Şimdi Ara

Pessssss ! s6500fd Üretimden kalkmış mış,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 dk önce Hepsi Burada' n gelen Mesaj Aşağıda:

Sn Bülent İpekkan

Stok alarm listenize eklediğiniz FUJIFILM FINEPIX S6500FD 6.2-66.7mm LENS 6.3MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.

Detaylı bilgi için StokAlarm Listenizi inceleyebilirsiniz.
    Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
    http://www.hepsiburada.com

NO COMMENT !

Ayrıca yine s9500 eski yerine dönmüş ve s6500fd tümüyle kaldırılmış......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 13 Ocak 2007; 17:28:23 >

• Aynı mail bana da geldi
  • Sırasını beklemeden çıkan bir model miydi yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

Sırasını beklemeden çıkan bir model miydi yoksa?

Belki, bir ihtimal, Türkiye için , Hemen USA/Fuji ve Japon/Fuji' ye mesaj geçtim,
    Temennim gerçekten üretimi şu veya bu nedenle durdurulmış olsun, Olaya ve konuya iyi niyetle bakmak istiyorum. Bu belki bizi bir poblemden kurtarmış, diyebilelim.
    Aksi bir durum yani, Bu yani modelin (Temmuz 2006) bu kadar kısa sürede (6 ayda) imalatının durdurulmuş olması , İktisat denilen bir ilmi buruşturup çöpe atmak demektir ki kesinlikle mümkün değil. Adamlar, bir modelin üzerinde en az 6 ay-1 yıl çalışıp sonuç en azından taminkarsa son tüketiciye mal sunarlar. Bunu, biz yaparız örnekleri de vardır, örneğin aracı piyasaya sürer, yeni amortisörleri, aracı satın alana test ettiririz, nasıl olsa garanti var ya ! ! (1992-1995 arası) ama bir USA'dan, Bir Japonya'dan beklenmeyecek bir konudur kullanana test ettirmek....
    Mesajıma bir cevap alana kadar imalatın durmuş olması dışında yani aksi bir konuda, Şimdilik YORUM YOK....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 13 Ocak 2007; 19:44:13 >

• asparagas bunlar...
  • İyi de nasıl? Yani Hepsi Burada aslı astarı olmayan bilgi mi veriyor. Biz makine geldiğinde haberimiz olsun diye alarm bölümüne bilgi vermiştik.... ?
    Nasıl asparagas oluyor?....

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

asparagas bunlar...
  • hepsiburada.com kim oluyor ki onun söylediklerine itimat edelim..
    o yazıyı yazan da en az teknosa çalışanları kadar aklı bir karış havada olan birisidir büyük ihtimalle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .... HB nın elemanı saçmalamış resmen.

Lafa bak.... üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır. sanki satışta idi de

Yani bu lafa edene sormak lazım.. kaynak??

@bipekkan, netfotoğraf sitesinde fuji yetkilisi var diyordun. Onun haberi yokta HB nerden biliyor üretimden kaldırıldığını? ordaki elemana sordun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cabri

.... HB nın elemanı saçmalamış resmen.

Lafa bak.... üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır. sanki satışta idi de

@bipekkan, netfotoğraf sitesinde fuji yetkilisi var diyordun. Onun haberi yokta HB nerden biliyor üretimden kaldırıldığını? ordaki elemana sordun mu?

Demek ki HB nin yüksek yerlerde alçak adamları var...

Garip haber umarım doğru değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: cabri

.... HB nın elemanı saçmalamış resmen.

Net fotografta' da dün aynı başlıkla bir topic açtım. Zannediyorum Cumartesi Pazar çalışmıyorlar, malum İstanbul. Tahminim o nedenle henüz Cihan Şenol Bey'den bir cevap yok, Ancak orada da:
    ahmetdemir nickli bir arkadaştan "bugün banada geldi aynı mail ve çok şaşırdım. daha gelmeden nasıl üretimden kalkıyor diye.." bir cevap geldi, demek ki cevap gelen sayısı şimdilik 3 oldu.
    Akşama doğru Fuji/Türkiye'ye de mesaj atacağım. Ayrıca İdefix' tede Satışa çıkmadan TÜKENDİ denmiş.
    Fuji başlığı içinde bulunmuyor ama site içinde aratırsan aşağıdaki linkte bulunuyor, s9600 de aynı yöntemle çıkıyor.
    http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=RAV1WMCJB5438O5JK1CX

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

İyi de nasıl? Yani Hepsi Burada aslı astarı olmayan bilgi mi veriyor. Biz makine geldiğinde haberimiz olsun diye alarm bölümüne bilgi vermiştik.... ?
    Nasıl asparagas oluyor?....

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

asparagas bunlar...

erken siparis olayi daha ucuz oluyor belki erken siparis edenlerin urunlerini iptal etmek gibi bi cakallik dusunmus olabilirler beklerim hepsiburda dan
  • Üretimsel bir hatası yoksa niye kaldırsınlar ki. Tabi kalktı deyip elindeki malı satmak niyeti yoksa. Ben bir çok kez fiyat almak için dükkanları gezdiğimde adam elindeki malı satmaya çalışıyor. daha iyi olandan hiç bahsetmiyor. Siz sorarsanız ya kötülüyor, yada sinirleniyor. Ben ce üretimden kalkmadı.
  • Aynı kanıdayım şu an için, aksi bir inanılır kanıt olmadıkça, Zaten bir örnek verdim bu konuda, Çünkü tüm Fotograf sitelerinde bu model çok dillendi, Fiyata yoğun itirazlar vardı, ben de son hafta tedirgin olmaya başlamıştım. Hep, burada da bahsettiğim yıllar önceki olay aklımdaydı, Bakalım ne cevaplar alacağız.

quote:

Orjinalden alıntı: account

Üretimsel bir hatası yoksa niye kaldırsınlar ki. Tabi kalktı deyip elindeki malı satmak niyeti yoksa. Ben bir çok kez fiyat almak için dükkanları gezdiğimde adam elindeki malı satmaya çalışıyor. daha iyi olandan hiç bahsetmiyor. Siz sorarsanız ya kötülüyor, yada sinirleniyor. Ben ce üretimden kalkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.