Şimdi Ara

philips 32pfl7332 aldım hadi hayırlısı(foto eklendi...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet cep telefonu ile çektim maalesef başka makina yoktu ne yapalım artık bu arada söylediklerin doğru flash bellek ile ilgili
    ama video formatlarını denemedim tam dat denedim olmadı nedense, diğerlerinide denerim ben ve yazarım çalıştırıp çalıştırmadığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

aman hocam aman...

bugün yayınlanan teknosa broşüründe (18-26 ağustos), 32pfl7332 nin fiyatı "en düşük fiyat garantisi" ile "2.299" liradan satılıyor. axess ve world karta peşin fiyatına 12 taksit kaampanyasınıda unutmamalı. kaçırılmaması gereken bi fırsat bence.

ilgili link için TIKLAYIN

Müdürüm 37 inçe 3000ytl dedi 32 inçi sormadım bu arada philips 32pfl5322 için fikirlerinizi alabilirmiyim pc'ye bağlamıycam oyunda yok dvd ve dt için.Bu forumda okuduklarımdan sonra fikir ve tv'yi değiştirdimZaten bildiğim kadarıyla bağlanmıyoda.Benim için mühim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 18 Ağustos 2007; 20:33:06 >

• orada küçük bi karışıklık oldu, ben hatalıyım.. ben konu başlığı 32" olduğundan.., sende 3000 istiyorlar diyince bi an msjındaki 37" falan hiç bişe dikkati mi çekmemiş.

ben bu tv yi canı gönülden öneriyorum. ancak amaç normal tv yayınlarına yönelikse panasonic 32lx70f(teknosalarda var) ve 32lx700f(istanbulbilisimde paralel ithalat olarak var) modellerine bi bak derim. normal tv yayınlarında oldukça iddialılar
  • Müdürüm bir daha adama gidersem beni döver zaten sizler gibi bilgili arkadaşların yazdıklarını okuyup p.tesi aldığım tv'yi bugün gidip değiştirdim fikirleriniz için teşekkür ederim.
  • Sayın Face1tr Pixselplus 3HD li bir LCD TV yi şu an Kablo TV (Evde 1/4 kaliteli bölücü) ile izliyorum.Bazen yayınlar o kadar mükemmel oluyor inanamıyorum.Ama pixselplusı kapattığımda görüntü berbat.Phılıps Tv lerin menüsündeki fonksiyonlar gerçekten iş görüyor.
  • ee hocam, kendin söylüyorsun zaten.., "pixsel plus 3 lü bi tv" diye.

ah sen bi de uyduya geçsen, söyle 150 -200 liaraya sıfırdan bi uydu sistemi ( çanak çömlek, uydu alıcı..vs) kursan kullandığın o tv nin vereceği performans şuankine oranla elbetteki olumlu anlamda oldukça fark eder.
  • Hocam 15 yıldır çift çanaklı sistemim var.1998 yılından beridirde Dijital uydu alıcısı kullanıyorum (KYOTO Dijital Analaog ilk çıkan dı) şu an Foopfield 3000 Cı var sisteme onu taktım cihaz paneli besleyemedi.Görüntüyü beğenmedim.Scart & Scart Altın uçlu iyi bir kablo kullandım.TR ye gelir gelmez Dreambox 8000HD alacağım.Kaya Center in Ankarada ilk müşterisi ben olacağım.
  • valla ne bileyim.., hem kablo tv ile izliyorum diyorsun, bende sana uyduya geçersen daha iyi performans alırsın diyorum, sonra öğreniyorum ki 98 den bu yana uydu işine bulaşmışsın zaten ?!?

yaw bende mi bi problem var, soruları mı anlayamadım, bu konu başlığında ikinci kez pot kırdım ?!?!?
    bugün bende bi gariplik var ama çözemedim ?!?!é
  • Sayın Face1tr, Uydu dediğim gibi eski kullanıcıyım.Uydu alıcıyı bağladım, ayarlarını yaptım ama aldığım görüntü beni pek de mutlu etmedi özellikle TÜRKSAT yayınlarında HODBIRT yayınları sembol oranı hepsinde 27500 ms olduğu için daha kaliteli ve tatmin ediciydi.Mevcut alıcım sadece scart veya lale bağlantı ile panele bağlanıyor.HDMI çıkışlı uydu alıcı alacağım ama kesinlikle bu Dreambox 8000HD olacak.Diğer bir kaç marka uydu alıcı ilede deneme yapma imkanım oldu Goldmaster,Humax,Samsung,Next gibi onlarda da aynı olay vardı paneli besleyemediler.
  • vayy be, pixsel plus teknolojisinin gerçekten kaliteli bağlantı ve yayın ortamı sağlandığı takdirde işe yaradığını kendi gözlemlerim ve etraftan duyduklarımla az çok biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum açıkcası. demek ki pixsel plus 3 gibi iddialı bi özelliği olan lcd miz varsa gene iddialı bi uydu alıcı almamız gerekiyor demek ki?

tv nizin model nosu ne bu arada?
  • 37PF9731D/10
  • quote:

Orjinalden alıntı: mngb

37PF9731D/10

geçtiğimiz yılın eisa ödülünü alan tv si değil mi bu ? pixsel plus 3 yanında ambilith surround(4 köşe), 3 ms ye kadar inen tepkime süresi(clear lcd sayesinde)...vs

bi zmaanlar hayallerimdeki tv idi.., gerçi halen daha öle
  • quote:

Sayın Face1tr, Uydu dediğim gibi eski kullanıcıyım.Uydu alıcıyı bağladım, ayarlarını yaptım ama aldığım görüntü beni pek de mutlu etmedi özellikle TÜRKSAT yayınlarında HODBIRT yayınları sembol oranı hepsinde 27500 ms olduğu için daha kaliteli ve tatmin ediciydi.Mevcut alıcım sadece scart veya lale bağlantı ile panele bağlanıyor.HDMI çıkışlı uydu alıcı alacağım ama kesinlikle bu Dreambox 8000HD olacak.Diğer bir kaç marka uydu alıcı ilede deneme yapma imkanım oldu Goldmaster,Humax,Samsung,Next gibi onlarda da aynı olay vardı paneli besleyemediler.

Daha uygun fiyatlı bir öneride bulunayım. Next 2000CXSuper Plus uydu alıcı (peşin 165-170 YTL'ye alırsınız). AR PRO, Monster, Pure AV yada Profigold komponent(30-40 YTL civarı) ile bağlayın muhteşem görüntü alırsınız. Daha HD yayın için erken. Bu kadar parayı Dreambox'a bağlamayın. O bizim memlekete henüz alışamadı. Biraz zaman verin.
    Uyduda çok eski imişsiniz. Söylememe gerek yok ama yine de hatırlatayım. Sinyal seviyesi ve kalitesi 60 ve 40'dan aşağı olmamalı. Ortalaması; 80 seviye 60 kalite olmalı. Bunun üzerinde seviye ve kalteye rağmen görüntü kötüyse uydu alıcınızı değiştirin.
    Bağlantının çok iyi olması gerekir. LNB 0,3 db düşük gürültülü olmalıdır. Bütün bunlara rağmen görüntüde problem varsa istediğinizi yapın.

• Sayın SSERİN, Uydu kullanımında eskilerdenim.Şuan LEMON 0,3 db LNB takılı çanaklara (OFSET) Uydu sistemin sağlam ve malzemelerim kaliteli.Türksat yayınlarında Sinyal ve kalite değerleri 70-90 aralığında Hotbırd ise daha yüksek değerlerde.Ankara Konya sokakta çak tanıdığım arkadaşım var.Uydu alıcıların hemen hemen hepsini deneme imkanım oldu.Humax 2000HD dahil.Dreambox 7020 cihazını yaklaşık 1 sene kullandım.Paylaşım olayı harika bence.Dreambox 8000HD bence tr deki etiketini haketmiyor ama, maalesef şuan için bir alternatifi yok benim için.Hayalinizdeki TV yi kullanıyorum.Bence mükemmel bir cihaz bir bütün olarak.Kullanılan malzeme , yazılım güncellemesi ve Phılıps Servisi...Resim gönderme işini pek beceremiyorum. Ama sizin için bir kaç resim atmaya çalışacağım...Kablo TV görüntüleri ....

[simage][/simage]http://img410.imageshack.us/my.php?image=dsc02855sr0.jpg

[simage][/simage]http://img512.imageshack.us/my.php?image=dsc02858jt3.jpg

[simage][/simage]http://img114.imageshack.us/my.php?image=dsc02839tt4.jpg

[simage][/simage]http://img114.imageshack.us/my.php?image=dsc02825to4.jpg

[simage][/simage]http://img114.imageshack.us/my.php?image=dsc02776ct8.jpg

• Dostum resimler [image ]http://.........[ /image] bu araya koyacaksın ve imageshack'teki resim kodlarında en altta bulunan "Direct link to image" olan yeri seçeceksin. Ben senin için verdiğin resimleri yaptım.

Selamlar, saygılar...

Not: Bu arada televizyon harbiden güzel görüntü veriyor. Teknosa da geçen gün gördüm ve hayret etmiştim.

philips 32pfl7332 aldım hadi hayırlısı(foto eklendi...)

quote:

Sayın SSERİN, Uydu kullanımında eskilerdenim.Şuan LEMON 0,3 db LNB takılı çanaklara (OFSET) Uydu sistemin sağlam ve malzemelerim kaliteli.Türksat yayınlarında Sinyal ve kalite değerleri 70-90 aralığında Hotbırd ise daha yüksek değerlerde.Ankara Konya sokakta çak tanıdığım arkadaşım var.Uydu alıcıların hemen hemen hepsini deneme imkanım oldu.Humax 2000HD dahil.Dreambox 7020 cihazını yaklaşık 1 sene kullandım.Paylaşım olayı harika bence.Dreambox 8000HD bence tr deki etiketini haketmiyor ama, maalesef şuan için bir alternatifi yok benim için.Hayalinizdeki TV yi kullanıyorum.Bence mükemmel bir cihaz bir bütün olarak.Kullanılan malzeme , yazılım güncellemesi ve Phılıps Servisi...Resim gönderme işini pek beceremiyorum. Ama sizin için bir kaç resim atmaya çalışacağım...Kablo TV görüntüleri ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuneytb -- 20 Ağustos 2007; 17:57:03 >

• Sayın tcuneytb, teşekkür ederim resimleri PHILIP LCD CLUB'e atmayı başardım.Bunlar Kablo TV görüntüleri yakında HD görüntüleride paylaşırım sizlerle.
  • 2300 TL nedir ya höhh

O değilde bu TV, USB'den DIVX film oynatıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.