Şimdi Ara

Pes2013 Lig online Yapmak İsteyenler ..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet zahmetli masraflı ama çok eğlenceli Oluyor arkdaşlar ben domain alacam ama siteyi kim kuracak bilmiyorum....
  • Domain işine girmeden forumda ufaktan bir lig çevirsek ya öyle olmaz mı öyle senin bahsettiğin kadar ayrıntılı bir olay olmaz ama yüzeysel olarak lig yapmış oluruz bence :)
  • Domain adresini belirleryin, ben yardımcı olurum site kurma vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Domain işine girmeden forumda ufaktan bir lig çevirsek ya öyle olmaz mı öyle senin bahsettiğin kadar ayrıntılı bir olay olmaz ama yüzeysel olarak lig yapmış oluruz bence :)

Ben Sana işin zevkini anlatayım site ve form neden lazım sitede lig tablosu olacak ve sıradaki maçlar olacak formda maç sonu SS ( son SKor ) olacak Kim KArt gördüyse O oyuncudan para düşülcek lig başı transfer için form lazm :) oyuncudan oyuncu almak için Lazım :) çok eğlenceli gercekten Online analige girmezsiniz bile Alışınca cünki aynı adam bir çok takımda olmuyor bir adamda Oluyor :)))) gercek lig gibi heycanlı kupa maçları Olacak SÜper eğlenceli olacak Ben daha önce Oynadığım için biliyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaydemir

herkese selam şu anda pes 2013 online oynanabiyormu?
    ben online girişi yaptığımda geri ana ekrana yönlendiriyor.11 ekimde mi aktif olacak?

Ben Oynuyorum şuanda :) dostluk maçlarındayım :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti_mus

quote:

Domain işine girmeden forumda ufaktan bir lig çevirsek ya öyle olmaz mı öyle senin bahsettiğin kadar ayrıntılı bir olay olmaz ama yüzeysel olarak lig yapmış oluruz bence :)

Ben Sana işin zevkini anlatayım site ve form neden lazım sitede lig tablosu olacak ve sıradaki maçlar olacak formda maç sonu SS ( son SKor ) olacak Kim KArt gördüyse O oyuncudan para düşülcek lig başı transfer için form lazm :) oyuncudan oyuncu almak için Lazım :) çok eğlenceli gercekten Online analige girmezsiniz bile Alışınca cünki aynı adam bir çok takımda olmuyor bir adamda Oluyor :)))) gercek lig gibi heycanlı kupa maçları Olacak SÜper eğlenceli olacak Ben daha önce Oynadığım için biliyorum :))

muhabbeti biliyorum yukarıdada söylemiştin okuyunca tekrar iç çektim ama en kötü 4 lü 8 grup krup 8 farklı başlık altında devam edip üst turlar şeklindede birşey yapabiliriz .Senin dedigini yapsak gerçekten güzel olur ama :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musti_mus

quote:

muhabbeti biliyorum yukarıdada söylemiştin okuyunca tekrar iç çektim ama en kötü 4 lü 8 grup krup 8 farklı başlık altında devam edip üst turlar şeklindede birşey yapabiliriz .Senin dedigini yapsak gerçekten güzel olur ama :)

Bende Ona Çlışıyorum Eski gruptan Arkadaşları bulsam site ile ilgilenenleri güzel olacakda :))))

• master ligde bir iki maç yaptım sonra online denedim bu kez oldu ama tam maç bittiğinde sunucu gitti uyarısı verdi.
    online oynamak için puan vs zorunlumu? yani önce pc ye karşı oyna sonra online diye bir kural varmı?
  • quote:

master ligde bir iki maç yaptım sonra online denedim bu kez oldu ama tam maç bittiğinde sunucu gitti uyarısı verdi.
    online oynamak için puan vs zorunlumu? yani önce pc ye karşı oyna sonra online diye bir kural varmı?

Hayır ama yenildikce Puan ve paran gider adamların Sözleşmeleri biter dostum TTNET'ten kaynaklanıyor bence Ben SüperOnline İle Bağlanıyorum sunucu falan gitmiyor
  • az öncede denedim ana menüye atıyor PC de online oynamada sorun var sanırım.
    adsl hızım düşük olduğu için birde avea hattı ile denemek istedim bu modda online oynayamzsınız DMZ vs ayarları yapmanız gerek iye bir uyarı verdi.
    usb modem ile online oynanamıyormu?
  • ben siteyi kurabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiner_67

ben siteyi kurabilirim...

süper Valla :))) Sen beni facebook'a eklermisinhttps://www.facebook.com/mustafa.abis54
  • quote:

az öncede denedim ana menüye atıyor PC de online oynamada sorun var sanırım.
    adsl hızım düşük olduğu için birde avea hattı ile denemek istedim bu modda online oynayamzsınız DMZ vs ayarları yapmanız gerek iye bir uyarı verdi.
    usb modem ile online oynanamıyormu?

bilmiyorum Bende ama sanırım bağlantı düşük Olduğu için sorun yaşayabilirsin....
  • Bu çoçuk bu işe var! lig varsa ordayım üstüme ne düşerse yaparım paslasalım
  • şöyle bişey hazırladım kaba taslak

http://dhpes13.comoj.com/
  • quote:

şöyle bişey hazırladım kaba taslak

bence çok başarılı eline sağlık
  • quote:

şöyle bişey hazırladım kaba taslak

Siteye giriş ayrı Olacak birde Oyuncu girişi die giriş olması lazım site güzel olmuş Maç sonu fixtürü Örnek R.Madrid v Barcelona Maç bittikten sonra R.Madrid 2-2 Barcelona die değiştirmek için oyuncu girişide lazım İki girişli olacak ikinci giriş ligte olanlar İçin olacak sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: messerschimdt

Bu çoçuk bu işe var! lig varsa ordayım üstüme ne düşerse yaparım paslasalım

Önce site Yapmamış Ve forum Olması Lazm SOnra MSnDe grup Kurmamız Lazım tmm group Kurmak için msnde O sitenin çalışması lazım Oda şunada sistem dısı
  • lig Kuralım diyenler Kimler ??
  • Takip.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.