Şimdi Ara

Philips 50PUK6809 50' 2099TL (100 TL BONUS ve 100 TL HB İNDİRİMİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 50PUK6809 50" 3D SMART [ 4K ] ULTRA HD LED TV + 2 Adet 3D Gözlük Bonusla 1199 a geliyor. Çek felan bulunabilirse dahada uygun fiyata alınabilir. Yakmasada ılık bir fırsat gibi geldi. İhtiyacı olan alabilir.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onyxmustafa -- 25 Nisan 2015; 13:17:58 >

• yukarıda fiyatı yanlış yazmışsın hocam yada verdiğin link hatalı
    ihityacı olan benim hesaptan alsın bana özel 100 tl anında indirim ve 100 e bonus alır, 2099 tl ye almış olur

Philips 50PUK6809 50' 2099TL (100 TL BONUS ve 100 TL HB İNDİRİMİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 25 Nisan 2015; 12:59:56 >
  • Güzel fiyat o zaman şimdi ısındı :D
  • Philips ler için çok şikayet okuyorum. Kanal geçişleri çok yavaş vs. birçok şikayet okudum. Bu model nasıldır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal gecisleru 5-6 saniyeyi buluyormus nettentazanlara gore alacaktim bu yuzden vazgectim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Kanal gecisleru 5-6 saniyeyi buluyormus nettentazanlara gore alacaktim bu yuzden vazgectim.

bende aynı yorumları okudum kanal geçişleri ve smart ın yavaşlığı hep şikayetler. bu konuda hızlı bi tv var mı ki acaba bilinwen
  • dün teknosa da 6809 serisi televizyonu inceledim daha önce usb den 4k video izlenemiyordu artık yeni güncelleme geldiği kanal geçişlerin hızlandığı ve usb den 4k video oynattığını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaN1881 -- 27 Nisan 2015; 10:43:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Kanal gecisleru 5-6 saniyeyi buluyormus nettentazanlara gore alacaktim bu yuzden vazgectim.

bende aynı yorumları okudum kanal geçişleri ve smart ın yavaşlığı hep şikayetler. bu konuda hızlı bi tv var mı ki acaba bilinwen

Su sıralar yogun bir tv arayisindayim baya bir modeli gozden gecirdim test etme sansim oldu.Su anda en cok begendigim model philipsin 2015 seri 50 inc 4k 3d ANDROID smart modeli.
    Gercekten hızlı ve ambilight,goruntu kalitesi,kasa tasarimi,kumandasinin hem akilli hem kumanda olmasi gibi ozellikleride essiz.Android isletim sistemli olmasi magazadaki butun uygulamalara erisebilme ozelligi ise muhtesem.Binlerce dizi film muzik uygulamasi cihaza indirilip kullanilabilir.
    Fiyat en uygun teknosada 3399 TL dun yani pazar gunu turuncu indirimle 2799 TL ye satiliyordu.Onumuzdeki pazarda muhtemelen bu fiyata satilir diye tahmin ediyorum eğer bi hafta icerisinde uygun fiyatli bir fp urunu alamazsam butcemi zorlayip onu alacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaN1881

dün teknosa da 6809 serisi televizyonu inceledim daha önce usb den 4k video izlenemiyordu artık yeni güncelleme geldiği kanal geçişlerin hızlandığı ve usb den 4k video oynattığını söylediler.

Ayni bilgiyi banada verdiler ama teknoloji marketlerindekilerin pek bilgili olmadigini dusundugumden ciddiye almamistim hangi magazada bunu soylediler? Ben Gaziantep teknosa extradan duydum.

• quote:

quote:

quote:

Su sıralar yogun bir tv arayisindayim baya bir modeli gozden gecirdim test etme sansim oldu.Su anda en cok begendigim model philipsin 2015 seri 50 inc 4k 3d ANDROID smart modeli.
    Gercekten hızlı ve ambilight,goruntu kalitesi,kasa tasarimi,kumandasinin hem akilli hem kumanda olmasi gibi ozellikleride essiz.Android isletim sistemli olmasi magazadaki butun uygulamalara erisebilme ozelligi ise muhtesem.Binlerce dizi film muzik uygulamasi cihaza indirilip kullanilabilir.
    Fiyat en uygun teknosada 3399 TL dun yani pazar gunu turuncu indirimle 2799 TL ye satiliyordu.Onumuzdeki pazarda muhtemelen bu fiyata satilir diye tahmin ediyorum eğer bi hafta icerisinde uygun fiyatli bir fp urunu alamazsam butcemi zorlayip onu alacagim.

hocam o zaman sanırım android smart bi tv almak daha mantıklı bu durumda. yoksa işkence olacak gibi. hocam sizin dediğiniz tam model numarası nedir acaba

• CaN1881 kullanıcısına yanıt
    Kaynak varmı dostum

58PUK6809 kullanıyorum ama güncelleme yapamadım daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Kaynak varmı dostum

58PUK6809 kullanıyorum ama güncelleme yapamadım daha

hocam sizde de dendiği gibi kanal geçişleri ve smart yavaş mı
  • Ben 1 aydır kullanıyorum,
    size diyecegim tvnin performans olarak düsük messela SD yayınlar ile HD yayınlar arasında baya fark oluyor ve bu sizi rahatsız ediyor,
    kanal geçişleri smartı yavas filan bunlar sorun değil uydu alıcı baglarsın smart kullanmıyorum zaten, bir tv kanal gecisleri yavas ve smartı kötü diye alınmıyorsa bence sacma.

Ama 3D performansı cok iyi verdikleri gözlükler kötü, Hd yayın kalitesi de mükemmel.

En son toparlarsak konuyu ben bi daha olsa almam!
    1000 tl daha verir 3000 tlye 47" filan sony alırım ama 2000 tlye alınabilir bir tv.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam o zaman sanırım android smart bi tv almak daha mantıklı bu durumda. yoksa işkence olacak gibi. hocam sizin dediğiniz tam model numarası nedir acaba

Usta zaten android smart cikaran b8r tek philips varmis model no bilmiyorum ama teknosada zaten android smart diye yaziyor siteden bakabilirsin.55 ve 50 inclik 2 model olmasi lazim.Yeni cikan 2 model

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Kanal geçişleri yavaş smartı denemedim ama tv çift çekirdek olmasına rağmen bariz kasıyor

Ben resim kalitesi, ekran büyüklüğü ve ilerde 4k receiver düşünürek aldım ve bı fiyata bu görüntü kalitesini verecek tv zor bulunur (5.000tl verirsen ayrı konu)

Eksilerinden biride kanal listesi yok yani bildigin liste yok çok ilginç ileri diyerek kanal geçmen lazım onuda şöyle çözüyoruz kanalları favoriye alarak yada kanal listesini pc den editleyerek.

Görüntü ve 3d mükemmel sd yayınlar küçük bütçeli kanallarda berbat

Başka bi sorunuz varsa cevapşilayabilirim. Kanal geçişi için 60tl uydu alıcısı alır halledersiniz ihtiyaçlarınıza göre karar vermek en mantıklısı pc bağlamam uydu almam harici derseniz uzak durun ama benim için görüntü kalitesi derseniz kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.