Şimdi Ara

Phil Spencer: Konsol Fanboyluğu Oyun Sektöründeki En Kötü Şeylerden Biri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kapitalizmin beşiğinden ne denli hümanistçe bir serzeniş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yorumlarını okuyorsun.. O konsolu sevsen bile o kadar yüksek dozda övüyor ilahlaştırıyor ki konsoldan gıcık almaya başlıyorsun :) Oyunun içine ediyor, sırf exc diye kutsallaştırıyorlar.. Seri beş para etmez, sırf exc diye ama bi dünyasına dal harikadır diyorlar :)
  • Phil reis, sizin camiayı bilmem ama bizim camiada konsollar malum ateş pahası. Kaç asgarisini feda edip alan insanlar var tabii ki ölümüne savunacaklar. Hele hele 600 liradan fazla 10 saatlik oyuna para verenler var ki hiç sorma onları. Biraz anlayışlı ol Phil reis.  

  • Sony'de ister istemez oyunlarını zaman içersinde süreli exc. hale getirecektir. Mesela İki yıl sonra gibi. Exc. satarak hem oyuncu çekebilen hemde çok para kazanabilen genel olarak bir tek Nintendo var. Mart ayında çıkmış tek oyunları 26 milyon kopya satmış.
  • Bu site sony fanboyu dolu. Yok santa monica yok kratos bu adamlar üzünden ps forumuna girmiyorum ps4üm olduğu halde. ps5 eleştirecek oluyorum siyasi troller gibi saldırıyolar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Gerçekten Phil Spencer in samimi olduğuna inanıyormusunuz.Bir baktı Sony i hiçbir şekilde alt edemiyor, çamur atma niteliğinde çirkin davranışlara başvurma planı yapıyor.Sony i ölümüne savunan yok, savunan oyuncu kaliteli oyunları için savunuyor,savunan Türk oyuncu bize özel içerikler Türkçe dil desteği v.s. için savunuyor, savunan oyuncu Xbox one ın çıkış arifesinde oyuncuların hayatına sokmaya çalıştığı oyuncu karşıtı sistemleri Sony sayesinde geri çekmek zorunda kaldıkları için savuyor.Bunların hepsi olan şeyler üzerinden ,durup dururken kimse savunmuyor.Bence asıl Xbox oyunculları ölümüne savunuyor çünkü cihazın savunacak somut bir şeyi yok.Xbox ı sadece gamepass için savunanlar benim tahmin ettiğim bu sistemler bir çok büyük firmaların bu sistemlere adım atmaya başlamasına ve aylık ödemelerin bir oyun parasına yaklaşmaya başlamasına etken olabileceği vede gerçekten üzerinde bolca emek olan oyunların bu gibi sistemlerden karşılığını alamayınca kaliteli oyunların azalacağı.Zamanlada oyunların kalitesinin, kaliteli oyun yapan firmaların (zaten bunlarda sayılı) , mecburen oyunların kalitesini diğer firmaların oyunların kalitesine indirgemeye başlamasına sebep olacak.İnsanlar genelde bedava bulsa kötü olabilecek bir ürünü bedava olduğu için gözünde büyütüyor ama gerçekten iyi olan bir ürünün düşündüğü fiyatlara satılması için kırpılması gerektiği anlamına geldiği aklına gelmiyor...

    Evet Phil abi çok güzel demiş,Keşke gitseniz şu forumdan.Bu arada Xbox fanboylarında var.Bknz Mutlak Sıfır(Sahi ona ne oldu?)





  • Ps fanboyları toplanmış yine. Bunlarla birlikte Ubisoft haterları da yok olsa keşke forumdan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Phil dediğin doğru ama bunu sen söyleyince samimi olmuyor. Xbox gibi güzelim konsolu pc alternatifi haline getirdiniz, sayenizde sony baya yol aldı konsol piyasasını domine etti iyice. Bence net şekilde başarısızsın istifa etmelisin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • -kobe- - kullanıcısına yanıt

    Bu adam xbox'ın başına gelmese xbox yok olacaktı bu adam çok doğru işler yapıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyor ki, konsolumuz o kadar da iyi çıkmadı, bu aletin fanboyu olunmaz demiş.

  • Oyun sektöründe ki her türlü fanboyluk ve bunun üzerine ki gereksiz söylemleri kadar ayrıştırıcı bir şey yok. Herkes oyundan keyif almak istiyor ve herkes farklı zevk alıyor. Yok pc yok ps yok xbox daha iyi gibi söylemlerde ısrarcı olmak çok saçma. En güzeli sende olandır. Elinde olanla mutlu ol keyfini çıkart çünkü en güzeli bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.