Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6188K Altyazı ve diğer sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biliyorum bu sorun için çok konu açılmış ama bende açayım dedim.PHILIPS 47PFL6188K LED TV aldık bugün.Harici harddisk'den film açıyorum yanında alt yazıyla ancak altyazı hem Türkçe karakter olarak sorun çıkartıyor hem de bazı yerlerde gözükmüyor.Pc'de deniyorum hiçbir sorun yok.Bunun çözümü hala yok mu? Link yasak değilse televizyon bu:

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-47pfl6188k12-exc-47pfl6188k12-47120-cm-3d-dual-core-led-tv,700-hz,ambilight-xl,wifi,hd-uydu/productdetails.aspx?I_ID=65087

Ayrıca televizyona kablosuz internet ile bağlandım ama google gibi tarayıcı açamıyorum.Internet simgesi var ama basınca açılmıyor.Youtube felan sorunsuz tabi.Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fsdister

Merhaba arkadaşlar biliyorum bu sorun için çok konu açılmış ama bende açayım dedim.PHILIPS 47PFL6188K LED TV aldık bugün.Harici harddisk'den film açıyorum yanında alt yazıyla ancak altyazı hem Türkçe karakter olarak sorun çıkartıyor hem de bazı yerlerde gözükmüyor.Pc'de deniyorum hiçbir sorun yok.Bunun çözümü hala yok mu? Link yasak değilse televizyon bu:

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-47pfl6188k12-exc-47pfl6188k12-47120-cm-3d-dual-core-led-tv,700-hz,ambilight-xl,wifi,hd-uydu/productdetails.aspx?I_ID=65087

Ayrıca televizyona kablosuz internet ile bağlandım ama google gibi tarayıcı açamıyorum.Internet simgesi var ama basınca açılmıyor.Youtube felan sorunsuz tabi.Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

webbrowser'inin flash desteği yoktur dostum bunun dışında aşşağıdaki adresteki yada daha evvelki sürümle ilgili güncellemelerinizi yaptınız mı ? ..7008 serisinin de altyazı ve dts codec sorunu vardi ancak haziran sonundaki bir güncelleme ile halledilmişti herhalde 6188 ve 6198 serilerinde de firmware ile bunu halletmiş olabilirler

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&ctn=47PFL6188K/12

Sürüm: 000.171.051.000, Zip dosyası, 155.36 MB, Yayımlanma günü: 2013-07-11

• Şimdi verdiğiniz yazılımı indirip harddisk attım.Tv takınca algıladı yüklendi teşekkür ederim.Hem browser sorunu hem altyazı sorunu halloldu.Altyazı için Türkçe seçeneğini buldu.Tek sorun altyazıların altında rakamların gözükmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsdister -- 6 Ağustos 2013; 14:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsdister

Şimdi indirip yazılımı denicem teşekkür ederim ama webbrowser'ın flash desteği yok derken? Ne webbrowser'ı ne de app galery'i açamıyorum zaten kasıyor biraz tv.Basıyorum altta dolma işareti gözüküyor yanında minik kilit gözüküyor.Ayrıca yazılım güncelleme yapıyorum en güncel diyor tv ayarlarında.Şimdi senin verdiğin yazılımı yüklicem.Adam normalde desteklemez ama bu tv de flash destekliyor demişti.Web browser'ı biraz daha açıklarsan sevinirim

dostum pfl serilerinin komple kanal geçişleri , menü hızı ve smart tv 'si rezalet düzeyindedir ..bu tv'lerin seçilmesinin sebebi panel hızının 100 hz olması, kontrast ..vb görüntü kalitesinin lg'den daha iyi olmasi ve ambilight ..yani sen aynen pc'deki gibi internete girip dilediğin sitedeki video,film , dizi yada uygulamayı pfl serisinde sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalıştırabileceğini düşünüyorsan hakkaten bu seri doğru tercih değil ....(malesef :( )

webbrowser ve flash desteğinde ise dediğim gibi internette mesela digiturkwebtv sitesini girip dilediğin gibi maçları izleyemezsin ....Flashla kodlanmış sitelere giremezsin yada siteler yarım yarım ve çok geç yüklenir ...youtube'da izlemişmiştim 6-7 dakkada yüklenen site vardi sonuçta alet dual core bir işlemciye sahip yani kısıtlı bir seri ..

Eğer illa internete girmek istiyorum dersen bir laptop'u yada desktop pc 'yi bağla tv'ye dilediğin gibi gezin.

(kablosuz mouse ve klavye seti ile tv'yi monitör yaparsın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 6 Ağustos 2013; 14:33:01 >

• Bu tv serisinin böyle bir sorunu olduğunu bilmiyordum onun dışında gerek yoktu elini yormana teşekkür ederim.Fark ettim menü hızı özellikle arkadaşımdakine göre daha düşük.Ancak önemli olan görüntü kalitesi tabi.Ben bu televizyonu öneririm.Masaüstü ve laptop ile bağlanabiliyorum tv'ye.Hdmi dan hdmi kablosu aldım yeni.Kablosuz klavye ve mouse vardı önceden.En iyisi yüksek kalite hz ve görüntüde pc den bağlanmak.Sağ olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.