Şimdi Ara

PHILIPS 27' 274E5Q AH-IPS MONİTÖR +KUTULU +FATURALI +GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    PHILIPS 27" 274E5QDAB/00 GENİŞ EKRAN IPS MONİTÖR

Monitörün ilk sahibiyim. Vatan Bilgisayardan aldım. 06.06.2017 ye kadar garantili. Monitörün kendisi, kutusu, faturası, garanti belgesi, kutu içeriği ilk günkü gibi duruyor. Fotoğraflardan da göreceğiniz üzere koruma jelatinleri dahi duruyor üzerinde. Haftanın bazı günleri birkaç saat kullanımdan öteye geçmedi. Daha büyük bir ekrana geçtiğim için boşa çıktı. Satış sebebim sadece budur. Çizik, ölü pixel vs. hiçbir sorunu yoktur. Hiç tamir /servis görmedi. Güzel bir ips monitördür. Input lag yoktur. Fotoğraflar bana aittir.

Fiyat 950 >850tl dir.
    Dilerseniz deneyerek teslim alabilirsiniz. Dilerseniz kargo yapabilirim. Takaslık değil, sadece satılıktır. Biraz pazarlık payı olabilir. Abuk subuk fiyat teklifleriyle ya da takas teklifleriyle gelmeyiniz. Alıcısına hayırlı olsun diyorum.

• AH-IPS ekran harika görüntüler ve geniş izleme açıları sunar

• Ultra Dar Çerçeve ile minimalist görünüm

• Mükemmel 12 watt stereo ses

• MHL - Mobil Yüksek Çözünürlük Bağlantısı (MHL)

• TrueVision ile gerçek görüntü kalitesi

• Optimum çözünürlük 60 Hz'de 1920 x 1080

• 68,6 cm (27 inç)

• En-boy oranı :16:9

• Bağlantılar

MHL-HDMI (dijital, HDCP)
      VGA (Analog)
      DVI-D (dijital, HDCP)

• Ses (Giriş/Çıkış)

PC ses girişi
      Kulaklık çıkışı

PHILIPS 27" 274E5Q AH-IPS MONİTÖR +KUTULU +FATURALI +GARANTİLİPHILIPS 27" 274E5Q AH-IPS MONİTÖR +KUTULU +FATURALI +GARANTİLİ
    PHILIPS 27" 274E5Q AH-IPS MONİTÖR +KUTULU +FATURALI +GARANTİLİPHILIPS 27" 274E5Q AH-IPS MONİTÖR +KUTULU +FATURALI +GARANTİLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 24 Ocak 2017; 23:47:37 >

• Hayırlı satışlar güzel monitör temiz kullanmışsınız takip.
  • Harbiden güzel monitörmüş param olsa aldıydım harbiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.