Şimdi Ara

Pesimist Orkestra Bostancı Konser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabiki Pesimist Orkestra denilince akıla ilk gelen isim Sagopa Kajmer evet ve 2008 yılında oldugu gibi 2 yıl aradan sonra yine geliyor.
    Türkiyenin en büyük dinleyici kitlesine sahip olan Sagopa Kajmer sevenleriyle yine bir araya geliyor.
    Ve tabiki Eşi olan Kolera ile beraber. Yer Bostancı Gösteri Merkezi Tarih 24 Nisan Cumartesi Saat 18:00 (Kapı Açılış) Konserin Başlama Saati 20:00 olarak biliniyor.

Bilet Satılan yerler (Konser Girişinde de Satılacaktır 35 TL olan bilet Konser Girişinde 40 TL Dir.)
    TAKSİM’de İstiklal Caddesi’nde MEPHISTO KİTABEVİ,
    BAKIRKÖY’de Town Center girişindeki CORN IN CUP,
    BAŞAKŞEHİR’de 4. Etap’ta TUANA CAFE
    GAZİOSMANPAŞA OZAN KİTABEVİ ( Gaziosmanpaşa Meydanında Emirağa Çarşısında alt katta. )

Tanıtım Videosu; (Youtube Linki bulunmamaktadır.)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=397229472304&ref=mf

eğer gidicek var ise aranızda grup halde gidelim Avrupa yakasından gidicem çünkü ben benim gibi varsa PM atarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CrAzY_ -- 22 Nisan 2010; 0:52:27 >

• Ben Kadıköy'Biletix' den aldım.. Kuzenim-kardeşim-sınıftan arkadaş 4 kişiyiz.. extra gelen de olabilir bilmiyorum.. Ama buluşma olursa gelemem sanırım. Çünkü çok erkenden orda olucaz biz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Ben Kadıköy'Biletix' den aldım.. Kuzenim-kardeşim-sınıftan arkadaş 4 kişiyiz.. extra gelen de olabilir bilmiyorum.. Ama buluşma olursa gelemem sanırım. Çünkü çok erkenden orda olucaz biz..

DH pankartı yaptırman yeterli
    Ben konserin başlamasına yakın gidicem o yüzden yer sıkıntım olmaz kalabalık olucagını bildigim torpil olucak

• Torpil bendede var.. Sagoyu kuliste görme şansım bile var sana böyle söyliyebilirim. Ama ozaman konseri adam gibi yerden izleyemem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayrampaşalı Sefa Besteleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.