Şimdi Ara

PES5 MERAK ETTİĞİM VE GÖREMEDİĞİM CEVAP....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES5 te gerçek kadroların ve isimlerin yer alacagını filan okudum.Ancak bu oynadıgımız sezonluk liglerde klubler uefa,sampiyonlar ligine katılabiliyormu?takımlar lig dusecekmi?(FIFA daki gibi).PES4 te gorememiştim sadece masterleague diye ki oda zevk vermiyordu cunku hiç bir amac yok .lig bitince tekrar lig aynı takımlarla devam.

• yok mu cevap verecek bi arkadas bu kadar pes le ilgilenen kişi arasında......
  • Dostum sen Fifa oynaya oynaya Fifa olmuşsun.
    Pes serisi her sene lisans hakkını arttırarak birkaç takımı daha lisanslı yapıyor, ama lisanslı takımların tüm takımlara oranı %30 unu bile bulamıyor.

1-Şimdi burda devreye Wolf, Wendette gibi elemanlar giriyor.Bunların sitelerinden çektiğin patchlerle oyunu her yönüyle lisanslı yapabiliyorsun.Formalar, takım oyuncu isimleri, stadlar, toplar, billboardlar, ayakkabılar, tezahüratlar herşey olabildiğince orjinal ve güzel bir hal alır.(Wolf Patchsiz bir Pes çok yavandır.)

2-Master League olayı mükemmel bir simulasyondur ve efsaneleşmiştir.1. ve 2. ligler, düşme-çıkma, Champ league, Uefa kupası, önelemeler, ara transferler, oyuncu yetiştirmenin yer aldığı muhteşem bir organizasyon.Tabi bunun da tam tadını ancak Wolf patch le alacaksınız.

Wolf patch'ihttp://www.soccergaming.tv/forumdisplay.php?f=39 adresini veya türkçehttp://www.soccercenter.net/forum/forumdisplay.php?f=253 adreslerini takip edin, oyun çıktıktan hemen sonra patchlerde geliştirilerek bizlere sunulacaktır.

Dediğim gibi Wolf Patchsiz bir Pes veya WE düşünülemez, Konami bile bunu çok iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaVa -- 23 Eylül 2005, 9:05:20 >

• tava oyuncu yetiştirme demişsin bunu nasıl yapıyoruz master ligte???
  • Valla master league oynarken 2. sezonda yaşları 19 olan çok sağlam oyuncular çıkıyor 1 2 örnek vermek gerekirse Peli, Marrius De Stehano gibi ve bu oyuncular 21 22 yaşında yeni yıldız oyuncular oluyorlar ama yetiştirmek derken başka bir olay varmı bilmiyorum şahsen, birde dün ilk defa başıma geldi belki sizin çok gelmiştir pes 4 çıktığından beri oynarım her gün abartısız, ilk defa kalecim kırmızı kart gördü :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sabrewolf

• Master League'de oyuncular, oynadıkları her maçta gelişim gösteriyorlar.Genç oyuncular çok daha hızlı ve fazla gelişim gösterirler.Sabırlı olmak temel esas.Her maçın sonunda ana menuye giderken oyuncuların gelişimşlerini gösteren tablodan takip edebilirsiniz.
  • PES4 ü ilk açtığımda Almanya ile maç yapmıştım.Koskoca kaleci Kahn'ın adını Kalm diye görünce çok yadırgamıştım.
  • uefa ve sampiyonlar ligi var mı peki bu Wolf Furry de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.