Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Phanteks P300 Kasa 310 TL Satın Al 3 Haziran 2019 19:54 1 1 Phanteks P300 Kasa 310 TL Merhabalar, kasayı Kasım 2018'de Inventus'tan aldım. Ürün bu;https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9117Dış kartonu mevcut değil, yerim olmadığı için çöpe attım. Naylon poşette gelen vidaların hepsi mevcut.Kasa normal bir tane fan ile geliyor alan kişiye bir tane daha öne takılı fan vereceğim.Kasanın sağ kapağında ufak bir çizik var fotoğrafını paylaşacağım, onun dışında herhangi bir kozmetik sorunu yok.Cooler Master H500 kasasının tasarımını çok beğendiğim için onu satın aldım ve bu kasa boşa çıktı o yüzden satıyorum.İstanbul Ataşehir'de oturuyorum evime gelip veya yakın bir yerde buluşarak da alabilirsiniz, kasa büyük olduğu için kargo ücreti fazla olabilir diye düşünüyorum ama konu hakkında tam bilgim yok.Fiyat olarak 310 TL düşünüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 310 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asrock A320M-ITX Anakart - AM4 - 550 TL Alınık | AM4 ITX Anakart B450 Tomahawk | 650 TL Asus Dual RX 580 4 GB - Kutulu ve Garantili | 2800 TL