Şimdi Ara

Phılıps 221t1sb görüntü kısma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Phılıps Marka 221t1sb model bir tv monitorum var fakan bazı televizyon yayınlarında ekran parlaklığını kısa süreli olarak kısıyor bu olay bilgisayar kullanımında bilgisayar açılırkende oluyor çok kaliteli görüntülerde aynı şekilde televizyon izlerken çok kaliteli yayınlardada bu hale getiriyor ve zevkimin içine ediyor .Çok kaliteli görüntüler dışında mesela tv de ortam karanlıksa tv dahada kızıyor neredeyse görüntü yok oluyor pc dede aynı karanlık bir fotoğraf olduğunda direk kararıyor .Nezaman bir videoyu tam ekran yapsam bir oyunu tam ekran yapsam ekran kısıyor bu yüzden film izleyemez oldum lütfen bir çözüm önerisi getirin şimdiden saolun .

• Bu arada fabrika ayarlarina gecince sorunlar halloluyor ama ayarlari kendimce duzeltince sorun yine oluyor sorun ya parlaklikta ya kontrastta ya renkte ya zemin renginde ya keskinlikte yada renk sicakliginda cunku bunlarla oynayinca oluyor...oynamazsamda tv goruntu kalitesi igrenc oluyor.
  • Enerji koruma modu gibi bir mod açık olabilir mi? Genelde o fonksiyon ortama göre parlaklığı ayarlar ve daha az ışık verir.
  • iyiki bir philips monitör almaya karar verdim tüm şikayetler bu monitörden çıkıyor hey Allahım.... ama sizin sorun enerji tasarrufunu kapatarak aşılabilir gibi.. ortam ışığına göre arka aydınlatmayı kısıyor sanırım cihazınız.. dastinin dediği gibi güç tasarruf modunu kapatmayı deneyin.. iyice soğudum bu markadan ama hala alabilme ihtimalim var..
  • Saolun beyler SmartKontrastı kapadım halloldu saolun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.