Bildirim
***Peugeot 504 klubü*** (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar,
504' ün stoplarını arıyorum fakat bir türlü bulamadım. Çıkma fln farketmez artık. Yardımcı olabilecek var mı ? -
konuyu biraz hortlatalım :)
Merhaba,
libya'da yaşıyorum,ve pejonun 504,404 gibi eski modelleri burada oldukça fazla kullanıyorlar,pickup olarak kullanılanları bile var.yedek parça konusunda Türkiye'de bulamadığınız parçaları buradan temin edebilirim,valizime sığdıgı sürece :)
Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: prop
konuyu biraz hortlatalım :)
Merhaba,
libya'da yaşıyorum,ve pejonun 504,404 gibi eski modelleri burada oldukça fazla kullanıyorlar,pickup olarak kullanılanları bile var.yedek parça konusunda Türkiye'de bulamadığınız parçaları buradan temin edebilirim,valizime sığdıgı sürece :)
Saygılar.
Hocam merhaba,
1976 model Peugeot aracım var resimlerinin bir kısmı da bu sayfada var zaten :),
nikelajlı sağ sol yan ayna, arka stoplar, öne sinyal lambalarını ne kadara getirebilirsin?
Eğer böyle bir iyilik yaparsan çok minnettar olurum :) -
merhaba
sanayiye bi uğrayım,nedir ne değildir bilgisini veririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: prop
merhaba
sanayiye bi uğrayım,nedir ne değildir bilgisini veririm.
Tamam hocam bilgi bekliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X