Şimdi Ara

PHILIPS 42PF5331 KAMPANYA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun gazetede okudum. Tum Philips yetkili saticilarinda varmis 42PF5331 alana 51 EKRAN PHILIPS LCD HEDIYE.

CARDFINANS 12 TAKSIT 3899 YTL

Ben panasonic pv70 alacaktim simdi bole birsey gorunce lcd yide odamami taksam oldum. Sizce Philips 42pf5331 ile pv70 i kiyaslarsak ne farklari var? yada komik bir kiyaslamami olur dersiniz??

• 5331 plasma bakıldığında çok ilginç özelliklere sahip görünüyor. 1024X1080 çözünürlük, dijital kristal netlik, 3D tarama filtresi, active control bunlardan öne çıkanları. Yalnız en kötü özelliği, seyir dikkatini dağıttığına inandığım gri Kasası. Philips'in en büyük silahı pixel plus teknolojisinin kullanılmamış olması ise düşündürücü. Bu özelliği taşıyan en yakın modeli ise 1024X768 çözünürlüğe sahip 7321. Ancak çok pahalı. 1024X1080 çözünürlük ise pek fazla kullanılmayan bir ölçü. Avantaj mı yoksa dezavantaj mı çözebilmiş değilim. Ne tür bir işlemci kullanıldığına ilişkin bir veri de bulamadım.
    Philips'in LCD üretimine ağırlık vermesinden dolayı plasma üretimine gereken ilgiyi göstermediğini düşünenlerdendenim. Bence bu parayı hakeden özelliklere sahip bir model değil. Satışı pek fazla olmadığından hediye ile arttırılmaya çalışılıyor sanırım. 7 yada 9 serileri alınabilecek niteliklerde ancak çok pahalılar.
    Bence, Samsung C,Q serisi düşünmüyorsanız, bu 2 seçenek içinde Panasonic PV70 almakta yarar var. En azından siyah kasa ve daha ucuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI
    5 yıl önce açıldı
    Philips 46PFL4418K/12
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.