Bildirim
pes5 bana format mı attıracak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Format at. Pes 5 için değer. -
bende de normalde oynanırken sorun yok bazen bi yavaşlıyor oyunun belli kısımlarında baya takılmalar oluyo tabi zevkini alamıyorum bu sefer oyunun. -
nihattr sanırım senin sorunun çözümünü anlatmışladır.Belgelerim de ki dosyalardan birisini silince düzeliyor o sorun.
Oyun da biraz sorunlu tüm Pc ye daha sonradan çvrlien oyunlar gibi. -
walla o dediğiniz problemlerin hiç biri yok bende dört dörtlük oynuyorum bide türkçe spiker yükledim harika.... -
saveleri silmek bazen düzeltebiliyor bu durumu format atmadan önce pes5 ile ilgili ne bulursan sil sonra tekrar oyunu kurup bir dene -
save dosyasını boşalt benim de başıma aynı durum geldi my documents konami içindeki dosyaları boşalt çalışacaktır -
ben hiçbirini yapmadım bende nasıl çalışıyor -
belgelerimi içindeki konomi klasörü pes5 i yeniden yüklesende aynı kalıyor onu silerek yeniden kur yada konomi klasörünün içindeki save dosyalarını sil -
öle capulcu dandik bir oyunu yuklersen güzelim pc nin anası ağlar tabi git bilindik ve on numara olan perfect fifa ea com
-
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
öle capulcu dandik bir oyunu yuklersen güzelim pc nin anası ağlar tabi git bilindik ve on numara olan perfect fifa ea com
Yazık sana.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Raven Shield
quote:
Yazık sana.
+1 Hem de ne yazık
-
O sorun Save dosyalarından kaynaklanıyor. Arkadaşların dediği gibi belgelerimden konami klasörünü silersen düzelir... Yada bir kaç tane gol ünü sil belki öyle de düzelir -
komikquote:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X