Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.080
Cevap
114
Favori
1.471.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PEUGEOT OTOMOTIV 3008'de Şanzıman Sorunu Yaşıyorum! 2010 model 3008 sahibiyim aracım 42000 km de aracımla yoğun trafiğe girdiğimde aracın şanzıman sistemi kaçırıyor. Bu şikayetimi servis e ilettim dedikleri şey bu mesele garanti kapsamına girmiyormuş araç yarı otomatik olduğundan 50.000 km bir baskı balata değişmesi lazımmış.

Baskı balata fiyatı 1950 TL olarak söylediler. Ben şanzıman hariç arabamdan son derece memnunum.
    -----------------------------------------------------------

artı olorak şikayet sitesinde bunu gördüm.garantili araca bu şekildemi davranıyorlar bir bilgi lutfen.kafam karışıyır valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKAN_74_COLT_109HP

PEUGEOT OTOMOTIV 3008'de Şanzıman Sorunu Yaşıyorum! 2010 model 3008 sahibiyim aracım 42000 km de aracımla yoğun trafiğe girdiğimde aracın şanzıman sistemi kaçırıyor. Bu şikayetimi servis e ilettim dedikleri şey bu mesele garanti kapsamına girmiyormuş araç yarı otomatik olduğundan 50.000 km bir baskı balata değişmesi lazımmış.

Baskı balata fiyatı 1950 TL olarak söylediler. Ben şanzıman hariç arabamdan son derece memnunum.
    -----------------------------------------------------------

artı olorak şikayet sitesinde bunu gördüm.garantili araca bu şekildemi davranıyorlar bir bilgi lutfen.kafam karışıyır valla.

baskı balata malesef her markada garanti dısı. vw de dsg sanzımanda cıft kavrama oldugu icin baskı balata degisimleri 5000-6000tl civarlarında.

3008 de ise ilk defa sanzıman sikayeti yasayanı duyuyorum.sikayet.comdaki sikayetlerin cogu gercek dısı ama bunun gercek olma olasılıgı olabilir. ama 2 yıllık garantiyi bozmamak icin oyle bir durumda 2000tl verilmek zorunda kalınabilir ama muhtemelen 100bin km ye kadar 2 yıl garantisi gececegi icin yan sanayiden cok daha uygun fiyatlara degisitirilebilir.Aynı masraf duz vitestede mevcuttur. fakat km aralıgı daha uzun diye biliyorum .bu tamamen kullanıma baglı...

• [simage]http://img850.imageshack.us/f/screenshot2vz.png/ [/simage]

[simage]http://img691.imageshack.us/i/screenshot4fu.png/ [/simage]

arkadaşlar zam gelmeden önce ve sonra screenshot almıştım, 3008 için çok büyük bir zamdan sözetmek mümkün değil.

not: afedersiniz, fotoğraf yüklemeyi beceremedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complication -- 10 Mart 2011; 11:19:54 >

• 2 side aynı gibi geldi bana ama

quote:

Orijinalden alıntı: complication

arkadaşlar zam gelmeden önce ve sonra screenshot almıştım, 3008 için çok büyük bir zamdan sözetmek mümkün değil.

not: afedersiniz, fotoğraf yüklemeyi beceremedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soztutar -- 10 Mart 2011; 15:21:44 >

• belirtiğiniz fiatlar sadece listede kalıyor yetkilinin karşısına oturduğunzuda hemen tüm modellerde 3000 ila 4000tl birden iniyor fellini modelini 62500 kasko dahil alure yi 59500 bulabilirsiniz artı karter koruma zibart iç ve dış koruma hediye tabi dediğim gibi iyi bir pazarlıkcı iseniz sakın birkaç yerden fiat almadan gitmeyin bende yenibir 2011 3008 sahibiyim herkese kazasız iyigünlerde binmeyi nasip etsin allahım.amin
  • bugün konuştuğumda bir hafta önce 56bin lira verebilen bayi, 58.250 den aşağıya vermem imkansız dedi bana. (allure hdi manuel)
  • quote:

bugün konuştuğumda bir hafta önce 56bin lira verebilen bayi, 58.250 den aşağıya vermem imkansız dedi bana. (allure hdi manuel)

siz eminmisiniz allure manuel arac olduguna ben hic gormedim
  • Arkadaşlar

Mecut kampanya devam ediyor fakat kar marjlarında ciddi geri çekilmeler olduğu için bayinin yaptığı iskontoda gerilemeler oldu.

Aşağıdaki araçlar için elimden geldiğince iyi fiyat sağlarım.
    3008 Feline Auto6R Sedefli Beyaz
    3008 Allure Auto6R Köpekbalığı Gri
    3008 Premium Pack Auto6R Alüminyum Gri

Kasko kampanyası bu ayda devam ediyor.

Ayrıca Mart 14 itibari ile TIP bayramı neticesinde Doktor ve hemşirelere 3008 ve 5008 modellerinde özel indirim uygulanacaktır.
  • ary kardeşim feline hangi bayii 62500 veriyor merak ettim şuanda en iyi verenler bile 64 zorluyorlar.ben aralık sonunda aldım feline 59500 zor aldım kasko ile beraber 60750 bir arkadaşa alalım dedik 64 zorladık
  • aynen bende 5 şubatta aldım 64 bin e zorla izmirden. istanbul 63,500 fiyat verdi ama izmirden almayı tercih ettim.
  • Arkadaşlar Artık şubattaki beğenilmeyen fiyatlar bile yok bilginzi olsun. Maalesef bayi marjları sebebiyle fiyatlar arttı. Artık kampanyalı listeye yakın fiyatlar çıkıyor.
  • Arkadaşımıza 2 hafta önce 50300 e Active Manuel aldık. Bence tüm bayilerden fiyat alın. Mutlaka mükemmel bir fiyata denk geliniyo...
  • Peugeot daki bu bayi marjlarının artışı maalesef beni yeni arayışlara itiyor. 3008 almayı çok istedim ama sanırım gerçekleşmeyecek.
  • Merhaba Arkadaslar,

Bu yakında 3008 feline modelini almayı dusunuyorum, Bayi bana en son 64bin fiyat verdi, kasko ve trafik sigortası dahil. Sizce fiyat nasıl ?

Bu arada 3008 sahipleri, sizden ricam bana yardımcı olmanız, aracın kronik sorunları var mı (ses vs..) ve robotize otomatik sanzıman nasıl? cunku daha once kullanmadım..

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

bir pug a 50 binler 60 binler vermek bence büyük bir macera...cesur arkadaşları kutlamak lazım

pug a para vermiosan senn burda işin ne arkadaşım git başka forumda takıl boş boş laf olsun die yazma gereksizlik yapma.
  • Arkadaslar benım eskı bir arabam var sımdı 3008 almak istiyorum forumuda okuyorum yavaş yavaş.ancak kıa 2011 yenı cıkan sportur modelıde cok guzel duruyor hada hasmetlı ve alımlı onun fıyatına bakıyorum 50-55 bın,3008 e bakıyorum ıkıncı elı 50 bın,sımdı hangısını almak gerekır,belkı arakadaslar kalıte dıyecek ama kıa da baya kalıtelı ve esnetık yapmıs sportur u kararsız kalııyorum ıkısı arasında saygılarımla.
  • Bugün içimde ukte kalmasın diye Wv tiguan bakmak için bayiye gittim. 3 aydır feline kullanıyorum ve bu gözle ikisini karşılaştırma fırsatı buldum. Artık içim rahat iyi ki Peugeot almışım. Bayi paso TSI satıyor. TDI yoktu. Değerlendirdiğim kadarıyla;

Plastik kalitesi orta (kromaj vs ile peugeot daha başarılı.)
    Deri koltuk, panaromik tavan vs... özel üretime giriyor. ellerinde yoksa 3 aya geliyor. fiyata ekleniyor.
    Ön cam alanı dar ve ön konsol kısa
    Direksiyon ve direksiyon kumandası kalitesiz. (kesinlikle peugeotnun sport direksiyonu çok kaliteli)
    Orta konsol çok aşağıda ve eşya gözleri kullanışsız.
    Arka koltuktaki tepsi ve arka koltuğa açılan orta bölme kalitesiz.
    Bagaj peugeot'da daha geniş ve kullanışlı.

Artıları:
    Ses sistemi
    TDI da 4x4
  • bugün tekoto ile anlaştık, yalnız stoklarda sedefli beyaz yok, inci siyahı köpek balığı grisi ve alüminyum gri var, sanırım ben inci siyahını tercih edeceğim, siz olsanız hangisini alırdınız?
  • Koyu renk için erken kirlenir. sık sık yıkamalı ve mikro çizikleri daha fazla gösterir diyorlar. Ben olsam açık renk tercih ederdim.
  • quote:

bugün tekoto ile anlaştık, yalnız stoklarda sedefli beyaz yok, inci siyahı köpek balığı grisi ve alüminyum gri var, sanırım ben inci siyahını tercih edeceğim, siz olsanız hangisini alırdınız?

Kesinlikle açık rengi tercih edin derim ben. Bir kez siyah Golfum oldu. Tamamen bir sıkıntıydı heşeyi gösteriyor ve sanki herşey de onu buluyor gibiydi
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.