Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Philips 55PUS6501/12 4K Ambilight Android Smart TV Satın Al 23 Ekim 2020 17:46 1 1 Philips 55PUS6501/12 4K Ambilight Android Smart TV - Ürün 21.09.2016 tarihinde Vatan Bilgisayardan satın alınmıştır. Faturası ve belgeleri mevcuttur. Sehpa ayaklarını bulamadım, Sonorous Neo 110-B-Slv model askı aparatlı sehpası ile birlikte satılıktır. ?Kutusu yoktur.- Dahili uydu alıcısı mevcuttur, Android işletim sistemi sayesinde istediğiniz uygulamaları yükleyebilirsiniz. (NETFLIX,YOUTUBE , IPTV , BLUETV , LIGTV , vb... )- 2 taraflı Ambilight teknolojisi mevcuttur. TV'nizin ekranının iki tarafından arkadaki duvara doğru ekstra geniş ışık yayarak ekranınızı olduğundan daha geniş gösterir ve izleme deneyiminizi daha etkileyici hale getirir. - Kozmetik olarak hiçbir problemi mevcut değildir.- 28.10.2019 tarihinde arıza sebebiyle yetkili serviste tüm ledleri orjinalleri ile değiştirilmiştir. Sadece bozulan sıra değil garanti olması açısından tüm ledler değiştirilmiştir. Servis belgesini fotoğraf olarak ekledim.- TV'den memnunum, satma sebebim 65inç TV alarak ekran büyütmektir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çok Temiz iPhone 12 Mavi 64Gb - 8 ay daha garantili Logitech MX Master 3 Kutulu+Faturalı - 22 ay daha garantisi var Plantronics Blackwire 3225 USB-A UC Skype/Teams Sertifikalı tp-link UH720 2 Hızlı Şarj Portlu USB 3.0 7-Portlu Hub