Şimdi Ara

Philips 221T1SB // Lg M2262

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki ürün arasında kaldım.Philips üzerinde dahili dijital tuner (DVB-T) mevcut.
    Philips Media Markt bonus 6 taksit ile 498 TL.
    LG Metrolarda bonusa 6 taksit ile 549 TL.

Philips Özellikler

Hepsinde KDV dahil.

Sizce ne yapmalıyım ?

Amacım : oturma odasına alınacak.Egreat M32B NMT cihazım ile full hd filmleri izlemek ve normal tv yayını seyretmekten öteye geçmeyecektir.Belki ileride PC kasasını alır yanına koyar oyunda oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesme$eker -- 26 Ağustos 2010; 13:17:46 >

• Bende şu anda aynı ikilemdeyim,yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Kredi kartına 479TL/12 geçen cuma ödemesini yaptığım Lg M2262 siparişim az önce elime ulaştı. (3,5 iş günü) Ürünü ve ilk defa alışveri yaptığım alışveriş sitesini şiddetle tavsiye ediyorum;

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-lg-m2262d-pc-22-pc-monitoru-full-hd-televizyon_05.011.1165.0052.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoKo06

Kredi kartına 479TL/12 geçen cuma ödemesini yaptığım Lg M2262 siparişim az önce elime ulaştı. (3,5 iş günü) Ürünü ve ilk defa alışveri yaptığım alışveriş sitesini şiddetle tavsiye ediyorum;

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-lg-m2262d-pc-22-pc-monitoru-full-hd-televizyon_05.011.1165.0052.htm

bende bu lcd'yi almayı düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar kesinlikle philips derim herhangi mağazada incelerseniz ilk olarak kontrasta bakın LG beyazları sarı rengine yakın.Philips beyaz dengesinde ve renklerde oldukça başarılı .LG kasası oldukça eski tasarıma benzerken philips yine sade ve şıklıktan yana.
    3 teknosa dolaştım hani ayarlardandır diye ama sonunda philips aldım. mutfakta izliyorum gayet başarılı bazende Xbox bağlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 236V4 Monitör
    2 yıl önce açıldı
    SORUNSUZ LG FLATRON W1954S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.