Şimdi Ara

PEUGEOT 5008 KIŞ LASTİK ÖNERİLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: waywedie

Ben o zaman setini 300 TL' ye aldım, karda da kullandım bir sorun yaşamadım.

Tek sorun kar lastikleri hava soğuk olmayınca yumuşamadığından normal lastiklere göre çok ses yapıyor.

Ona da yapabilecek bir şey yok zaten.

300 TL gerçekten uygun fiyatmış

Aslında bir takım jant alıp jantlarla beraber kenara koymak lazım. (yazlık kışlık değişimini kolaylaştırmak için)

Ancak lastik basınç sensörlerinin ABS, ESP ve PARK FRENI'ni sistemine veri göndermesi sebebi ile bu seçenek imkansız.

Sırf bu sebepten planımda olan 19" yazlık lastik takma sevdam bitmek zorunda kaldı

İyi forumlar...

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

Ben o zaman setini 300 TL' ye aldım, karda da kullandım bir sorun yaşamadım.

Tek sorun kar lastikleri hava soğuk olmayınca yumuşamadığından normal lastiklere göre çok ses yapıyor.

Ona da yapabilecek bir şey yok zaten.

300 TL gerçekten uygun fiyatmış

Aslında bir takım jant alıp jantlarla beraber kenara koymak lazım. (yazlık kışlık değişimini kolaylaştırmak için)

Ancak lastik basınç sensörlerinin ABS, ESP ve PARK FRENI'ni sistemine veri göndermesi sebebi ile bu seçenek imkansız.

Sırf bu sebepten planımda olan 19" yazlık lastik takma sevdam bitmek zorunda kaldı

İyi forumlar...

PİRELLİ-YAZ LASTİĞİ

PEUGEOT 5008 KIŞ LASTİK ÖNERİLERİ
    LİSTE FİYATİ 367 TL. NAKIT VE HAVELE OLURSA 306 TL.
    1 Yıl Ücretsiz Yol Yardımı %4 Yakıt Tasarrufu
    Aracınız ile Servisimize Gelirseniz; Montaj + Balans Ayarı + Sibop Değişimi
    Nitrojen Hava Ücretsizdir.Pirelli Lastiklerinde Tüm Türkiye'de Ücretsiz Montaj

KAMPANYA
     PEUGEOT 5008 KIŞ LASTİK ÖNERİLERİ

SIFIRJANT 2.EL LASTIK KAMPANYA

DAHA İYİ BİLGİ İÇİNwww.artvinticaret.com

• 215 50 R17 kış lastiği fiyatı ile 205 55 R16 fiyatları arasında neredeyse 100TL oynuyor, serviste orjinal 16" jant 230 tl, dört tane orjinal jant alıp kış lastikleri için bu jantları kullansam jantlar 130 TL ye gelmiş olacak :D
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.