Şimdi Ara

Philips 37PF7331

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    37PF7331 sahibiyim. Bana da cok ovduler bu TV yi ve ona gore aldim.. Aslinda Sony dusunuyordum ama fiyati pahali geldi o yuzden vazgectim (V serisi istiyordum 42" 6000 ytl civarinda, 32 de kucuk geliyor) Sony ile Philips i karsilastirirsak ne dersiniz?
    Digiturk kullaniyorum, yayinlar cok iyi olmasa da tatmin ediyor. Sanirim HD ye gecersek daha iyi goruntuler alabilirim. Ancak aklima takilan birsey var.
    Digiturkte alt yazilarda bazen yazilar daha silik bazen daha parlak gozukuyor. Sanirim contrast + ile ilgili birsey cunku bunu kapatinca hep silik gozukmeye basladi. (Silik dedigim biraz grimsi) Bu normal midir? Dinamik kontrastla mi ilgili? Bu TV nin kontrast orani-dinamik sanirim- 2400:1 yaziyor ancak katalogunda duruma gore 2-5 arasi katlarda kontrasti arttirir diyor. O zaman arttirilmamis kontrasti kac bu TV nin?

• Kimse yok herhalde cevap verecek???????
  • Bende bu televizyonu aldım. yeni evime henüz geçtiğim için yeni yeni izlemeye başladım. Merak ettiğim nasıl bir kablolama yaptın?
    Altyazılardaki probleminin daha iyi bir kablolama ile giderilebileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burc2006

Arkadaslar
    37PF7331 sahibiyim. Bana da cok ovduler bu TV yi ve ona gore aldim.. Aslinda Sony dusunuyordum ama fiyati pahali geldi o yuzden vazgectim (V serisi istiyordum 42" 6000 ytl civarinda, 32 de kucuk geliyor) Sony ile Philips i karsilastirirsak ne dersiniz?
    Digiturk kullaniyorum, yayinlar cok iyi olmasa da tatmin ediyor. Sanirim HD ye gecersek daha iyi goruntuler alabilirim. Ancak aklima takilan birsey var.
    Digiturkte alt yazilarda bazen yazilar daha silik bazen daha parlak gozukuyor. Sanirim contrast + ile ilgili birsey cunku bunu kapatinca hep silik gozukmeye basladi. (Silik dedigim biraz grimsi) Bu normal midir? Dinamik kontrastla mi ilgili? Bu TV nin kontrast orani-dinamik sanirim- 2400:1 yaziyor ancak katalogunda duruma gore 2-5 arasi katlarda kontrasti arttirir diyor. O zaman arttirilmamis kontrasti kac bu TV nin?

Ne yazıkki gerçek değeri yazmıyorlar ancak önceki modellerde 1:800 değerini geçmiyordu philips.

şu başlığı bir oku istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_10409688/tm.htm

selamlar

• Baglabtim digiturkte scart baglantisi. Zaten digiturkte baska da sans yok gibi.. bir de belki 3 lu sari kirmizi beyaz kablo ile baglanti yapabilirim ama bildigim kadariyla scart daha kaliteli.. component veya baska tur baglanti yapma sansim var mi digiturkte??
  • bu televizyonla ilgili hiç bir yerde yorum, açıklama, inceleme gibi bilgiler bulamadım.özellikleri bana göre iyi .fiyatı da 3700 ytl civarlarında.mağazada hd yayında ilk izlenimlerim iyiydi güzeldi ama digiturkte dvd de nasıldır merak ediyorum.kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42G30E
    14 yıl önce açıldı
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    LG HT904TA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.