Şimdi Ara

Philips 22' LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN SATILMISTIR Bilginize warlock69, Nickli kişiye satılmıstır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primeval46 -- 5 Temmuz 2013; 23:15:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm yi okudunuz neden cevap vermiyorsunuz alt tarafı tam model ismi istedim

ole havadan sıfır 390 tl demekle olmuyor

link verin yada model
  • quote:

Orijinalden alıntı: musta35

pm yi okudunuz neden cevap vermiyorsunuz alt tarafı tam model ismi istedim

ole havadan sıfır 390 tl demekle olmuyor

link verin yada model

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=220VW9FB/94&scy=in&slg=en

MODEL no : 220VW9FB 22"

fiyatı : 222.30 USD + 18% Kdv http://renklipencere.com/Monit%C3%B6r/22_philips_220vw9fb_lcd-2387.htm

farklı siteden fiyat :http://www.indirimli.com/index.php?go=10,3&id=6636

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primeval46 -- 19 Haziran 2013; 1:27:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: primeval46

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=220VW9FB/94&scy=in&slg=en

sıfırını satan bi yer yok neye göre 390 dediniz anlamadımm

fiyatı eğer dediğiniz gibi temizse uygun o başka

ama malınızı kıymete bindirmek için temelsiz ifadeler kullanmayınız

burda alışveriş yapanalra karşı hoş olmaz

• verdiğiniz linkler sağlıklı değil

hdmi girişi olmayan bir monitör o fiyatlara gelmez

benim yorumlarımı abartılı buluyorsanız forumda bende kıdemlil kıymetli arkadaşarlımıza sorun

ha sunuda nbelirteyim monitör temizzse fiyatı bence uygun sadce sıfır fiyatı ile ilgili kısmına itirazım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta35 -- 19 Haziran 2013; 1:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musta35

verdiğiniz linkler sağlıklı değil

hdmi girişi olmayan bir monitör o fiyatlara gelmez

benim yorumlarımı abartılı buluyorsanız forumda bende kıdemlil kıymetli arkadaşarlımıza sorun

yorumunu abartılı bulmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primeval46 -- 19 Haziran 2013; 1:49:53 >

• fiyatı 140 tl ilgilenen arkadaslara duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primeval46 -- 23 Haziran 2013; 19:35:37 >

• evet arkadaslar monitöre bakan dostlarım bu monitörü hic satmaya niyetim yokta elimde 2 ci bir monitor oldu o yüzden satıyorum evde yatmasın sizlerden birinin işini görsün maksatıyla
    telefon veya cagrı atabilirsiniz 05397965555

• ÜRÜN SATILMISTIR Bilginize warlock69, Nickli kişiye satılmıstır

• quote:

Orijinalden alıntı: warlock69

satış gercekleşmemis konu 1 temmuz günü yargıya intikal edecektir bu arkadaş ta benden aldıgı paranın yanında aynı zamanda avukat ve mahkeme masraflarınıda ödeyerek akıllanacaktır

not avukatımda kardeşim oldugundan çifte kazan diye buna derler

arkadaslar bu sahısın ürününü gönderrdim kargo teslimat fişi elimdedir bu adamlardam alıs veriş yapmayın benden size tavsiye ben yaptım pişman oldum

• kargo elime ulasında bi sonra yazı yaz istersen zati mesaj tarihlerine bakan biri olayı anlar kargocu pazartesi gelir dedi ne geliyo belli degil bi gelsin ozaman yazıcam yazıcagımı teslim edilmemis bişeyi teslim fişi elimde demek ne? göndermis olabilirsin bos kutuda olabilir bilmiyorum yani gelsin hele bi
  • evet nese urun elime ulastı calısıyoda sorun yok yani şimdi arkadaşa diyecegim şu arkadas madem elinde olmayan sebeblerle gönderemedin insan bi arar söyler illa bizmi arayacaz yani bizde tabiki ortalıgı kaldırdık kardeşim me falan hiç gitmeyecektim biliyonuz yani kardeşleri dalge gecmek icin zati sebeb ararlar yani insanları zora sokmanın alemi yok insanlar satın aldıkları şeyi hemen kullanmak ister yani siz olmadı haftaya yok buda olmadı öbür haftaya derseniz iş boka sarar yani
  • ( warlock69 ) bu ki,şiye dikkat ediniz alıs veriş yapmayınız ben yaptım pişman oldum benden söylemesi burdan admin lere duyrulur bu kişi siteden uzaklastırılmalı arkadaslar ben baska bir sey demiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: primeval46

( warlock69 ) bu ki,şiye dikkat ediniz alıs veriş yapmayınız ben yaptım pişman oldum benden söylemesi burdan admin lere duyrulur bu kişi siteden uzaklastırılmalı arkadaslar ben baska bir sey demiyorum

ürün geldi ama ne zorluklarla geldi kac güne geldi aldım aldıgım gün kargoya vermedin aynı zamandada beni bilgilendirmedin aradıgımda yok kaza yaptım falan dedin iyi nese bekliyom bari bi arkadasına ver yollasın diye 3 gün bekledim sonra aralıp baskasına satacam yüksek fiata onada tamam dedim yolla parayı dedim kapadın tlf akşam bi baktım ne isim kalmıs nede bulundugun yer hepsini degişmisin kahramanmarasta oturdugun halde adana yazmıssın isminide silip sade bas harfler kalacak sekilde bırakmısın gerci degişmeden önceki isminide dogru yazmamısın ya nese peki şimdi söle bakalım be 3 kagıtcı sen satış yaptıgın herkeze bölemi yapıyon cok sattım diyon bi tane referansın yok madem cok satış yaptın neden benim ürünümü 3 haftaya yolladın şimdide cok cektim ne cektin bizede söle benden aldıgın parayı yemek icin kafayımı cektin ne cektin

• benden özür dileyecegine birde yazı yazıyom insan der kusura bakma elde olmayan sebeblerle falan gönderemedim gerci onuda diyemessin ya sen bizi cocukmu sandın 35 yasına gelmis adamlarız ama yok kendini haklı cıkartacak yani demeye calıstıgı benim sucum yok kimin sucu satılan ürünü baskasına satmak ne birde gönderdigim parayı yemissin üstelik bugün geldi(8 temmuz) kargo haziran 23 te sattıgın ürün neden bu gün geldi acıkla bi hele 4 gün öncede emir isimli kullanıcıya ürünü daha göndermedigin halde bana gönderdigini sölemisin bunu nası acıklayacan bana ürünü göndermedin halde adama kardeş ona gönderdim gec gönderdim valla benden zarar gelmez demisin adam mesaj attı bana bizi uyuyomu sanıyon sen şu mübarek günde bari yalan söleme yani 28 haziranda gönderdim aldı ürünü demissin daha yeni geldi (8 temmuz) ürün gercii anlıyom senin neden öle dedigini adama ne icin tabiki şuan sattıgın ses sistemini satıp onada üç kagıt yapacaktın degilmi

• bide yazmısın pişman oldum niye oldun paranımı alamadın ne biz sana hemen gönderdik paranı dürüst bi satıcı olsaydın hiçbisi olmazdı ama anlıyom tabi herkez ugrasmıyo benim gibi savcılıkla yargıla paranın üstüne yatamadın ondan pişmansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock69

bide yazmısın pişman oldum niye oldun paranımı alamadın ne biz sana hemen gönderdik paranı dürüst bi satıcı olsaydın hiçbisi olmazdı ama anlıyom tabi herkez ugrasmıyo benim gibi savcılıkla yargıla paranın üstüne yatamadın ondan pişmansın

adamı pişman etmişsin ışte hocam, eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.