Şimdi Ara

Philips 43PUS6262/12 Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv nasıldır kullananlar yazabilirmi ? fazla bir yorum bulamadım sadece kalın olduğundan bahsedilmiş. Görüntü kalitesi nasıl uzun süre kullanabilirmiyim ?

Konyalıyım. Yeni açılacak vatanda 1.999 dan satılacak almalımıyım

• yeterdiz tv KESİNLİKLE ALMAYIN SADECE YOUTUBE ÇALIŞIYOR İNT. FİLM İZLEYEMEZSİNİZ. AYRICA MP4 FİLMLERİ BİLE İZLEYEMİYORSUNUZ. BİR FİLMİ İZLEDİM AMA 100 FİLMİ TANIMADI HEPSİ MP4 AYRICA.......BİR AY OLMADAN DA ABLİGTI BOZULDU .....
  • Nasılmış öğrenebiliriz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart bir tv.Üst düzey renk,parlaklık ve kontrast beklenmemeli.Alınırsa smart özellikleri kısıtlı.Android tv box alınırsa daha rahat edilir.
  • Birkaç ay önce aldım. 4K kalitesi için fiyatına göre gayet başarılı.
    Tek sıkıntılı noktası smart tv uygulama yetersizliği ama onu da zaten aldığım Mibox ile aştım.

Ambilight özelliği çok güzel. Film seyrederken ses uygun hareket eden ışıkları ayrı bir keyif veriyor.
  • Bu modeli kullanan arkadaşlara sorum olacak;

Smart özelliğinde lokasyonu İngiltere yapınca BBC iPlayer uygulaması var. İndirdim fakat sürekli hata veriyor. Televizyonun DNS'ini kullandığım ücretli servise göre ayarlamama rağmen uygulama çalışmıyor. (not: PC ve telde sorunsuz şekilde izleyebiliyorum)

Nedenini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selfmachine

Birkaç ay önce aldım. 4K kalitesi için fiyatına göre gayet başarılı.
    Tek sıkıntılı noktası smart tv uygulama yetersizliği ama onu da zaten aldığım Mibox ile aştım.

Ambilight özelliği çok güzel. Film seyrederken ses uygun hareket eden ışıkları ayrı bir keyif veriyor.
    Hocam 4k kalitesinden kastınız nedir? 4K zaten bir çözünürlük değil mi? Piksel sayısına işaret etmiyor mu? Burada ne gibi bir kaliteden söz ediliyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

Hocam 4k kalitesinden kastınız nedir? 4K zaten bir çözünürlük değil mi? Piksel sayısına işaret etmiyor mu? Burada ne gibi bir kaliteden söz ediliyor?

Alıntıları Göster
    Açık ve net aslında :) Fiyat ve kalite performansından bahsetmiştim. Bu fiyata 4K bir televizyon için fena değil anlamında. Tabii düşüncelerim artık aynı değil. Şansım olsa Philips tv almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selfmachine

Açık ve net aslında :) Fiyat ve kalite performansından bahsetmiştim. Bu fiyata 4K bir televizyon için fena değil anlamında. Tabii düşüncelerim artık aynı değil. Şansım olsa Philips tv almazdım.

Alıntıları Göster
    Renk kalitesi deseniz ya da piksel aralıkları deseniz veya ölü piksel çıkma olasılığı deseniz, renk canlılığı kalitesi deseniz anlarım ama 4k 4k'dır yani 3840x2160 her yerde

3840x2160. Siz kaliteden şu yukarıdaki saydıklarımı veya buna benzer başka şeyleri kastettiniz sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.