Şimdi Ara

pes5 bana format mı attıracak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an pes5 oynayamıyorum.çünkü oyun tam taktik değişikliği yapaılan noktada takılıyor.daha doğrusu tam maca veya antremana falan başlıycakken donuyor ve otomatik kapanıyor .defalarca kurdum ama düzelmedi.herhalde windowsta sorun var.fikriniz var mı bu konuda yardım edin lütfen!

• Format at. Pes 5 için değer.
  • bende de normalde oynanırken sorun yok bazen bi yavaşlıyor oyunun belli kısımlarında baya takılmalar oluyo tabi zevkini alamıyorum bu sefer oyunun.
  • nihattr sanırım senin sorunun çözümünü anlatmışladır.Belgelerim de ki dosyalardan birisini silince düzeliyor o sorun.

Oyun da biraz sorunlu tüm Pc ye daha sonradan çvrlien oyunlar gibi.
  • walla o dediğiniz problemlerin hiç biri yok bende dört dörtlük oynuyorum bide türkçe spiker yükledim harika....
  • saveleri silmek bazen düzeltebiliyor bu durumu format atmadan önce pes5 ile ilgili ne bulursan sil sonra tekrar oyunu kurup bir dene
  • save dosyasını boşalt benim de başıma aynı durum geldi my documents konami içindeki dosyaları boşalt çalışacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hiçbirini yapmadım bende nasıl çalışıyor
  • belgelerimi içindeki konomi klasörü pes5 i yeniden yüklesende aynı kalıyor onu silerek yeniden kur yada konomi klasörünün içindeki save dosyalarını sil
  • öle capulcu dandik bir oyunu yuklersen güzelim pc nin anası ağlar tabi git bilindik ve on numara olan perfect fifa ea com

• quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

öle capulcu dandik bir oyunu yuklersen güzelim pc nin anası ağlar tabi git bilindik ve on numara olan perfect fifa ea com

Yazık sana.

• quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

quote:

öle capulcu dandik bir oyunu yuklersen güzelim pc nin anası ağlar tabi git bilindik ve on numara olan perfect fifa ea com

Yazık sana.

+1 Hem de ne yazık

• O sorun Save dosyalarından kaynaklanıyor. Arkadaşların dediği gibi belgelerimden konami klasörünü silersen düzelir... Yada bir kaç tane gol ünü sil belki öyle de düzelir
  • quote:

komik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.