Şimdi Ara

Phil Spencer: 2017, Xbox One için Eğlenceli Bir Yıl Olacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Phil Spencer: 2017, Xbox One için Eğlenceli Bir Yıl Olacak
  • Polyanna Spencer konuştu yine...
  • Ben zaten bu nesildeki konsolları almayı bile planlamıyorum..Ama alınacak bir konsol varsa oda PS4'tür..Sonuçta RDR 2'yide oynatacak,En çok ve en güzel exc. oyunlarıda o oynatacak.Yani mantıken zaten PS4 almak kaçınılmaz..En son bi Horizon Zero dawn traileri gördüm,Almamak için kendimi zor tuttum..Uncharted'tan sonra oldu 2,Bakalım Red dead veya God of war 4..3 yaparsa, kesin PC'nin yanına PS4 alacam..
  • Gold uyelere her ay saglam oyun verirse guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bu sene

RTS

MMO

O.W Action

Platformer

Horror Survival

türlerinde oyun cikartiyor ama Ponicikler burun kiviriyor. Path of Exile da gelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 19 Ocak 2017; 13:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satışlarda geriye düşmesi biz xboxculara birçok yenilik kazandırdı. çok iyi kullanıcı dostu oldu bu microsoft.s kasayla tasarımıda yenileyen ms, scorpio ilede çoşturacak!
  • 3. sınıf oyunlarla ne kadar eğlenebilecekseniz, o kadar eğleneceksiniz. Scorpio ile MS konsol pazarından son dersini alacak ama akıllanacak mı bakalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

satışlarda geriye düşmesi biz xboxculara birçok yenilik kazandırdı. çok iyi kullanıcı dostu oldu bu microsoft.s kasayla tasarımıda yenileyen ms, scorpio ilede çoşturacak!

2013'ten beri backward compatibility dışında bir forsu olmayan, ki o da geriye dönük özellik, konsolu satarken Kinect gibi sonradan yok edeceği aleti zorunlu dayatmakla beraber yine makineyi pazarlarken exc diye tanıttığı elindeki üç, dört oyunu ve gelecek olanları makine sattıktan sonra multiplatform hale getirip kendi kullanıcısına ikinci dayatmayı yapan firmaya kullanıcı dostu diyen bir trolle karşı karşıyayız.

Attığın mesajın altını doldur önce. Mesela bir çok yenilik dediklerini yazabilirsin, tüm dünyanın gözünden kaçan ne görelim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.