Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ford focus'un süspansiyonlarıda çok sertmiş doğru mu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem2383

comfort modellerinde de 4-5 saniye basılı tutunca camlar kapanıyor..

Yarın ilk işim bunu deneyeceğim.
  • hatta kapatıp açtıktan sonra camlar araç kilitlenmeden önceki haline geliyor mu birde sen de bak belki doğrudur..yalnız şunu unutma kapıları kilitledikten sonra ki ikinci basışında camlar kapanmıyor ilk basışınca camlar kapanıyor
  • çok sert değil diyorlar en azından bizdeki gibi ses yapmıyordur arka takımlar aracın tek kusuru bu..!
  • ya ben duyamadım ses filan belki yeni araç olduğu için birşey yoktur şimdilik
  • ön pancura nikelaj şerit çekeceğim aranızda var mı yapan varsa resim verirseniz çok memnun olurum.
  • ben bugün yaptım çok iyi oldu şu an resim yok yarın resimleri koyarım ışıl ışıl oldu ön taraf
  • Benim kapının ayarı yine bozuldu kapanırken yine titreme oluyor siz ne yapıyorsunuz bunun için?
  • ben de pek ses duymuyorum. fakat kalkışlar biraz zor oluyor gaza yükenmek gerekiyor. bir de 2. viteste gaza basmasam da araba hızlanıyor
  • şimdi üşenmedim baktım. camları açtım klitledikten sonra basık tuttum pencereler kapandı. :D
  • İşte benim Aslanım arkadaşlar;

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...
  • güzel renk seçmişsin
  • bende ön kısma nikelaj çektim fakat resmi koyamıyorum..
    'Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz'diyor
  • hemen de jant kapaklarına plastik şeyi bağlamışsın aslında ona gerek yok jant kapağını taktıktan sonra bijonlar takılıyor
  • quote:

bende ön kısma nikelaj çektim fakat resmi koyamıyorum..
    'Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz'diyor

Yüklemek istediğin resmi;

http://www.imageshack.us/

sitesine upload et ondan sonra en altta yer alan direct link kısmında yeralan resim yolunu copy/paste ederek mesajını yazdığın kutucukta ki [simage]BURAYA UPLOAD ETTİĞİN RESMİN İMAGESHACK.US SİTESİNDEN ALDIĞIN LİNKİ COPY/PASTE İLE YERLEŞTİR[/simage] tagları arasına koy, OK.

• quote:

hemen de jant kapaklarına plastik şeyi bağlamışsın aslında ona gerek yok jant kapağını taktıktan sonra bijonlar takılıyor

Valla senden de maşallah birşey kaçmıyor yani. Hiç dikkat etmedim dediğin hususa. Bu aralar dikkatim mi dağınık nedir? Camların anahtarlıktan kapanması, tekerlerde ki kapakların bijonla sıkıştırılmış olması vs derken hepsi dikkatimden kaçmış ince ayrıntılar. Ama sana kocaman bir bravo.
  • yaw senin jant kapakların daha güzelmiş benimkinden..peki sana bir soru:110'luklara niçin 16'' jant koyuyorlar?
  • 16'' jant bence en stabl jant. 17'' yaptığndaaracın yerden yükselmemesi için lastik yanağını 40 veya 45'e düşürüyorsun. Benim arabada Goodyear Eagle 205 55 R16 lastik var. 17'' jant alırsam bu defa 205 40/45 R17 lastik almam gerek ve buda bozuk yollarda daha fazla ses ve daha fazla gürültü anlamına gelir. Ha kaymak gibi asfaltta kullanıyorsan aracını devamlı olarak 17'' jant olabilir. Lastik yanağı ne kadar incelirse araç süspansiyonu o kadar sertleşir yani lastik darbeleri daha az absorve eder.

Ben alaşım jant alırsam Premiumlardaki Equinoxe jantları alacağım onlarda 16'' ve çok güzel. Resmi aşağıda;

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...

• bende resimdeki jant'a hastayımama bizden geçti bir dahaki sefere arabayı yenilediğimizde düşünürüz..
  • bizim arabaların motorlarında triger kayışı var mı?yoksa çelik kayış mı kullanıyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.