Şimdi Ara

pes6 ... pes artık bunuda yapmıslar ------ video eklendii (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: collosus

quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Evet bana da bir kere denk geldi. 2-1 öndeyken top ingiltereydi. Dakika 90+. Adam korner bayrağına yakın yerde arkasını dönmüş öylece bekledi. Hiç de hareket edicek gibi görünmüyordu :)

ingilizlerin yaptığına dikkat etmişler o zaman. gerçekçi olmuş

Arkadaşlar PES'de nadir rastlanan bu tür olaylar çok... Bilmem dikkatinizi çektimi ama arkadaşımla bir ara baya bi dikkat ettik... Bir şut çekildiğinde eğer kalecinin önünde biri varsa kaleci topu göremiyor ve topu gördüğü zaman topa atlıyor... Bu dediğime çok dikkat edin ve bana katılacaksınız...

• Ben de ilk kez şahit oluyorum.
    Maç esnasında benim oyuncu kendiliğinden rakibini bu şekil 10 sn filan tuttu ama
    bu kadar uzunuda PES artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

işte pesin şaçmalıklarından birisi bakalaım daha neler görecez bi de oynanışı güzel diyolardı

Kendisi Pes dusmanlıgı postlarıyla ün yapmıştır dokunmayın
  • oynatalım görelim bide
  • DOĞRU SÖLEMİŞ ARKADAŞ
    quote:

işte pesin şaçmalıklarından birisi bakalaım daha neler görecez bi de oynanışı güzel diyolardı
  • quote:

DOĞRU SÖLEMİŞ ARKADAŞ
    quote:

Siz iyimisiniz?
    Yazılanları okuyun daha sonra yorum yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popescu -- 21 Nisan 2007; 19:19:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

puahahahaha... Güzeldi...
    quote:

Orjinalden alıntı: collosus

quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Evet bana da bir kere denk geldi. 2-1 öndeyken top ingiltereydi. Dakika 90+. Adam korner bayrağına yakın yerde arkasını dönmüş öylece bekledi. Hiç de hareket edicek gibi görünmüyordu :)

ingilizlerin yaptığına dikkat etmişler o zaman. gerçekçi olmuş

Arkadaşlar PES'de nadir rastlanan bu tür olaylar çok... Bilmem dikkatinizi çektimi ama arkadaşımla bir ara baya bi dikkat ettik... Bir şut çekildiğinde eğer kalecinin önünde biri varsa kaleci topu göremiyor ve topu gördüğü zaman topa atlıyor... Bu dediğime çok dikkat edin ve bana katılacaksınız...

yaa ben öyle cok gol atıyorum kalakalıyor kaleci :) hatta dedim bunuda gosterem dedim . sonra vazgectim . benden once gundeme getirmişsin helal

• Şerefsizlere bak zaman geçiriyorlar Pes çok şekil oyun gercekten
  • Beyler bu hiçbir şey, TrGamer dan okuduğuma göre adamların trilyonda bir ihtimalle kalp krizi geçirme riski varmış!!! Bi iyice araştırmak lazım, ben bir türlü inanamıyorum da Tüm bunlara rağmen şu güne kadar hiçbir futbol oyunu vasatı aşamamıştır. Tabi bu şahsi görüşüm...
  • Pes 6 da bi keresinde oyuncum sakatlandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.
    İlk kez bir futbol oyununda böyle bişey başıma geldi.
  • WAYYYYY BE OYUN ZORLUK DERECESİ NE ACABA
  • world class . asagısı kasmaz zaten . direk world da basladım zaten . pes tabanı olanlarda oyle yapıyorlardır eminim
  • quote:

selcukkk25

Sende az çakal değilsin yaw insan bi pres yapar
  • olaya bak ya bi kere bendede rakip oyuncu kendi kendine topu taca attı ama fifada
  • kaleci hataları yolda sabredin :)
  • o değilde senin oyuna patch lazım ne öle chelsea nin antrenman forması gibi
  • faul yapsaydın:D
  • Essiene bak hele sen! Çakaaal!
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

oyun nasıl gerçekci yapılmış böle ya zaman geçiriolar

waLLa öyle acaip gercekci adam zaman gecirmio sanki filme odaklanmıs onu izlio

• quote:

Orjinalden alıntı: Rageful

Essiene bak hele sen! Çakaaal!

bizim matematik hocası gibi konuştun
    ÇAKAALLLL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.