Şimdi Ara

Phil Spencer, PlayStation 5'in Teknik Özelliklerini Görünce Kendini İyi Hissetmiş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyat konusu önemli Xbox güçlü diye +100$ fiyatla çıkarsa çokta anlamı kalmaz sanki. Ama arada 30 40 $ olursa ya da aynı olursa Xbox tercih sebebi olur. 500 dolar çıkarsa direkt alırım, pek sanmıyorum ama göreceğiz. SSD konusunda ise yükleme hızı hariç bir etkisi var mı FPS ye bilmiyorum açıkcası ama bildiğim kadarıyla yok. 3-5 saniye fazladan bekleriz problem değil o kadar. Ayrıca 825 GB nedir Sony ya? GPU'nun %25-30 civarında daha güçlü olduğunu tüm teknoloji kanalları söylüyor zaten.CPU konusunda ise minor bir fark var, çok etkili bir fark olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Formani

    Ps2 zamanında da en güçsüz konsol ps2 idi, xbox ve gamecube daha güçlü konsollardı ama 150 milyon satan ps2 oldu, bu işi oyuna bakar, tflops falan anca bizim gibi meraklıların bildiği, forumlarda konuşulan şeyler, kimse bunları bilmez, umurlarındada olmaz. Sony ps5 e god of war çıkarsın, spiderman çıkarsın tamam bitti gitti, yemişim tflopsunu.


    ex oyun konusunda sony bir numara kimse kötüleyemez sizi bilmiyorum ama ben orta doğu ülkesinde yaşıyorum avrupanın 60 birime aldığı oyun şuan 450den çıkıyor 2021de 600 700 tlyi bulabilir ve yeni nesile geçerken ben 5 6 bin vereceksem o konsol bana 4k 60 fps oynattırmalı ki ps5 yapamayacak ama xboxun bir şansı var yapabilir oyun fiyatlarına bakıncada game pass sürecide bu şekilde devam ederse bende derim ki yemişim ex oyunlarını yaşasın game pass yaşasın xbox !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bence şu SSDyi değiştirip biraz daha hızlı bir SSD koysalar çok kazanç getirir. Çünkü arada iki kat hız farkı var. Ve insanlar grafikleri farkını hissetmeyebilir ama yükleme sürelerinin farkını hissederler. 10 saniye eski nesil bir oyunu yüklüyor. Spider man 1 saniyede yükleniyor ama. Tabi bu uluslararası için. Türkiye de tabiki Xbox alınır. Parası olan Playstation tercih edebilir.
  • Oğlum herif çıkmış rahat rahat konuşmuş işte. Geçen nesil Sony tarafında gördüğümüz rahatlığı Microsoft yapıyor. Bunun üstüne kalkıp şu ssd'yi ikiye bölüp 3'e katlarsak şu kadar efektif olacak şeklinde laflar kasmanın bir manası yok.
  • Scalebound çıkarsınlar.
  • Formani

    Haklısın ama çok kısmen.Gamecube ve xbox o dönem dünyada kendini çok tanıttıramadı ki.
    Sony o dönem ve sonraki yıllarda büyük reklamlar yaptı.
    Şampiyonlar liginde stadlarda pano reklamlarla aynı zamanda maç aralarında özel hazırlanmış playstation 2 reklamlarıyla zaten ulaşması gereken kitleye ulaşıp gözüne gözüne soktu.
    Ben o dönem gamecube aldım çevremde bilmeyenler görünce aa negüzel buda aynı ps2 gibi diyolardı.
    İşte o dönem fazlasıyla reklamının kaymağınıda yedi.
    Artık neden diğer konsolların satışıda yükseliyor çünkü herkes konsolları biliyor ulaşılabilir durumda.
    Bahsettiğin gc ve xbox döneminde internet bile dünyada yeni yeni yayılmaya başlamış 56kb lık fax modemlerle 3 dk lık videoları 30 dk falan yüklenmesini bekleyip izliyorduk.
    Şimdi öyle bişey yok artık.
    Sony daha konsolunu bile gösteremedi utançtır bu nedemek overclock lu yapmak ?
    Üsrelik rakibinin bile altındakalıyor bu özellikler.
    Ha özellikleri birebir duyurup bi süre sonrada konsoku overclock eden yazılımı duyurup bakın konsolumuzun gücüne güç katıyıruz deselerdi hani sistem overcloklu ama kimseye bildirmeselerdi.
    Yazılımla bunu açınca ozaman xboxtan biraz daha güçlü olsaydı ozaman işe yarardı.
    Ama sistem ancak overclock ile rakibinin gücüne biraz yaklaşabiliyor.
    Nede olsa ps4çok sattı gine ya ne versek alırlar kafası ki öyle olanlarda olucak gine yazık !




  • Ben 1 yıl bekleyeceğim gidişatı görmek için. Xbox özel oyun anlamında iyi iş çıkarırsa şuan onlara daha yakınım
  • Bütün bu soruların cevaplarını çok uzak olmayan bi zamanda alacağız.

    Şu an bana MGS3 kalitesinde Xbox 360'a oyun çıkaracağız desinler, anında o cihazı alırım.

    Benim için asolan oyunlardır, nerede oynandığı değil.
  • Bu adam gizlice ps5 alıp lou2 ve ghost of tshsuhimayı evinde kimseye çaktırmadan oynamazsa ben de birşey bilmiyorum
    Ps5te millet LOU2,Ghost of tsuhshima ve daha nice ps5e özel en kaliteli oyunları ultra detaylarda 4k da oynarken,oyunlar incelemelerde tam puan alıp milyonlarca satmaya başlarken kendini nasıl hissedecen acaba Phil dayıİyi pcsi olan adam xbox oyunlarını da oynuyor zaten,ama exclusive denince ps'den başka alternatif yok maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 2 Nisan 2020; 14:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir arkadaşınız PS5 alsın, diğer arkadaşınız da xbox alsın. Değiştirerek oynarsınız. Konsol savaşlarına gerek yok. İlk çıktığınan beri PS ile giden biri olarak oyun fiyalarının çok fahiş olduğu şu dönemlerde yeni nesile sağlam bir PC toplayarak girmeyi düşünüyorum nasip olursa.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartboy38

    Bu adam gizlice ps5 alıp lou2 ve ghost of tshsuhimayı evinde kimseye çaktırmadan oynamazsa ben de birşey bilmiyorum
    Ps5te millet LOU2,Ghost of tsuhshima ve daha nice ps5e özel en kaliteli oyunları ultra detaylarda 4k da oynarken,oyunlar incelemelerde tam puan alıp milyonlarca satmaya başlarken kendini nasıl hissedecen acaba Phil dayıİyi pcsi olan adam xbox oyunlarını da oynuyor zaten,ama exclusive denince ps'den başka alternatif yok maalesef.
    190 milyona yaklaşan Ps3 ve Ps4'de gelmiş geçmiş en iyi oyun denilen (alakası bile yok) Last of Us 20 milyonu zor bulmuş Tsushima falan 15-20 milyon mu satacak?




  • Adam çökmus bir ekosistemi yeniden yükseltti, heykelini dikseler hakkidir.Konsolu a'dan z'ye değiştirip basa bas kıvama getirdi neslin sonunda ve yeni nesildede o kadar hazırlıklıki bu duruma, rakibin ortada kontrolcüsü yokken birak tasarimi cihazı gösterdi,deneyimletti.Konsolun gücünden dolayı, rakipleri 9.2'lik makinayı 10.2 ye oc yapmak zorunda kaldı,yayınladıkları videodan dolayı Sony gidip rezil bir canlı yayin yapmak zorunda kaldi neden? Çünkü sürekli koseye sıkıştırılmaya başladı.Soruyorum size ozel oyundan baska artısi ne kaldi ? Hicbirsey..

    Yazıyı uzatmak istemiyorum ama microsoft ben dahil bir cok kişinin alayina uğradı gecen neslin başında ki hak ettilerde ama şu adam basa geldi geleli sürekli yukarıya çıkarttı firmayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sektörünün yayıncı,yapımcı,medya kanalı,taraflı tarafsız oyuncu topluluklarına kadar herkesin son yılların en iyi yapımları arasında gösterdiği bir oyunun bazılarının onayını alması gerekmiyor zaten.Aldığı ödüller ortada.Ayrıca inceleme puanı en tepede olan yapımların 100 milyonlarca kullanıcısı olan pc platformunda satış oranı da ortada.Böyle salak kıyaslamalara girmenin mantığı nedir çözemiyorum bir türlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    190 milyona yaklaşan Ps3 ve Ps4'de gelmiş geçmiş en iyi oyun denilen (alakası bile yok) Last of Us 20 milyonu zor bulmuş Tsushima falan 15-20 milyon mu satacak?

    Alıntıları Göster
    Bunu başarabilen de var, Sea of Thieves Xbox One'da 49 milyon sattı. Xbox One satışı 46 milyon, demek ki fazla fazla almış kullanıcılar, yedek olsun, kötü günler için.




  • Millet yine boş yapmış, biri de MGS3 kalitesin de oyun yapsalar alırım demiş, arkadaşım boş
    yere beklemeyin MGS3 yapan adam MGS3 kalitesin de bir oyun çıkaramıyor siz doğru düzgün oyun yapamayan firmadan bekliyorsunuz :D
    Çok bir beklentiniz olmasın oyun konusunda elinde kaç firma olduğu değil firmaların potansiyeli önemli onlar da kendilerine fazla güvenmiyor belli ki netfilx tarzı şu kadar ver şu kadar oyun oyna kafasından çıkardı.
    PlayStation gibi biz konsolu satalım özel oyunlar dan para kazanırız gibi bir düşüncesi yok, hiç bir zaman da olmayacak gibi.
    Dolar ın bu yükselme hızı ile hepimiz avcumuzu yalayacağız gibi ama neyse :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben Spencer'ın yerinde olsam PS5 sunumundan sonra zevkten kendimden geçerdim
  • Sony PS5 teknik özellikleri gerçekten berbat. Sony Playstation markasının exclusive harici bir avantajı yok. Tek avantajı exclusive oyunlarıdır. Microsoft umarım exclusive yeni nesilde oyunlara önem verirseler çok iyi olur. Phil Spencer gerçekten xbox markasının değerini yükseltti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 2 Nisan 2020; 20:59:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsol oyuncusu ilk başta çözünürlüğe bakmaz,odağındaki özel oyunlar ve pratikliğidir tabii bunlara ek güçlü olmasıda iyi olur ama ben şahsen aradaki farkın o kadar büyük olacağını sanmıyorum teknik ayrıntılarda gizli kalıp çoğu oyuncu farketmeyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.