SATILIK
Air Turbine Case Fan | GAMEPOWER (gamepowerpc.com)
Gamepower Air Turbine ARGB 12 cm 3'lü Fan Kit Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
GamePower Air Turbine ARGB/RGB 3x12cm Fan Set Kit Fiyatı (hepsiburada.com)
bağlantı akım birimi sata.
2 kontrol ünitesi; 2 kumanda, toplam 9 fan.
Fanlar kirlidir. Yemizlenmeden verilecektir. Fiyatı indi bilginize.
bize dogru yuzumuze dogru bakan fanlar farklı fanlardır. satılık degıllerdır. onlar su soğutmamın fanlarıdır. Yamlış anlaşım dıye ılanı edıtledım. alt ve on kapaktakı fanlardan tam 9 adet vardır. yukarda yazığım gıbı 2 kontrolcu 2 kumandasıda vardır. pilleri yoktur. siz alıcaksınız artık.
garanti fatura yok.
1300 tl.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ilk 3 ürünün resmi aşağıdaki lingdeki resimlerde mevcuttur.
Palit GeForce RTX 3080 Ti GameRock OC 12 gb | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Strimer ARGB power ekran kartı ıcın uzatma kablosu
1200 TL.
3 x 8 pin ekran kartı güç kablosu. argb. sorunsuz her biri 150 watt vermektedir.
en altakı resım temsılıdır.
------------------------------------
3 adet 8 pin PowerLing
yukardakı resme dıkkatlı bakınız.
ATX 8Pin 6Pin dişi 8Pin 6Pin erkek 180 derece açılı güç adaptörü masaüstü için grafik ekran kartı GPU|Bilgisayar Kabloları ve Konnektörleri| - AliExpress
RVS modeli. ekran kartınızı kontrol ediniz. her karta uymaz. Denenen kartlar. palit 3080ti oc. game rock; msı sprimx 3090. ayrıca asus rog strix 3080 ti o.c da uymakta.
8 pin to 8 pin erkek ve dişi. 90 derece. siyah RVS
3 adet
600 TL.
-----------------------------------------------------------
Isıtma paneli ısı emici yüksek kaliteli alüminyum soğutucu plaka siyah radyatör üreticisi 150*93*15MM|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
2 adet siyah aliminyum.
600 TL.
görseli
resim olarak aşıdaki lingde aşağılara doğru resimde mevcuttur.
SATILIK _RTX 3080 ti-Pcı-E 4.0 X16 Riser Kablo 30CM ---SATILDI---RTX 3090 | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
------------------------------------
amazon Tr den aldığım.
Bewinner 100 x 100 x 2 mm CPU Termal Ped Soğutucu İletken Silikon Pedler, Yumuşak ve Kullanımı Kolay (Mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
mavi 3 adet. adedi 200 tl.
450 TL.
----------------------------------------------------
400 TL.
Thermalright LGA 1700-AXP90 is for LGA1700 mounting bracket - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1068020732
Thermalright LGA 1700-AXP90 is suitable for LGA1700 mounting bracket, LGA1700 mounting bracket, LGA1700 mounting kit (AXP90-X364753) specially developed for AXP90-X364753)
https://www.amazon.co.jp/dp/B09TB22PGS?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_QB03BBE0CTCQPY1Z6XAT
Amazon.co.jp: Thermalright LGA 1700-AXP90 is suitable for LGA1700 mounting bracket, LGA1700 mounting bracket, LGA1700 mounting kit (AXP90-X36/47/53) specially developed for AXP90-X36/47/53) : Computers
LGA 1700 CPU sabit arka panel | Montaj yükseltme kiti CPU soğutucular | Radyatör taban montaj kiti 12 nesil CPU| | - AliExpress
amajon jp yadan alınma garantisi yok. taktım uymadı. aparatları kutusu kullanım kılavuzu mevcuttur.
Mayıs 25, 2022 tarihimde aldım.10-15 gun sonra elıme geçti.
Ürün Boyutları UxGxY    9,9 x 3,3 x 10,9 cm marka        Thermalright Soğutma Yöntemi    cpou air ve aio soğutma sistemleri. Uyumlu Cihazlar    intel 1700 Malzeme    Metal
Bu öğe hakkında;
Thermalright, Tayvan geliştirme sürecinde, iç ve dış pazarlarda, sürekli popülerlikte ve küresel pazardaki etkisinde 20 yılı aşkın deneyime sahiptir. Thermalright'ın kuruluşunun amacı, genel tüketici faydalarını, ürünlerin güzelliğini, üstün ürünleri ve ürünleri sağlamaktır. Özel olarak compimeter ürünleri, araştırma ve geliştirme ve Zhong CPU Hava Soğutmalı, Radyatör, Kasa Isı Deşarjı, Fan Fanı, Çekirdek Ürün etrafındaki anahtara ulaştı. Araştırma ürün hattı: CPU hava soğutmalı radyatör, kasa radyasyon fanı ve ısıtıcı kılavuz bilgisayar astarı, ısıtıcı kılavuz kılıcı, CPU fan kontrolü ve çeşitli ürünler kurmak. Krallar özeldir, teklif rehberliği ve sizin ve sizin için eliniz
Thermalright AXP90 X36 / 47/53 serisi radyatörler için özel olarak geliştirilmiş LGA1700 montaj braketi 12. nesil Corei5, Core i7 ve Corei9 işlemciler için IntelLGA1700 (LGA17XX serisi) soketlerine aşağı itmeli CPU soğutucularının kurulumunu destekler. Pres aşağı ve düşük profilli ısı emici ile uyumludur Desteklenen Thermalright Marka CPU Soğutucu Modelleri: AXP90 X36 / 47 / 53 Serisi Desteklenmeyen Modeller:Diğer Modeller Thermalright LGA 1700-AXP90 yüksek kalitede üretilmiştir ve montaj sistemi kurulum işlemini sadece çok kolay hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda braket ile CPU arasında tam bir temas basıncına izin verir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fanlar ve diğerleri için tek görsel
3 adet kırmızılı sıyahlı modeli, adet 300 tl.
BioniX P120 | Pressure-optimised 120 mm Gaming Fan | ARCTIC
----------------------------------------
2 adet kırmızı renk led adet 600 tl.
https://www.corsair.com/ww/en/Categories/Products/Fans/ml-pro-led-config/p/CO-9050042-WW?
Amazon.com: Corsair ML120 Pro LED, Red, 120mm Premium Magnetic Levitation Cooling Fan,CO-9050042-WW : Everything Else
----------------------------------------
2 adet beyaz led 14 cm adet 700 tl.
ML140 PRO LED White 140mm PWM Premium Magnetic Levitation Fan (corsair.com)
Corsair CO-9050046-WW ML140 PRO LED Beyaz 140mm PWM Premium Magnetic Levitation Fan (sanalmarketim.com)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
COOLMOON GT8 grafik kartı braketi 5V ARGB GPU ekran kartı standı tutucu senkron yatay şasi dekorasyon braketi PC için| | - AliExpress
beyaz; az kullanılmıs. 450 TL.
görseli
-------
Alüminyum alaşımlı grafik kartı desteği Video tutucu standı Sag braketi ayarlanabilir Jack masaüstü bilgisayar kasası ATX soğutma kiti| | - AliExpress
gri renk ayarlanabılır; tabanı mıknatıslı 350 tl.
Görseli yukardaki resimlerde mevcuttur.
-----------------------------------------
GUDGA ARGB NVMe termal Pad M2 SSD radyatör renkli aydınlatma için soğutucu Fan katı hal sabit Disk soğutma ile PS5 M.2| | - AliExpress
2 adet var. tane adedi 400 tl.
Görseli
----------------------------------
350 tl.
-----------------------------------------------------------------------
Riser Cable PCIe 4.0 x16 - 200mm | Cooler Master
Cooler Master Accessory Riser kablo PCIe 4.0 x16-200 mm, PCIe 4.0 uyumlu, EMI korumalı 30 AWG, ekran kartları için koruyucu ABS gövde : Amazon.com.tr: Bilgisayar
18 aralık 2022 tarihinde amazon tr den alınma az kullanıldı.
1400 TL.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Msi dragon özel yapım siyah plexiden 3 mm fan griller. vidalar hariç adet fiyatı 125 tl.
12 cmx 12 cm
10 adet mevcut 9 zu sıfır kullanılmadı hıç.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Corsair slave BEYAZ type 4 orjinal.
beyaz slave kablolar toplam 7 adet kablo; eksik set. cpu anakart besleme vede ekran kartı 8 pin besleme elemanları YOKTUR.
anakart ekran kartı 1 adet 8 pin giris 2 adet 6+2 8 pi çıkış sata x 3 molex x 2
1250 TL.
----------------------------------------------------------------------------
Corsair slave KIRMIZI type 3 set orjinal.
Ben 3 seneye yakın kullandım. forumdan 2 ci el olarak almıstım. hiç bir sorunu olmayan kablolardır.
tam tamına eksiksiz; set orlinal torbalı. 16 orjinal kablo
+ elımdekı butun yesıl renk kablo tutucular.
2900 tl.
Professional Individually sleeved DC Cable Kit, Type 3 (Generation 2), RED (corsair.com)
Temsili; aldığım kişiden resim.
kendi orjinal resmi ek kısa zamanda yuklenıcektır.
görseller eklenicektir.
--------------------------------------------------------------------------------
Zauss ZR-100 Rainbow RGB Kasa Fanı 12 CM
Baglantı bırımı molex ve 3 pin, kutulu. garantisi sürmekte. 13 Ekim 2022 tarihınde amazon tr den satın alınma. 125 tl. 6 adet. Vidaları verilecektir.
orjinal görselleri eklenicektir.
3 Adet Zauss Rainbow Rgb Kasa Fanı 12cm Renkli Gökkuşağı Fanı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
--------------------------------------------------
Snowman X120 Rgb Kasa Fanı 120mm X 4 Fan Kontrolcü + Kumanda rmt-kanı-snan-exp-12rgb
ortada en onde olan fanlardan 1 tanesi görüntüm.
Snowman X120 Rgb Kasa Fanı 120mm X 4 Fan Kontrolcü + Kumanda Fiyatı, Yorumları - Trendyol
17 ekim 2022 tarıhınde bu fırmadan bu satıs sıtesınden satın alınan. 2 gün kasaya dahı takmadan sadece denenen. proje degısıklıgı dolayısıyla satısa su an cıkartılan, 4 lu kumandakı kontrolculu 6 pin rgb kasa fanı setı.
Bana fırmadan kutusuz ve vidasız geldiler ve kumandasının pili yoktur, o sekılde yenı sahıbıne verılecektır.
sadece 475 tl.
garantisi sürmekte.
--------------------------------------------------------------------------
Arctic BioniX F140 PWM PST 14cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00095A)
BioniX F140 | 140 mm Gaming Case Fan with PWM PST | ARCTIC
Arctic BioniX F140 PWM PST 14cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00095A) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
9 ekım tarihinde teknobiyotikten alınma.
sıfırı 400 tl uzerınde. ama dıstrubutorunun bıle elınde yok şu anda.
tam bır kasa egzoz fanıdır. F serisidir. kırmızılı sıyahlı 4 pin bir fandır.
fakatbüyük bir kusuru var aldıgım hafta elıme çarpıp bir kanadını kırdım. sonrasında çelik zamk, japon zamkı ve ertıtme ıle yerıne oturttum.
Aylardır sorunsuz ses cıkartmadan performansıda dusukluk olmadan kullanmaktayım.
istediğim fiyat 325 tl.
Fan temizlenip. resmi çekilip buraya konulacaktır.
--------------------------------------------------
GERÇEK Delta AFB1212GHE-CF00 120 mm Yüksek Hızlı Fan
Delta AFB1212GHE-CF00 120 mm Yüksek Hızlı Fan
Ürün 24.11.2010 tarihinde Newegg USA dan alındı. Deneme amaçlı sadece 1 kez 20 dk. çalıştırıldı. O günden beri çekmecede yatıyor. Sıfır ayarındadır.
aldığım kişi böyle yazmıştı.
ben 5 ay kadar kullandım.
fan 3 pindir. 12 cm dır yukseklıgı 38 mm. ben sureklı 2000 rpm de kullandım. Fan ızgarasız kullanmanız tavsiye edilmez.
Şöyle bir aparatı vardır.
600 tl.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
|