İnanılır gibi değil. Ama ortada bir gerçek var bütün mağazalarda 65 inch 9435 bitti bildiğim kadarıyla. Elde kalanları evirip çevirip gönderiyorlar gibi geliyor bana. Nerede kaldı tüketici haklarıi kanunlar vs. Kimsenin iplediği yok. Bu arada yeni modeller Haziran'a gelmez. LG ve Samsung'un Covid olmayan yıllarda model Türkiye girişleri Hazirandı. Geçen sene onlar bile gecikti. Philips 9435'i geçen yıl Ekim'de Avrupa'ya verdi. Türkiye Mediamarkt stoklarına Kasım'da girdi ben aldım. Teslimi Aralığı buldu. Ondan önce pek gelebileceğini pek tahmin etmiyorum. Keşke gelse de görsek farkları. Bir de ekonomi haberlerinde İhracat İthalat arasında sürekli farkın kapandığı reklamları dolaşıyor ya. Millet dışarıdan ithal birşey almasın diye habire vergi konuyor. Arabalara bakın. Telefonlara bakın. Bu gidişle ileride ya vestel, grundig alın ya da %500 vergiyi kabullenin derlerse hiç şaşırmam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien2000a -- 2 Mart 2021; 18:59:47 > |
PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler (30. sayfa)

-
-
Döviz kuru inerken fiyatlar yerinde sayıyor, sonra eski noktasına yükselince tekrar zam yiyor ürünler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
-
Arakadaşlar Mediamarkt siparişi kafasına göre iptal etmiş. Hergün aramama rağmen mh de haber vermedi. Muadil ürün önermişler fakat ondan da haberim olmadan süresi bitmiş, en sonunda parayı karta iade etmişler. Bugün Trump Mecidiyeköydeki siparişimi iptal eden mh ile konuştum. 65pus9435 hala stokta görünuyor ve satışta dedim. Ne dese beğenirsiniz, ben stoktan düşemedim onu çok yoğunum dedi :) yani alırsam onu da göndermeyeceksiniz dedim evet dedi. Siteden teslim alınabilir mağzaları kontrol etriğimde sadece Mecidiyekoy Trum ta görünüyordu. şu saat itibari ile stokta yok.
Ürün gelseydi iyiydi ama belki de iade prosedüründen kurtuldum.
Bu arada benim %8 hediye ceki ve 50 tl club puan gitti. Dalga gecer gibi 7500 uzeri 375 tl indirim gondermisler ama fiyatlar da deli şişik mediamarkt ta.
Pusudayim yine bakalim bisey düşürebilecek miyim -
Sormaya çekiniyorum aslında ama Teknosa'ya sordunuz mu? Bu hafta komşum 55 OLED 805 aldı. Arçelik dışında hiçbiryerde online stok görünmüyordu. teknosa Mağazada kapalı kutu bulup aldı. ve çok şükür sorunsuz kurulumunu yaptırdık.
-
42 100 hz emektar bir lg var idare ediyor o yüzden çok acelem yok. Ama yine de bi bakarım hocam sağolun🖐 -
hafta sonu 43 inc 3.500tl ye teslim alabilen oldu mu?
-
-
ilk satfadaki kumandayı alarak orjinalini kutuya kaldırmaya karar verdim ama bir sorunum var. Pili nereden çıkaracağım :)
Philips'in sayfasına girdim tam arkada kapat gösteriyor ama öyle değil malum full deri arkası. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İçindeki pilleri çıkarıp kaldırmam gerek yoksa kumandaya zarar gelebilir.
-
Arka kapak bütün halinde aşağı doğru çekmelisiniz -
Edit: Basit bir şekilde açıldı teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 4 Mart 2021; 19:48:25 > -
Merhaba,
HDMI kablo ile Laptop-TV bağlantısı yaparken çözünürlüğü 4K olarak ayarladığımda sorunlarla karşılaşıyordum. İlk açılışta ekranın solunda görüntü bozulması, Laptop u bekleme konumundan uyandırdığımda TV de görüntüyü alabilmek için HDMI kabloyu çıkarıp takma ihtiyacı gibi.
Kaliteli bir HDMI kablo ile sorun kalmadı. Bu sorunla karşılaşan yada karşılaşacak olan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
IOS telefon ve Android tabletten kolayca ekranı paylaşabildim. Windows 10 ile kablosuz tarayıcı ekranınıda (chrome) paylaşabilliyorum.
Yalnız, Direkt kablosuz ekran olarak kullanmayı yapamadım henüz. Zaten gecikme (lag) sorunu nedeniyle cok tercih ettiğim bir sey degil ama denedim, yapamadım..
Bilg..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smazici -- 4 Mart 2021; 19:43:34 > -
Bilgilendirme için teşekkürler. Bu bilgiyi de sizin referansınızla ana konuya ekleyelim, benzeri problem yaşayanlara çözüm olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: smaziciMerhaba,
HDMI kablo ile Laptop-TV bağlantısı yaparken çözünürlüğü 4K olarak ayarladığımda sorunlarla karşılaşıyordum. İlk açılışta ekranın solunda görüntü bozulması, Laptop u bekleme konumundan uyandırdığımda TV de görüntüyü alabilmek için HDMI kabloyu çıkarıp takma ihtiyacı gibi.
Kaliteli bir HDMI kablo ile sorun kalmadı. Bu sorunla karşılaşan yada karşılaşacak olan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
IOS telefon ve Android tabletten kolayca ekranı paylaşabildim. Windows 10 ile kablosuz tarayıcı ekranınıda (chrome) paylaşabilliyorum.
Yalnız, Direkt kablosuz ekran olarak kullanmayı yapamadım henüz. Zaten gecikme (lag) sorunu nedeniyle cok tercih ettiğim bir sey degil ama denedim, yapamadım..
Bilg..
-
ekran yansıtma nasıl oluyor acaba?
youtube uygulamadan yapılıyor ama normal video izleyince ekran yansıtma aktif olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 4 Mart 2021; 21:5:6 > -
Androidde direkt yansıtılıyor ama bende olmadığı için naaıl olduğunu bilemiyorum. Yazabilecek bir arkadaşımız varsa ekran görüntüleriyle ana konuya ekleyelim.
Iphone içün airscreen programını Google playden indirip kurmak gerekiyor. Bu durumda youtube dışındaki foto ve videoları da yansıtabiliyoruz. -
-
youtube da sorun yok hocam
tv de iphone da aynı agda ama yinede görmüyor..sorun olabilir mi tvde
işletim sistemi saphi uygulamada indirebilir miyiz acaba buna
cıhazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 5 Mart 2021; 10:27:44 > -
Başkan bende de eski model 47PFL6877 var ama ekran yansıtma onda varmıydı hatırlamıyorum tek hatırladığım Philipsin android ve IOS için uygulaması olması kumanda ama ekran yansıtma gibi özellikleri var mıydı emin değilim bir denemek lazım
-
65PUS9435 kurulumu bugün yapıldı. Genel izlenimlerim olumlu. Ses çok iyi, görüntü düz bakıldığında çok net ama yandan bakınca soluklaşıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X