Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL8404H/12 ALDIM!!!(RESİM EKLENDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
68.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG LE40B651 USB GİRİŞİ MEVCUT BAZI YERLERDE DİVX OYNATIYO YAZIYO ACIKLAMALARDA AMA NET BİR BİLGİM YOK BAK İSTERSEN.

BU ARADA BİLEN VAR MI 42PFL8404 E HARİCİ HARD DİSK BAGLAYIP ORDAN FİLM İZLESEM EN FAZLA KAÇ GB A KADAR DESTEKLİYOR BİLEN VAR MI??*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_face -- 11 Mayıs 2009; 0:41:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: two_face

iftiharla ifade etmek istiyorum ki bugun itibariyle bende aranıza katıldım
    2700 tl 8 taksit askı aparatı+philips altın uçlu scart
    arkadaşlar bu altın uçlu scart uydu seyrederken diger scartlara gore bayagı fark ettiriyor mu?

hocam sen nereden aldın. Bize daha türkiye'ye gelmedi dediler.
  • İZMİR de FORUM BORNOVA DA
  • quote:

İZMİR de FORUM BORNOVA DA

Forum Bornovadaki Philips bayindenmi? İnternet olayı nasıl ben en çok bunu merak ediyorum.
  • Ya şu nettv olayını ve bilgisayardan dosya paylaşımını bende merak ediyorum.Alan arkadaş en kısa zamanda dener ve paylaşırsa çok sevinirim
  • PFL 8404 sıkıntılı bir seri anlaşılan. Sıkıntı teknik bir sıkıntı değil

Alan kullanamıyor koyuyor birköşeye bekliyor.
  • Ankara darty de alet peşin 2700 ve ellerindede mevcut. Ancak kafadaki şoru işaretlerine bir çevap gelse harika olacak. Ancak cihazı alan kullanmadığı için sorularda cevapsız kalmakta. Alet mkv film oynatıyormu, altyazı desteği varmı?, Ve öndeki koruyucu tabaka oda ortamında açılı oturanların izlemesini engelleyecek kadar ekranı karartıyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

Ankara darty de alet peşin 2700 ve ellerindede mevcut. Ancak kafadaki şoru işaretlerine bir çevap gelse harika olacak. Ancak cihazı alan kullanmadığı için sorularda cevapsız kalmakta. Alet mkv film oynatıyormu, altyazı desteği varmı?, Ve öndeki koruyucu tabaka oda ortamında açılı oturanların izlemesini engelleyecek kadar ekranı karartıyormu?

Elimde MKV film olmadigi icin deneyemedim ama bu aksam deneyecegim, datasheetinde oynattigini yaziyor diye biliyorum. Altyazi destegi gordugum kadariyla yok. Divx video icin ayni klasordeki srt altyaziyi kabul etmedi, filmi normal bir sekilde altyazisiz olarak oynatti. Ondeki koruyucu tabaka hicbirseye engel olmuyor, cok rahat izlenebiliyor, hatta tv'nin yarim metre yanina sol-sag yonunde 150 derece yanastim hicbir sorun yok. Ayrica o koruyucu tabaka mukemmel bir icat ;)

• Hala çözemedim. Bu cihaz stoklara girdi de bitti mi? Yoksa henüz lansman aşamasında mı? Nihayetinde en az 15 gün daha bekleyeceğiz cihazın elimize geçmesi için.

Bilgisi olan??????
  • Philips 42PFL8404H/12 İzmir forum bornovadaki philips bayinde ve teknosada var. Yanımdaki usb bellekte celine dion konseri vardı (Uzantısı mkv 1080p DTS) taktık görmedi. ama uzantısı mp4 olan 1080p leri gördü. Ayrıca uzantısı avi olan divx' ide oynatmadı. altyazı destekleyip desteklemediği konusunda bir fikir edinemedim. fazla inceleme fırsatım olmadı. Ama HD yayınlarda ve sd yayınlarda görüntü hoşuma gitti. teknosada samsung 40b720 ve 40b750 yanına koymuşlardı. Görüntü samsunglarda daha parlak ve açık gibi geldi. Konstratı açmış olabilirler bilemiyorum. Philips daha doğaldı.
  • elimize geçse sorularınıza cevap vereceğiz ama biraz beklememiz gerekiyor. en az ayın 25 ine kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: driversss

PFL 8404 sıkıntılı bir seri anlaşılan. Sıkıntı teknik bir sıkıntı değil

HERKESİN bolemi bilemiyorum ama kuracagım odada tadilat oldugundan acmaya kıyamadım:D:)))
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: driversss

PFL 8404 sıkıntılı bir seri anlaşılan. Sıkıntı teknik bir sıkıntı değil

HERKESİN bolemi bilemiyorum ama kuracagım odada tadilat oldugundan acmaya kıyamadım:D:)))

Hocam inan bu malı alan hemen herkesin durumu senin gibi
    Herkes bir nedenden dolayı kuramadı daha, hakan emre taşınacakmış onu bekliyor, sen tadilat bekliyorsun, ozgurata gibi bir kısmı da teslim almadı daha

Bu seri sorunlu işte, yalan mı

• ole dogruuuu:)philips in intenet sitesinde usb den media oynatmayla sunu yazıyo
    Çalma/Oynatma Formatları MP3, LPCM, WMA v2; v9.2'ye kadar, JPEG Resimler, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI (DivX, DIV5, DX50, DXMF), H.264/MPEG-4 AVC, MPEG Program yayını PAL, WMV9/VC1
    buna ragmen avi divx oynatmıyor mu şimdi bu.hayır ona gore müşteri hizmetlerine soralım

AYNEN KOPYALIYORUM SİTEDEN
    En-boy oranı Geniş Ekran
    Parlaklık 500 cd/m²
    Dinamik ekran kontrastı 80000:1
    Tepki süresi (tipik) 3 ms
    İzleme açısı 176º (Y) / 176º (D)
    Çapraz ekran boyutu (inç) 42 inç
    Çapraz ekran boyutu (m) 107 cm
    Ekran tipi LCD Full HD W-UXGA Aktif matris
    Panel çözünürlüğü 1920x1080p
    Görüntü geliştirme Pixel precise HD, 3/2 - 2/2 hareket aşağı çekme, 3D Combfilter (tarama filtresi), Aktif Kontrol + Işık sensörü, Dijital Parazit Azaltma, Dinamik kontrast geliştirme, Işık Geçiş İyileştiricisi, Aşamalı Tarama, 2D/3D gürültü azaltma, 100Hz LCD, HD Natural Motion
    Ekran geliştirme Yansıma önleyici ekran
    Renk işleme 4 trilyon renk (14bit RGB)
    Ambilight
    Ambilight Özellikleri Ambilight Spectra, Dinlenme ışık modu
    Işık Kısma Fonksiyonu Manuel ve Işık Sensörü ile
    Ambilight ışık sistemi LED geniş renk
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Bilgisayar formatları 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz, 1280 x 1024, 60Hz, 1360 x 768, 60Hz, 60Hz'de 1600 x 1200, 1920 x 1080, 60Hz
    Video formatları 480i, 60Hz, 480p, 60Hz, 576i, 50Hz, 576p, 50Hz, 720p, 50, 60Hz, 1080i, 50, 60Hz, 1080p, 24, 25, 30, 50, 60Hz
    Ses
    Çıkış gücü (RMS) 2 x 10W
    Ses Geliştirme Incredible Surround, Tiz ve Bas Kontrolü
    Ses Sistemi Nicam Stereo
    Kullanılabilirlik
    Çocuk Koruması Çocuk Kilidi + Ebeveyn Kontrolü
    Saat Kapanma Zamanlayıcısı
    Kurulum Kolaylığı Otomatik Program Adlandırma, Otomatik Kanal Kurulumu (ACI), Otomatik İstasyon Bulma (ATS), Otomatik Hafızaya Alma, İnce Ayar, PLL Dijital Ayar, Tak ve Çalıştır
    Kullanım kolaylığı Otomatik Ses Sabitleyicisi (AVL), Önceden ayarlanmış Delta Ses, Program Listesi, Ayarlar Yardımcısı Sihirbazı, Ana sayfa düğmesi, Favori program seçimi
    Elektronik Program Kılavuzu Geçerli + Sonraki EPG, 8 günlük Elektronik Program Kılavuzu
    Ekran Format Ayarları Otomatik Format, 16:9 film genişletme, Süper Büyütme, Geniş Ekran, ölçeklendirilmemiş (1080p noktadan noktaya)
    Teletekst 1000 sayfa Akıllı Metin
    Teletekst geliştirmeleri En beğenilen 4 sayfa
    Yükseltilebilir bellenim Otomatik bellenim yükseltme sihirbazı, USB yoluyla yükseltilebilir bellenim
    Multimedya DLNA ortam tarayıcı, İnternet tarayıcı, Net TV servisleri, USB ortam tarayıcı
    Akıllı mod Oyun, Sinema, Kişisel, Enerji tasarrufu, Standart, Canlı
    Multimedya Uygulamaları
    Multimedya bağlantıları Ethernet-UTP5, USB
    Çalma/Oynatma Formatları MP3, LPCM, WMA v2; v9.2'ye kadar, JPEG Resimler, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI (DivX, DIV5, DX50, DXMF), H.264/MPEG-4 AVC, MPEG Program yayını PAL, WMV9/VC1 Tuner/Alım/İletim
    Anten Girişi 75 ohm koaksiyel (IEC75)
    TV sistemi DVB COFDM 2K/8K
    Video Oynatma NTSC, SECAM, PAL
    DVB DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*
    Tuner bantları Hiperbant, S Kanalı, UHF, VHF
    Bağlanabilirlik
    Ext 1 Scart Sol/Sağ Ses, CVBS girişi, RGB
    Ext 2 Scart Sol/Sağ Ses, CVBS girişi, RGB
    Ext 3 YPbPr, Sol/Sağ Ses girişi
    Ön / Yan bağlantılar HDMI v1.3, S-video girişi, CVBS girişi, Sol/Sağ Ses girişi, Kulaklık çıkışı, USB
    PC ağ bağlantısı DLNA onaylı
    Diğer bağlantılar Analog ses Sol/Sağ çıkışı, PC Ses girişi, VGA PC Girişi, S/PDIF çıkışı (koaksiyel), Ortak Arayüz
    HDMI 1 HDMI v1.3
    HDMI 2 HDMI v1.3
    HDMI 3 HDMI v1.3
    EasyLink (HDMI-CEC) Tek dokunuşla oynatma, Uzaktan kumanda geçişi, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme
    Güç
    Ortam sıcaklığı 5 C° - 35 C°
    Şebeke elektriği 220 - 240V, 50/60 Hz
    Güç tüketimi 260 W
    Bekleme durumunda güç tüketimi 0,15 W
    Boyutlar
    Set Genişliği 996 mm
    Set Yüksekliği 603 mm
    Set Derinliği 88 mm
    Set genişliği (stand ile) 996 mm
    Set yüksekliği (stand ile) 655 mm
    Set derinliği (stand ile) 260 mm
    Ambalajla birlikte Ağırlık 24,0 kg
    Ürün ağırlığı 18 kg
    Ürün ağırlığı (+stand) 20,6 kg
    Kutu genişliği 1203 mm
    Kutu yüksekliği 682 mm
    Kutu derinliği 266 mm
    Renkli kabin Siyah kabinli dekoratif parlak siyah ön panel
    VESA duvara monte edilmeye uygun 400 x 400 mm
    Aksesuarlar
    Birlikte Verilen Aksesuarlar Dönebilen masaüstü standı, Güç kablosu, Hızlı başlangıç kılavuzu, Kullanım Kılavuzu, Garanti belgesi, Uzaktan Kumanda, Uzaktan kumanda pilleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_face -- 11 Mayıs 2009; 15:55:18 >

• Bende almayı düşünüyorum bu aletten .Bu mkv olayı süper olacak. Gelecek HD filmin olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Bende almayı düşünüyorum bu aletten .Bu mkv olayı süper olacak. Gelecek HD filmin olacak.

tam kullanıcılardan dogrulatamadık mkv olayını bendede var bi tana bundan ama hala kutuda.heralde ancak mkv olayını bizzat denedikten sonra anlayabilecegiz
  • Arkadaşlar divx filmi altyazı görmüş demişsiniz acaba film ile aynı isimde mi kayıtlıydı altyazı,birde mkv larda mp4 1080p oynatıyor ama o da konser denenmiş acaba ondada altyazı aynı isimde olursa gösterirmi?
  • Değerli dostlar Philips PFL 8804 ü mağazada iyice inceledim. Fakat harici diskim olmadığı için harici diskleri görüyormu ve mkv otnatıyormu deneyemedim. Benim içi mkv oynatmasada olur harici diski görsün yeter. Birde tv nin menüsünde pc ye gözat diye bir seçenek var. 8404 ü olan arkadaşlar onu bir denerse çok memnun olurum. Bilgisayarlarındaki paylaşıma açık klasörleri tv direk görüyormu media player kütüphanesi olmadan
    Birde Harici harddiski usb den tanıyormu veya ağ destekli harici diski modeme taktımı tv den pcye gözat dedimi ağdaki harici harddiskin paylaşıma açık klasörlerini görürmü?
    Belki mkv leri ağdan pc ye bağlanıp oynatabilir. Alt yazılarıda tanıyabilir.
  • Ne kapalı kutuymuş alacağız ama beklemek lazım?
  • media kutuphanesi olmadan gormuyo bir tek ona cevap verebiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.