Şimdi Ara

Peugeot 307 Nasıl Bir Araçtır ? Edit ( COOPER ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 7dreaMSoLdier_ kullanıcısına yanıt
    Umarım gönlünüzce olur 2 fazla verip temizini alın derim sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada sorunlu bi araç olarak bilinir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atade28

    Peugeot, 307 ile Golf'e ucuz bir rakip yapma hırsı nedeniyle marka imajına ciddi zarar verdi. Neyseki şimdi yeni araçlarıyla bu durumu toparlıyor.

    206 + önerebilirim. Tam bir fiyat performans aracıdır.
    herkes 307'ye birşey sallamış burda. 307 zamanında yılın arabası seçildi. biradere bir tane sıfırdan aldık ve satana kadar hiç sorun yaşamadı. ön camı çok ferah bir araçtır. debriyaj, gaz, fren, direksiyon hepsi malesef kazık gibi serttir. ön koltukları çok rahat ve ferahtır. ön kol dayamalarını hiç beğenmezdim ben incecik sopa gibi tuhaf bişey.
    arkadaşın alacağı araç yaşlı olacak haliyle. burda elektroniği sorunlu falan yazanlar da muhtemelen arkadaşlarının aldığı bakımsız yaşlı araçlarda olan sorunlara karşı kulak aşinalığıdır. sonuç olarak 307 bir fransız aracı. alman kalitesi kimse bekleyemez. 308'i pek överler burada ama 308 modeli hiçbir zaman 307'nin başarısına ulaşamadı.




  • Arkadaşlar 10 Fazla Verip Mini Cooper Bakıyorum Şimdide 2003 2006 Model Arası .. Peki Cooper Nasıl Sizce Biliyorum Küçük Bir Araba Ama 307 İle Kıyaslarsak Sizce ?
  • Merhaba 307 2005 model 1.6 HDI kullanıcısıyım.Aracım 245.000 km'de ve sorunsuz.Sorunlu araç diyenler olacaktır,elektronik arızası çok diyen olacaktır,kronik arızası çok diyen olacaktır.Lakin,aracın dilinden anlayan sadece peugeot konusunda deneyimli ustaların olursa sırtın yere gelmez.Ben her zaman kesin çözüm odaklıyım,geçici çözümler ile,işinin ehli olmayan ustalara bulaşırsan vay haline.Kronik asla sorunu yok bunu baştan diyeyim.Bilmeyen kişiler tarafından çözümlenememiş sorunlar yüzünden araçları damgalıyorlar.Otomatik konusuna gelince AL4 şanzıman 4 ileri vites bir araç.Şanzımanı düzgün,motoru sorunsuz bir araç bulursan tadından yenmez.Yaşı itibari ile belki sorunlar yaşabilirsin.Düzenli bakım ile başın ağrımaz.Isınma sorunu oluyor genelde bu şanzımanlarda onunda çözümü daha büyük bir soğutucu.İlla al demiyorum ama iyi araştırman lazım bunu bilmelisin.Özellikle yakın çevrendeki araçlardan başlamanı tavsiye ederim.Hayırlı olsun şimdiden...




  • Semih Baran S kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunu nasıl yok hocam gözünüzü seveyim 2007 öncesi kasaların neredeyse tümü bsi arızası veriyor, vermeyen şanslıdır siz şanslıymışsınız. 2007 sonrası tüm elektronik ağı bosch ile değiştirildi de sorun öyle giderildi ayrıca beyin konumu değiştirildi. Çıkan yangınların oluşan tüm sorunların nedeni bu elektronik aksamı kontrol eden bsi beyni tüm canbus sistemi çöküyor sapasağlam yerden arıza veriyor. Haftalarca 307 kovaladım birsürü araç inceledim bu aracı tasarlayan mühendis grubu nasıl bir kafadaysa 2007 öncesi kasalarda bsi beynini yağmurda su alsın diye tasarlamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 23 Şubat 2019; 2:57:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Baran S kullanıcısına yanıt
    2004 model 1.6 benzinli vardı ilk sahibiydik. 2004-2008 arası kullandık ve abartmıyorum neredeyse yetkili servis ile akraba oluyorduk. özellikle aracın son yıllarında. kronik arızası yok demişsiniz ama yolda kendi kendine giderken öten korna, antipollution fault hatası (ki araç benzinliydi bizim ekşi sözlükte bile başlıkları açılmış), sürekli patlayan fren lambası ampulleri ve ön farlar, direksiyonun yolda giderken bir anda sertleşmesi... daha neler neler vardı saymayayım şimdi hatırlamak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.