde hiç yok, eskisinde 4-5 adet ölü pikselde vardı, çok küçük ve dikkatlice aramayınca belli olmuyordu oyüzden sorun etmemiştim, yeni panelde hiç ölüpiksel yok.

Ayrıca yeni panelde yan açınan izlenmek istendiğinde öncekine göre daha başarılı olduğunu farkettim.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.