Şimdi Ara

peteklere giren suyun yönü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
64.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var ona göre bugün boru alcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimizdeki petekler ters bağlanmış yani sıcak su girişi üstten olmalıyken alttan olmuş bu sebeple petekleri sadece üstü ısınıyor ısınan su yukarı çıktığı için peteklerin yarısı buz gibi en iyi ısınan yer tuvaletimiz ondada tuvaletteki radyatörün vanaları yan yana sistemli olduğu için. Bu sistemi kombi altındaki boruları çaprazlayarak değiştirtmeyi düşünüyoruz acaba ne kadar fayasını görürüz??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar peteklerin nasıl bağlanması gerektiği ve peteklerin ısınma sorunlarının sebeplerini nasıl bulur ve düzeltiriz hakkında kurumsal bir firma profesyonelinin verdiği bilgiler: internette gördüm. Bir eleman % 40 verim düşüren yöntemin doğru olduğunu elinde bir ısı ölçerle petek ölçerek iddia ediyor. Aklıma hiç yatmamıştı. Aradım taradım bunu buldum. Faydalı olur umarım. Saygılar sevgiler selamlar. Benim kombi bu marka değil. Reklam olmasın denirse buraya özetini yazarım.

    Alarko Carrieryoutube
    Doğal gaz ile ısınan evlerin kış aylarında en büyük sorunu radyatörlerin yeterince ısınmamasıdır. Bu konu hakkında merak ettiğiniz bilgilere videomuzdan ulaşabilirsiniz. #AlarkoCarrier #UzmanınaSorduk #Radyatör
    https://www.youtube.com/watch?v=AkkHmXCgJ24&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.