sizdede oyun kapanmıyor mu maç başlarken hata veriyor bende
Bende hiç kapanma olmadı
Reloaded den mi indirdin usta ?
quote:
Orijinalden alıntı: mblood
quote:
Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange
quote:
Orijinalden alıntı: mblood
quote:
Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange
Yeni kadrolar 1 ay sonra cıkacakmış
sizdede oyun kapanmıyor mu maç başlarken hata veriyor bende
Bende hiç kapanma olmadı
Reloaded den mi indirdin usta ?
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
o zaman yeni indirecekler skidrow dan indirmeyin hata veriyor bi süre sonra ...
Biraz önce orjinal pes13 siparişimi verdim 2-3 saate büyük ihtimalle elimde olur artık sorunsuz bir oyun beni bekliyor. herkeze sorunsuz oyun dileğimle ...
ya beyler devlet sırrı mı bu paylaşın şurda herkes faydalansın madem var öyle bişey
quote:
Orijinalden alıntı: magicboy_35
ya beyler devlet sırrı mı bu paylaşın şurda herkes faydalansın madem var öyle bişey
katılıyorum.. reloaded den indirdim oyunda sorun yok ama veri paketi lazım..
repack diye gecen paketmi bu arkadaşlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision
Internet'de bulabilirsiniz.
bana da pes 13 veri paketi linkini atar mısınız ?
Ben dün orjinal olmadığı halde veri paketini gayet sorunsuz yükledim oyun içinden.
yükledim ama sadece bjk formasında filan değişiklik oldu gs kadrosu yine aynı liseli
bizde burda kadro güncellemesi arıyoruz o formaları bizde rahatlıkla yükledik ilkokul terk sefil
Gerçektende gülüncek haldesiniz. Oyunun resmi güncellemesinde sadece yeni forma ile 2 tane mi ne stadyum ekleniyor. Yeni transferlerin daha resmi güncellemesi çıkmadı ayrıca bende reloaded var sorunsuz bir şekilde yükleme yapılıyor valla bu forum yüzünden liselilerden nefret etmeye başladım artık.
Bu bahsettiğiniz "indirme" muhabbeti ceza yeme sebebi değil mi? Yoksa oyunun internet üzerinden yasal olarak indirilmesinden mi bahsediyorsunuz tam olarak anlayamadım. Orjinal oyunda mı var sadece gibi şeyler de sorulmuş ama. Buralara bir rahatlık mı gelmiş nedir
quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
Bu bahsettiğiniz "indirme" muhabbeti ceza yeme sebebi değil mi? Yoksa oyunun internet üzerinden yasal olarak indirilmesinden mi bahsediyorsunuz tam olarak anlayamadım. Orjinal oyunda mı var sadece gibi şeyler de sorulmuş ama. Buralara bir rahatlık mı gelmiş nedir
Yönetici mi olmaya çalışıyorsun?
Önceki oyunlarda oyun orijinal olmasa bile oyun içinden güncelleme indirebiliyordun. Bu güncelleme Konami server'ından yapıldığı için korsan oyunun güncellenme kısmı benim mantığıma göre legal oluyor, çünkü firma bunu engellemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
Yönetici mi olmaya çalışıyorsun?
Önceki oyunlarda oyun orijinal olmasa bile oyun içinden güncelleme indirebiliyordun. Bu güncelleme Konami server'ından yapıldığı için korsan oyunun güncellenme kısmı benim mantığıma göre legal oluyor, çünkü firma bunu engellemiyor.
Hayır hocam, yönetici olmaya çalışmıyorum.
Benim bildiğim eskiden bir şey yazamazdık, herkes alıntı yapıp aman ha hocam dikkat et benzeri uyarılar yapardı.
Bu kadar rahat konuşulmasına anlam veremedim, acaba benim anlamadığım bir durum mu var diye bilgi almak için yazdım.
Şikayet etme gibi bir amacım olsaydı Şikayet Et butonunu kullanabilirdim.
Yoo 5 Tl ye aldım veri paketinide güncelledim sorun çıkmadı.
eniştem ps3e orjinal aldı veri paketini yükledi sorunsuz oynuyor belki korsan oynayanlarda bu problem vardır
Çoğu kişi skidrow dan şikayetçi,reloladed den indirin.