Şimdi Ara

Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürünü 10.12.2014 te Vatan bilgisayardan aldım Faturası duruyor. Spor yaparken kullandım.Sadece Piono Black bölümlerinde Kozmetik çizik bulunmaktadır.. Kullanımına hiçbir engeli yoktur.Gönül rahatlığıyla alıp kullanabileceğiniz bir üründür.
    Normal modellere göre bu serinin modellerinin hepsinde FM radyo modeli bulunmamaktadır.Ancak bu üründe FM radyo özelliğide vardır.Kendi kullaklıgını sesini denemek için bile kullanmadım.Sıfır poşetinde duruyor.

HIZLI ŞARJ ÖZELLİĞİ > YÜKSEK SES KALİTESİ FULLSOUND
    Üretim YeriÇin
    Bellek Kapasitesi 4 GB Bellek
    Ekran TipiLCD
    Ekran Boyutu1,0"
    Radyo VAR
    Ses KayıtEvet/Var
    Bağlant Usb
    Boyutlar (GxDxY) 24,5 x 15,9 x 82,4 mm
    Tekrar Modu Evet/Var
    Equalizer / Bass BostEvet/Var
    Video OynatmaHayır/Yok
    Ses FormatıMP3, WAV, WMA
    Güç KaynağıLi-ion Pil
    RenkSiyah
    AksesuarlarKulaklık, Hızlı başlangıç kılavuzu
    Ağırlık22 gr

Garanti Süresi:24 Ay

FİYAT >> 80 TL >> KARGO DAHİL 85 TL

Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ Philips 4GB SİYAH FM MP3 PLAYER > FATURALI > GARANTİLİ

• Ilan gunceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.