Şimdi Ara

==> PEUGEOT 508 Hakkında Herşey <== (507. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.611
Cevap
138
Favori
1.362.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de yakın zamanda aracımı sattım ve 2011 -2012 1.6 e-hdi Auto 6R 508 almayı düşünüyorum.

Burada gerçekten çok faydalı paylaşımlar var. Özellikle Auto 6R şanzıman konusundaki endişelerim bu platform sayesinde tamamen bertaraf olmuş durumda.

Yalnız aracın teknik verilerine bakarken 0-100 km hızlanması fabrika verilerine göre 132 sn diyor

Arkadaşlar ben C5 1.6 dizel otomatikten sırf 0-100km hızlanması çok kötü olduğu için almaktan vazgeçtim ki onun fabrika verisi bile 0-100km 12,8 sn diyor

İkisi de 2012 1.6 e-hdi motor ve 112 BG iken ve 508 1430 kg C5 1540 kg

Lütfen bu konuda aracı kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• 1909milan 1 kullanıcısına yanıt
    En az 10 kez kafa kafaya kalkışta karşılaştırmışlığımız vardır.
    5 kez ben yarım-bir boy geçtiysem 5 kez öbürü geçmiştir heralde.
    Çok sağlıklı bir veri olmasada
    (Sonuçta ışıkta kalkış yaparken bir sürücü biraz daha erken veya geç gaza basabiliyor. Araç o anda lastiğin yolun durumuna göre patinaja düşebiliyor falan)
    İkisinin pek farklı olmadığına ölçü olur sonuçta.
    Bendeki 2011 allure 17" jantlı 112 hp 508.
    Arkadaşımda da 2012 17" jantlı 115 hp c5.
    İkiside yarı otm.
    Katalog verilerinde yalan dolan çok.
    Benim internette araştırdığım kadarıyla bu araçların 0-100 hızlanmaları 13 sn. civarı. Bu 12.8 e iner 13.2 ye çıkabilir.
    İki aracın debriyaj ayarı biraz farklıydı ama.
    Şehiriçi dur kalklar sırasında 508 daha bir canlıydı.
    C5 daha ağır hissttiren bir araba. (sadece kullanım izlenimi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaserhan -- 25 Mayıs 2016; 15:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum iki araçta aynı motoru kullanıyor ama şanzumanlarında volant farklılıkları var. ama üç aşağı beş yukarı aynıdır hızlanmaları performans peşindeysen bu araçlar sana gelmez. ama konfor ekonomi kalite güvenlik o zaman araç budur. bilmem anlatabildim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanlaz -- 25 Mayıs 2016; 16:12:33 >
  • Bende 508 babamda c5 var. İkiside 1.6 ehdi 115 bg. Motor gidiş yakıt hepsi aynı. Belki şanzımanda motorda küçük adaptasyon farkları vardır ama hissedilebilecek seviyede değil emin olun. Hissettiğim tek fark c5 daha yumuşak ve konforlu geliyor bana. Bunun sebebide muhtemelen benim 508 in 18 jantlı olması c5 17. Eğer 508 de 17 olsa konfor aynı seviyeye yükselirdi. Tercih size kalmış. İkisininde satış piyasası aynı. Hangisinin tipi ve donanımı sizi tatmin ediyorsa onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artismimar

Bende 508 babamda c5 var. İkiside 1.6 ehdi 115 bg. Motor gidiş yakıt hepsi aynı. Belki şanzımanda motorda küçük adaptasyon farkları vardır ama hissedilebilecek seviyede değil emin olun. Hissettiğim tek fark c5 daha yumuşak ve konforlu geliyor bana. Bunun sebebide muhtemelen benim 508 in 18 jantlı olması c5 17. Eğer 508 de 17 olsa konfor aynı seviyeye yükselirdi. Tercih size kalmış. İkisininde satış piyasası aynı. Hangisinin tipi ve donanımı sizi tatmin ediyorsa onu alın.

Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Kısmet olursa Ankaradan şu araç için İstanbula gelip baktırmayı düşünüyorum.

110 binde bakıma girecek. Ağır bakım anlamında beni neler bekliyor. Kısaca bu araç alınır mı? Sanırım 52.250 ye bırakacak son fiyat olarak.

Önerilerizi bekliyorum.

Aslında access paket te daha düşük km ler var ama olmuşken active paket alayım diyorum. mevcut ilanlar içeriside 55 i geçmeyen en uygunu bu gibi.

• Sayin forum uyelei oncelikle iyi hafta sonlari dilerim.
    Yaklasik 2 veya 3 aydir arac almak icin yuzeysel bir arastirma yaparken 508 lere gozum takildi ve bu yonde ilerliyorum. Benim sorum 1.6 thp active paket olan biri 85 binde biri 105 binde ici bej olan iki arac fiyatlari 47 500 ile 47 900 her ikisinde delikal 2 yerinde boya var deniyor.
    Diger aracta beyaz 1.6 thp alure 51 binlira 140 binde forumu biraz inceledim. Kullacilari oldugunuzdan hangisini onerirsiniz.

• Lorenzo1605 L kullanıcısına yanıt
    active-allure kıyaslaması anlamındamı?

• Active ile alure nin donanim olarak inceledim. Benim merak ettigim active km si 85 ve 105 binde alurenin 140 binde. Gonlumden alure geciyor lakin arada en az 5 bin lira fark var ve km olarak da 140 olunca ilerleyen zamanda sorun cikarir mi

Merhaba kardeşim. Bende aynı arabayı almak istiyorum, aldıktan sonra da LPG taktırmayi düşünüyorum. Prins vsi 2 di sistemini taktiracagim büyük ihtimalle.

508 thp motorlu araca bu sistemi taktıran var mı aramızda?

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    D segmenti araca LPG düşünmeyin bence. Başınız ağrır. illa d segmenti olsun benzinli olsun e ben lpg takmalıyım diyorsanız mondeo alın.
    Allure ile active arasında 5000 TL den daha çok maliyetli donanım farkları var. konfor diyorsanız kesinlikle Allure. ağır bakımları yapılmışsa yetkili serviste çıkarabilirsiniz kesinlikle Allure derim.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Kardesim bundan onceki arabam 2007 avensis di lpg vardi. Avm lwre giremiyorsun Feribotlar almiyor ikinci sinif insan muamelesi yapiliyor sanki. Fazla km yapiyorsan lpg li arac yerine dizel al. Ayrica enjeksiyonlu oldugundan mecbur benzin aliyorsun motor isinicaya kadar belli bir km yapiyorsun.

• euustun kullanıcısına yanıt
    Satan kisi ile telwfonla gorustugum de Alureyi 49 birakti. Gidisat Alure yonunde lakin beni korkutan km si suan 140 de alip bindikten sonra belli km yapilacak mecburen Km s yuksek olunca satisi beni dusunduruyor

• euustun kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Mondeo düşünmüyorum, aklımda Mazda 6 ile 508 var. Mazdaya zaten alışığım motorun lpg ye uyumu tam. Sadece thp motora bu lpg taktıran varsa elde ettiği uyumu öğrenmek istiyorum. Thp motor sanziman, beygir ve Tork yönünden istediğim seçeneklere sahip.

Ben 508 de bu motoru dusunmemin sebebi tam otomatik olması, tam otomatik olmayan vitesleri sevmiyorum. Arabayı kullanırken de km 50 kuruş yakmasını kabullenemem.

Merhaba hocam

Dizel 508 almak istemiyorum sanzimandan dolayı. Feribota binmiyorum, avm de açık otopark zaten :) o tarz bir sıkıntım olmuyor. Bahsettiğim lpg diğer sıralı sistemler gibi çok benzin tuketmiyor.

İletişimde olalım, aynı arabayı alacağımız için soracağımız sorular olacaktır.

• Baktigim thp motorlarda yarim otomatik yazanda var otomatik yazanda var.Forumdan anladigim kadari ile tam otomatik her halde bu konuda aydinlatan olursa sevnirim.

• Arkadaşlar S.A iç kapı kollarındaki piano black soyulmalarına serviste değiştirmek dışında çözüm bulabilen oldu mu merak ettim?
    ama sunuda düşünün 49 bin tl resmen o özellik arac için bedava. alırkende ucuza alıyorsunuz. 50-60 bin km olanları temizi 65-70 bin TL zaten. ben 2012 modelini 74bn km 67bin TL ye aldım 5-6 ay önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euustun -- 29 Mayıs 2016; 2:15:08 >
  • teach55 T kullanıcısına yanıt
    wurth ün kauçuk görünümlü sprey boyası var. onunla boyayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo1605

Baktigim thp motorlarda yarim otomatik yazanda var otomatik yazanda var.Forumdan anladigim kadari ile tam otomatik her halde bu konuda aydinlatan olursa sevnirim.

Thp motorlar bildiğim kadarıyla hep tam otomatik çıktı(bir de düz vites). İlk dönemlerde Vti motorlu 508 modelleri vardı, bu modeller Auto6r şanzımanlıydı

• 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.