Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
12.819
Cevap
56
Favori
1.476.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 308 kervanına Cumartesi günü katılacağım. Ben 308 Comfort 110 Hp Auto6R+stil paket+elektrik paketi modelini 36000 liraya aldım(aralık fiyatından). Ekstra olarak park sensörü, hız sabitleyici, iç temizlik ve karoser korumayı ücretsiz olarak yapacaklar. Ben de, ilave aksesuar olarak deri döşeme(1000YTL), xenon far(300 YTL) ve kromajlı yan ve arka çıta(150 YTL) yaptırıyorum. Bunlara ilave olarak dışardan 138 liraya aldığım kol dayamayıda deri döşemeye uygun olarak takacaklar. Yani araç bana toplamda 37600 liraya gelmiş oldu.
    Sizce fiyat uygun olmuşmu?
  • inş yaparız,hadi sanada iyi geceler geç olmuş çok
  • tgg fiyat iyi hayırlı olsun inş kazasız belasız.kol dayamanın ve aracın fotolarını bekliyoruz.renk ne bu arada?kromajlı yan ve arka çıta olayı bence yaptırmayın yinede zevk sizin,iyi geceler.
  • çok teşekür ederim renk inci siyah deri döşemede siyah olacak, deri döşeme için gri veya siyah olabilir demişlerdi, sizce hangisi daha uygun olur? Açıkçası kromajlı çıtalı 308 hiç görmedim ama güzel duracağını söyledikleri için tamam dedim, sizin hoşunuza neden gitmedi?
  • yapmayın bence ben size gösteririm fotosuna bakayım bir.benim hoşuma gitmedi açıkçası.döşeme siyah güzel olur bence.açıkçası yüzlerce 308 fotosu gördüm yurtdışında kromaj takan görmedim.bende aracıma orj parçalar taktırmış masraf etmiş biri olarak tavsiye etmiyorum.tekrar hayırlı olsun fotoyu yüklerim.
  • pardon bu dış görünüm çıta olayı mı yoksa kapıyı açtıgımızdaki çıtalarmı?yanlışlık olmasın
  • bana söylenen dış çıtalar ve bagaj çıtası olduğu ama şimdi içim bi kurt düştü bugün tekrar arayıp soracam, eğer yapılmadıysa iptal edecem, uyarınız için teşekkürler...
  • Bu arada kaza yapmışsınız galiba çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun...
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Bende geçen hafta itibariyle Peugeot 308 almış bulunuyorum. İnşallah bu Cuma Gelicek.
    1.6 hdi 90 hp aldım İnci Siyah. Stil Paketi + Park Sensürü ve Karter koruma dahil 32.500 'e maloldu. Fiyatı iyimi sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren1 -- 7 Ocak 2009; 9:05:25 >
  • haklıymışsınız valla kromaj kapı içlerineymiş :) neyse içim rahatladı, bende kötü görünecek diye sıkıntıya girmiştim
  • Hadi arkadaşlar bi yardım edin...

    308 hdi auto6r primium full(cam tavan yok) için en iyi fiyatı nerden alabiliriz?

    şu anda aldığım en iyi fiyat 42,900 tl .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tgg

    Merhaba arkadaşlar. 308 kervanına Cumartesi günü katılacağım. Ben 308 Comfort 110 Hp Auto6R+stil paket+elektrik paketi modelini 36000 liraya aldım(aralık fiyatından). Ekstra olarak park sensörü, hız sabitleyici, iç temizlik ve karoser korumayı ücretsiz olarak yapacaklar. Ben de, ilave aksesuar olarak deri döşeme(1000YTL), xenon far(300 YTL) ve kromajlı yan ve arka çıta(150 YTL) yaptırıyorum. Bunlara ilave olarak dışardan 138 liraya aldığım kol dayamayıda deri döşemeye uygun olarak takacaklar. Yani araç bana toplamda 37600 liraya gelmiş oldu.
    Sizce fiyat uygun olmuşmu?


    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın




  • quote:

    Orjinalden alıntı: timucinnn

    Hadi arkadaşlar bi yardım edin...

    308 hdi auto6r primium full(cam tavan yok) için en iyi fiyatı nerden alabiliriz?

    şu anda aldığım en iyi fiyat 42,900 tl .






    Ankara ABC otomotivden Seher hanımı arayın (Kastamonu'dan Gökhan Bey'in arkadaşıyım diin) emin olun size en uygun fiyatı o verecektir Tel:0312 278 15 14 /574
  • tgg, hayırlı olsun çok iyi fiyat gerçekten.

    Peki deri döşeme nasıl oluyor, fabrikadan mı geliyor orjinal deri koltuklu, yoksa koltuklarmı değişiyor, yoksa nasıl yani anlamadım, birde abc mi değiştiriyor koltukları deri şeklinde.

    En yakın zamanda detaylı olarak cruise olsun deri döşemeler olsun kol dayama olsun, dışardan olsun heryerinden yani fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum...
  • evren1 fiyatta yanlışlık olmalı 32000 eklentisiz araç fiyatı bunun üstüne stil paket park sensörü ekleyince 33500-34000 olması lazım
    senin araba metalik renk mi
    metalik renkse + 800 ytl
    değilmi arkadaşlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi

    tgg, hayırlı olsun çok iyi fiyat gerçekten.

    Peki deri döşeme nasıl oluyor, fabrikadan mı geliyor orjinal deri koltuklu, yoksa koltuklarmı değişiyor, yoksa nasıl yani anlamadım, birde abc mi değiştiriyor koltukları deri şeklinde.

    En yakın zamanda detaylı olarak cruise olsun deri döşemeler olsun kol dayama olsun, dışardan olsun heryerinden yani fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum...


    çok teşekkür ederim, inşallah arabayı cumartesi alınca istediğiniz fotoları eklicem. Evet arabanın deri döşemesini ABC kendi yapıyor, orijinal deri döşeme değil, zaten comfort modelinde deri döşeme opsiyonu yok. Ama ABC otomotivin deri döşeme uygulamasını çok başarılı yaptığını duymuştum, inşallah benim arabada da, herhengi bir problemle karşılaşmam.




  • arkadaşlar bizim 110bg lik dizel otomatik 308 son zamanlarda % 15 daha fazla yakmaya başladı. Kış lastikleri ile kullandığımız corolla d4d de tüketim artışı bu derece olmadı. Havalar soğuk, yollar bozuk trafik daha da arttı, kış lastikleri de takılı bütün bunları da hesaba katsak bile bu kadar fark sizce normal mi ?
  • normal diye düşünüyorum. 1 ay öncesine kadar 5,6 yakarken son soğuklarla birlikte(kış lastikleride yok) 6,2 yakıyorum.

    Babamın focusunda ise gene 1 ay önceleri 6,2 lerde gezinen ortalama şimdi 6,8...

    Umarım sorunuza cevap verebilmişimdir...
  • Arabamın kelebek camı takıldı bugün aldım şu an 220 km'deyim Yakıt ortalamam 8.0 - 8.2'lerde geziyor. Yeni olduğu için mi böyle, kaç km'den sonra kaça kadar düşer bu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-34 -- 8 Ocak 2009; 0:33:05 >
  • ben aracı aralık kampanyasından aldım. Şu anda 32000 değil 35600. Fakat ellerinde stok fazlası olduğu için verdiler. Aracın stil paketi zaten var ve park sensörünüde hediye ettiler.

    quote:

    Orjinalden alıntı: birecikk

    evren1 fiyatta yanlışlık olmalı 32000 eklentisiz araç fiyatı bunun üstüne stil paket park sensörü ekleyince 33500-34000 olması lazım
    senin araba metalik renk mi
    metalik renkse + 800 ytl
    değilmi arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.