Şimdi Ara

Petrol düştükçe düşüyor : 35.6 Dolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: weirdo

Benzin 2 tl olsa kullanacak yol soluyacak hava bulamassiniz gençler.

harıl harıl double yol yapıyorlar abi..
    üstünede bilmem kaç milyon milyar ağaç dikiyoruz her yıl
    ne demek hava yol bulamayacaksınız?
    :)
  • İnş, maliyetin zararı karşılamadığı günleri görür. Rusya'da petrol için, Suriye'nin donunu toplamaktan vazgeçer. O zaman da görürüm ben Eset nod 32 yi, dostum dediği adamın ne mal olduğu anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 14 Aralık 2015; 12:15:24 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    elin adamı doğal kaynak (petrol, gaz) zengini olur. bizim dünya devcikleri vergi zengini olur. =) dediğiniz gibi petrol fiyatları olur da yükselmesine sebep olacak bir durum yaşanırsa o 50 liralık alıyorum espirisi 100 e de çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Benzin 2 tl olsa kullanacak yol soluyacak hava bulamassiniz gençler.

Duble yollar, kesilen ağaçların yerine daha fazla dikilen ağaçlar... Yalan mıydı hepsi? Gene mi kandırıldık yoksa?

Şaka bir yana gerçekten trafik olayına çok güzel bir çözümmüş. Benzin fiyatını arttır trafikten sorunundan kurtul, valla helal olsun size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrol 3te1 fiyatına düştü benzin hala 4tl lerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu düşüş petrolün modası geçiyor diyeyse mükemmel
    ama bence olan şey bazıları ucuzdan petrol depoluyorlar
  • dolar kurumuz sağolsun bize yansımayacak olan indirimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Rusya'nın ekonomik olarak kılını kımıldatamaması için petrol arzını arttırıyorlar.

Arabistan emperyalistlerin kulu değil mi ? Evet hem de nasıl.Petrol arzını arttırması dünyanın yavaşladığı bir dönemde fiyatları kırar mı ?

Evet.

Rusya'nın en temel gelir kalemi petrol ve doğalgaz mı ? Evet..

Rusya bakalım ortadoğuda ki askeri müdahale edebilecek ekonomik altyapıyı bulabilecek mi ?

Bunu Batı aslında uzun süredir yapıyor. Rusya ile son yıllarda ciddi sürtüşmedeler ve ekonomik yönden gelir kalemlerini bu şekilde kırıyorlar diye düşünüyorum. Bir de ambargo uyguladılar Ukrayna olayından sonra. Şimdi de Türkiye ile ipler gerildi. Rusya bu sıkıştırmadan nasıl kurtulacak çok merak ediyorum.

Bu kadar sıkılmışken ne olursa olsun diye bir savaş çıkarabilirler mi diye de düşünmüyorum değil.

• Su adamlarla ayni adamlarin pesinden gidiyorsunuz. Birazcik tercihlerinizi gozden gecirin. Yazik yazik. Simdi bu adam vatanperver oldu biz de vatanhaini olduk. Vay be.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

bu düşüş petrolün modası geçiyor diyeyse mükemmel
    ama bence olan şey bazıları ucuzdan petrol depoluyorlar

geçiyor

füzyon enerjisinde baya kademe var

sınırsız temiz ve güvenli enerji şu anda teorik olarak

araştır derim
  • benzinde aslında indirim oluyor ama vergilerde indirim olmuyor o yüzden fiyata yansımıyor

Suudi Arabistan ve ABD petrol üretimini arttırdıkça arttırıyor.ABD kaya gazını buldu ve bu şekilde 2037 e kadar üretimini devam ettirebilir

Sonuç olarak Rusya'nın belini büküyor ABD.Avrupa ise rusyaya ihracatı kesti.Bizden alıyorlardı Rusya da onu kesti.Kendi bacaklarına sıkıyorlar.Domatesin kilosu olmuş 100 Ruble(1.3$=4 TL) ve bu adamlar için büyük bir zam normalde çok daha ucuz onlarda.Paraları değersizleşiyor yurtdışında harcayamıyorlar deli tatil fırsatlarıyla Türkiye'ye geliyorlardı(Bizim gittimizin 3 de 1 fiyatı) onlarında kesti Putin sağolsun.Umarım bize yarar bu Rusya'nın ambargosuda iyi bir tatil görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 15 Aralık 2015; 1:16:42 >
  • Petrol fiyatlarının değişkenliğine fazla odaklanmayın, bizde yakıtta vergi çok yüksek, vergi oranı değişmediği sürece fazla takip etmeyin. Petrol fiyatı sıfır olsa yine de benzin (95 oktan) 2,7 tl gibi pompaya sadece vergi ödemek zorundasınız, yakıt alacağım diye benzin almayın, vergi vermeye geldim diye alın daha iyi hissedersiniz.
  • Hep 50 tl alıyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet akaryakıttan elde ettiği geliri sabit tutmak için oynak vergi yüzdesi gibi bir uygulama yapıyor. Ham petrol fiyatı arttıkça vergi oranını düşürüyor, düştükçe vergi oranını arttırıyor. Her türlü bütçedeki akaryakıt vergisi gelir rakamını tutturmaya çalışıyor.

Bu arada depo falan demişsiniz de dünyanın karadaki petrol depolama kapasitesi neredeyse doldu. Çin ve ABD gibi ülkelerin depolayacak yeri kalmadı. Gemilere doldurup açık denizde bekletiyorlar karada yer kalmadığı için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.