Herkese merhaba arkadaşlar.Pes11'în bana göre en iyi geliştirmesi Efsane Ol! modu olmuş.Çünkü daha önceki PES serilerinde oyuncu abuk subuk şeyler yapıyodu.Bence en iyi PES11 serisindeki olmuş.Bu konu altından daha önce oynamayan,yeni başlayan arkadaşlarımıza destek olmak amaçlı bi konu açayım dedim.Açtım.Aslında ben de daha B.A.L'ye başlayalı 3 gün falan oldu ama her gün oynuyorumEvet arkadaşlar sormak istedikleriniz, merak ettiklerinizi yazın araştıralım,deneyimli arkadaşlar paylaşsınlar öyle gitsin işte.
Bu arada böyle bir konu daha önce açıldı mı araştırmadım.Açıldıysa gerekenin yapılması en iyi olacaktır.Teşekkürler.
Ben şahsen 3 gün önce ilk oyuncumu yarattığımda Orta Açık'ta oynuyodum.Valenciennes diye bir takım var Fransa Ligi'nde.Belki ismini yanlış yazmış olabilirim ama öyle bir şey.İlk sezonu bitirdim.Genel ortalamam 70* oldu.İlk sezonda Asist Kralı oldum.Sezonun oyuncusu oldum.Ancak istediğim takımlardan transfer gelmedi.Ardından FC Twente'den teklif geldi oyun şekillerine baktım.Bana uydu.Twente ile sözleşme imzaladım.Şimdi hala ordayım.Atletico Madrid'de oynamak istiyorum.Bana yetenek avcılarını gözlemek için yolladılar.Şimdi elimden geldiğince iyi oynamaya çalışıyorum.PS3'de oynuyorum.Teşekkürler.
Bu arada B.A.L Become A Legend'den yani Efsane Ol! demek.Bilmeyenlere...
Arkadaşım güzelde zaten pes 11 çıkalı baya oldu 2 yıl civarı oynayan oynamıştır
quote:
Orijinalden alıntı: Paypay88
Arkadaşım güzelde zaten pes 11 çıkalı baya oldu 2 yıl civarı oynayan oynamıştır
Arkadaşım ben sadece bu foruma bakmıyorum başka forumlara da bakıyorum.Oralarda daha "Çok sıkıcıdır.Ne uğraşcam." diye başlamayanlar bile var.Ben belki burda da vardır diye açtım konuyu.Biliyorum Pes11'in çok önceden çıtığını.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme