Şimdi Ara

Peygamber Devesi besleyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
27.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün tesadüfen bir sitede rastladım bu ilginç hayvanların hayranlarına.
    meğer avrupa ve amerika'da oldukça yaygın olarak besleniyorlarmış, fazlasıylada değerlilermiş.

acaba Türkiye'de de varmı besleyen?..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peygamber Develeri Evde Beslemek: Bilmeniz Gerekenler

Peygamber develeri, böcek dünyasının büyüleyici yaratıklarıdır. Bu yırtıcı böcekleri evde beslemek, onların eşsiz davranışlarını ve özelliklerini gözlemlemek için büyüleyici bir deneyim olabilir.

Peygamber Develeri Neler Yer?

Peygamber develeri, uç böcekler, çekirgeler, sinekler ve hatta kuşlar gibi canlılarla beslenen fırsatçı avcılardır. Evde beslenirlerken, canlı böceklerin yanı sıra dondurulmuş cırcır böcekleri veya çekirgelerle beslenebilirler.

Peygamber Develerini Evde Beslemek

Peygamber develeri, ılık ve nemli ortamları tercih ederler. Evde beslerken, bir teraryum veya büyük bir kavanoz gibi uygun bir yaşam alanı sağlamak önemlidir. Ayrıca, canlı bitkiler, saklanma yerleri ve su kabı gibi gerekli malzemelerle yaşam alanını donatmalısın.

Peygamber Develeri Uçar mı?

Hayır, peygamber develeri uçamazlar. Kanatları yoktur ve bunun yerine zıplayarak veya koşarak hareket ederler.

Peygamber Devesi Zehiri İnsana Zarar Verir mi?

Peygamber devesi zehri insanlar için tehlikeli değildir. Avlarını etkisiz hale getirmek için kullanmalarına rağmen, insanlar için tıbbi bir tehdit oluşturmaz.

Peygamber Develerini Besleme

Peygamber develerini canlı böceklerle veya dondurulmuş cırcır böcekleri veya çekirgelerle beslemelisin. Besleme sıklığı, peygamber devesinin boyutuna ve türüne bağlıdır. Genelde, haftada bir veya iki kez beslemek yeterlidir. Böcekleri önüne koymalı veya bir forsepsle tutarak ona vermelisin.

Peygamber develeri büyüleyici yaratıklardır ve uygun şekilde beslendiklerinde evde beslenmesi zor değildir. Unutma, onları sağlıklı ve mutlu tutmak için uygun yaşam alanını ve beslenmeyi sağlamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ewt baya yararlı bir hayvandır onlar keneleri yerler ve insanlığa büyük bir yararı vardır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

ewt baya yararlı bir hayvandır onlar keneleri yerler ve insanlığa büyük bir yararı vardır .
    Yeryüzünün en iyi avcılarından biri..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayı Baba

Yeryüzünün en iyi avcılarından biri..

Alıntıları Göster
    Nasıl besliyolar şöyle böcekleri yaa.
    bunu odamda görsem bi daha o odaya girmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Nasıl besliyolar şöyle böcekleri yaa.
    bunu odamda görsem bi daha o odaya girmem.

Alıntıları Göster
    çok korkunç bir şey değil aslında bu hayvan.
    Büyük bir böcek olduğu için pek iğrenç gelmez. Güzel beslenebilir bir hayvan, çok hızlı hareket etmez ama çok uyuşukta değildir.
    karizmatiktir

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzg

çok korkunç bir şey değil aslında bu hayvan.
    Büyük bir böcek olduğu için pek iğrenç gelmez. Güzel beslenebilir bir hayvan, çok hızlı hareket etmez ama çok uyuşukta değildir.
    karizmatiktir

Alıntıları Göster
    Piknikte denk geldim bi kaç kez.. alıp beslemek güzel olur..ama neyle besliycez ki? bi örümcek besliyim demiştim öldü hayvan sonra hamanböceği gibi bişey attım kavonaza o da çok hızlı hareket ediyo hiç hoş durmuyo onu da ben öldürdüm.. karınca desen küçücük bişey heryerdeler.. böcek satan bi yer var mı acabaa

• quote:

Orijinalden alıntı: amator_asci

Piknikte denk geldim bi kaç kez.. alıp beslemek güzel olur..ama neyle besliycez ki? bi örümcek besliyim demiştim öldü hayvan sonra hamanböceği gibi bişey attım kavonaza o da çok hızlı hareket ediyo hiç hoş durmuyo onu da ben öldürdüm.. karınca desen küçücük bişey heryerdeler.. böcek satan bi yer var mı acabaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CrossWisyoung

Valla hocam, bu öyle bir hayvanki, et versen yiyor. Tavuk falanda verebilirsin. Her türlü böceğide afiyetle tüketiyor. Ben beslemiyorum, internette okuduklarımı söylüyorum bu arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayı Baba

quote:

Orjinalden alıntı: CrossWisyoung

Valla hocam, bu öyle bir hayvanki, et versen yiyor. Tavuk falanda verebilirsin. Her türlü böceğide afiyetle tüketiyor. Ben beslemiyorum, internette okuduklarımı söylüyorum bu arada..

Alıntıları Göster
    Dişileri erkeklerden hayli iridir ve çiftleştikten sonra erkeklerini yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Alıntıları Göster
    askerde çok dek gelirdi elime alır oynardım çok zeki yaratıklardır ama kanatlı olanından almayın uçar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediges

askerde çok dek gelirdi elime alır oynardım çok zeki yaratıklardır ama kanatlı olanından almayın uçar gider

Alıntıları Göster
    Et verin demişsinizde et yiyen hayvanlar insanlara zararlı olabilir?

Et hırçınlaştırmaz mı hayvanı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Tavuklar bahçelerdeki böcekleri yiyorlar.. Onlarda et sonuçla hırçınlaştıklarına rastlamadım ben Ayrıca çoğu böcek böceklerle beslenir.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

et derken küçük çekirgeler böcekler falan
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Beslenmezki bu ya

• bunun sivrisineğin ağa babası diye biliyorum bizim sivri sinek ddiğimiz bunun erkeği buda artık sivrisinekten daha etkili bir zehirle soktuğunu sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

hıım farklı bir fantezi anlayışı

• quote:

Orijinalden alıntı: hüsey

bunun sivrisineğin ağa babası diye biliyorum bizim sivri sinek ddiğimiz bunun erkeği buda artık sivrisinekten daha etkili bir zehirle soktuğunu sanıyordum
    quote:

Orjinalden alıntı: hüsey

bunun sivrisineğin ağa babası diye biliyorum bizim sivri sinek ddiğimiz bunun erkeği buda artık sivrisinekten daha etkili bir zehirle soktuğunu sanıyordum

Bu nasıl bi sallama potansiyeli? Bence asıl ilginç fantezi bu olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkerdogan

quote:

Orjinalden alıntı: hüsey

Bu nasıl bi sallama potansiyeli? Bence asıl ilginç fantezi bu olmuş...

Alıntıları Göster
    tam bir avcı zıplıyor uçuyor hızlı dayanıklı ve yırtıcı bunlar kedi boyunda olsa çok fena olurdu

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ediges

quote:

Haa, ben direkt tavuk mavuk veriliyor zannetiydim sori

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ediges

quote:

Haa, ben direkt tavuk mavuk veriliyor zannetiydim sori

Alıntıları Göster
    peygamber devesinin uçtuğunu bilmiyordum,ama iyi bir avcı olduğunu biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

peygamber devesinin uçtuğunu bilmiyordum,ama iyi bir avcı olduğunu biliyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir kaç gündür balkonumda bana rahat vermeyen ve durup öyle izleyen bu böceği araştırırken bu konuya denk geldim isteyenler varsa yakalayıp göndereyim balkona her akşam en kötü 3-4 farklı peygamber devesi geliyor ve hepside kanatlı uçabiliyorlar ama işin komik tarafı araştırırken gördüm bu böcek bir yere sabitlenip sallanıyormuş ve düşmanını hipnotize edip saldırıyormuş
    dün bi baktım karşı duvara kondu bende sigaramı tellendiriyorum bir yandanda onu izliyorum gitti karşı duvara kafasını çevirdi üstüme atlıcak gibi duruyo ??? Dedim hayırdır siz insanlara saldırmıyordunuz???

Birden sallanmaya başladı dedim benide hipnotize edeceğini zannediyo sigaram bitti gittim içeri sonra baktığımda oda yoktu isteyen olursa yakalayıp göndereyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.