Şimdi Ara

Peugeot 307 Merkezi Kilit ve Sensör Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler. 2004 model Peugeot 307 Teknoplus 1.6 Benzinli Otomatik araç sahibiyim. Araçımda 2 adet sorun bulunuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    1) Araçım anahtardan nadir de olsa bazen kitliyor. Çoğunlukla da kitlemiyor. Anahtardan kitlememesine rağmen çamurlukta bulunan sinyal lambası yanıp sönüyor. Aracın içerisine girip merkezi kilit tuşuna basarak kitleyip çıkmak zorunda kalıyorum. Elektrikçi BSI yerini açarak hiç bir cihaza bağlamadan bu bozulmuş ruhsatını götür parçası ne kadarmış diye sormamı istedi. İçerde parça işine ilgilenen arkadaş 2004 yılı araçın BSI parçasının sıfırının bulunmadığını söyledi. Araçın başına gittim. Aynı eleman kutu içerisinde bir parça ile gelerek Almanya'dan getirmiştik senin araca olur. Sıfır ürün, fiyatı normalde 1750 liraydı sana 1300 lira olur dedi. Bende bana bu parçayı satmaya çalıştıklarını düşünerek oradan ayrıldım. Elektirikçi ilerde araban stop edecek daha büyük sıkıntı çıkaracak falan dedi. Arabanın başka uyarı lambası falan yanmıyor. Sorun nerde olabilir. BSI bozulduğunu nasıl anlayabiliriz.

    2) Park sensörü ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Park sensörü geri çok iyi çalışıyor. Onunla ilgili sıkıntım ise, araç gider durumdayken her hangi bir cismin yanında geçince bib diye bir ses çıkarıyor. Kırmızı ışıkta durdum diyelim arkadan gelen araç yaklaşınca ötüyor. Bu sorunu da elektirikçi BSI bağladı. Bu neden kaynaklı olabilir.

    Şimdiden teşekkür ederim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.