Şimdi Ara

PES 7 DEN BEKLENTİLERİNİZ NELER. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yazdıklarınız olursa PES oyun olmaktan çıkar..Haftasonları maç yerine PES verirler artık televizyonda
  • Eninde sonunda pes ps 3 ü alır götürür. Pes bir başka oyun. Ama Konamiye pek güvenmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

Bu yazdıklarınız olursa PES oyun olmaktan çıkar..Haftasonları maç yerine PES verirler artık televizyonda

• yukarıda dediğim gibi vLKn34 arkadaşımızda uğraşsa sayfalar boyu yazabilir isteklerini, konami ve electronic arts ın da ati ve nvidia dan farkı yok bence.

para, para, para...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 3 Mayıs 2007; 13:02:40 >
  • HEM GERÇEKÇİLİK HEM OYNANIŞ HEM GRAFİK FİFA FİFA FİFA FİFA FİFA pes7 almıcam tabiki acba fifa 08 ne zaman çıkıo onu alcamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rico_paşa -- 29 Mayıs 2007; 13:09:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rico_paşa

HEM GERÇEKÇİLİK HEM OYNANIŞ HEM GRAFİK FİFA FİFA FİFA FİFA FİFA pes8 almıcam tabiki acba fifa 08 ne zaman çıkıo onu alcamda

arkadaşım sen uyuzmusun eğer fifayı savunmaya geldiysen defol
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

quote:

HEM GERÇEKÇİLİK HEM OYNANIŞ HEM GRAFİK FİFA FİFA FİFA FİFA FİFA pes8 almıcam tabiki acba fifa 08 ne zaman çıkıo onu alcamda

• Artık futbol oyunlarında devrim olmasını istiyorumm.... fifa pes ten sonra üçünçü bir rakip firmaaaaa istiyorummm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

quote:

Sende herkese bir kulp takmayı bırak analist misin? Adam istediğini yazar klavye onun modem onun... Ters bir durum olursa zaten moderatörlerimiz gerekli cezayı verirler. Şu durumda istediğini yapar kardeşim başkalarının haklarına saygılı ol.

• -fifa 07 gibi grafikler
    -adam gibi bi spiker
    -Türkiye ligi
    -Doğru yazılmış oyuncu ve takım isimleri.

şimdilik aklıma bu kadar geliyor
  • Grafiklere abansınlar yeter,oynanabilirlik ve topun fiziği zaten her yıl geliştiriliyor,gerçeğe bir adım daha yaklaşıyorlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Yaw al pesi vur öbürüne, bunlar yukardaki arkadaşların dediği bi adam kekliyo. Kesinlikle bir beklentim yok pesten.Biz ne dersek adamlar sallamıyo.Eminim üreticisinin olduğu ülkedeki forumlarda da ne eleştiriler geliyodur.Tınnnn.Ben daha önceki topiclerimde zaten nelerin değişmesi gerektiğini kanıtlarıyla ortaya koydum. Ama değişmez. Ben fifa99 umu özledim yahu...

saçmalamışsın .....oyun her sen bir öncekinden daha güzel oluyor..adamlar gerçekten en iyi futbol oyununu yapmayı başarmışlar...eksikler elbette olacak..her şirketin kendine göre pazarlama stratejileri de var bunlar da değişmez sizde olsanız aynını yaparsınız burada eleştirilecek hiç bir şey yok....zamanla her şey mükemmele yakın olacaktır ama asla mükemmel olmayacak bunu da unutmayın....

• quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

quote:

Yaw al pesi vur öbürüne, bunlar yukardaki arkadaşların dediği bi adam kekliyo. Kesinlikle bir beklentim yok pesten.Biz ne dersek adamlar sallamıyo.Eminim üreticisinin olduğu ülkedeki forumlarda da ne eleştiriler geliyodur.Tınnnn.Ben daha önceki topiclerimde zaten nelerin değişmesi gerektiğini kanıtlarıyla ortaya koydum. Ama değişmez. Ben fifa99 umu özledim yahu...

saçmalamışsın .....oyun her sen bir öncekinden daha güzel oluyor..adamlar gerçekten en iyi futbol oyununu yapmayı başarmışlar...eksikler elbette olacak..her şirketin kendine göre pazarlama stratejileri de var bunlar da değişmez sizde olsanız aynını yaparsınız burada eleştirilecek hiç bir şey yok....zamanla her şey mükemmele yakın olacaktır ama asla mükemmel olmayacak bunu da unutmayın....

GRAFİKER..burda teknolojiden bahsediyoruz mükemmel kavramı az bile isteseler 10 numara oyun yaparlar o teknoloji ellerinde mevcut unutmaki artık oyunlar film prodksyonlarına yaklastıı sen bu mükemmel olmayacak derken OYUNCULUĞA KURŞUN SKIYOSUN tsklerr.... devam et

• quote:

Orjinalden alıntı: levo939

quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

quote:

GRAFİKER..burda teknolojiden bahsediyoruz mükemmel kavramı az bile isteseler 10 numara oyun yaparlar o teknoloji ellerinde mevcut unutmaki artık oyunlar film prodksyonlarına yaklastıı sen bu mükemmel olmayacak derken OYUNCULUĞA KURŞUN SKIYOSUN tsklerr.... devam et

benimde anlatmak istediğim o zaten . ellernde mükemmleli yaratacak bir teknoloji olsa da onlar yapmazlar...bu her şirkette böyledir her üründe bu taktik uygulanır....mükemmel olması bu yüzden imkansızdır..hiiç bir şey mükemmel olamaz mükemmel olan sondur artık bitmiştir firmanın bundan sonra yeni oyun yapmasına gerek yoktur.eğer yaparsa bir önceki oyunu mükemmel olmamış demektir...

mükemmel olmacak derken kastım buydu oyunculuğa kurşun sıkmak nedir onu anlamadım neyse...

biz

• quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

fifayı örnek alması
    cok haklisin....
    FIFA futbol dersi versin azcik..
  • Lisansli Turkcell Super Lig den baska hicbirsey istemiyorum
    not fifa pessin 5 metre yanindan gecemEZ
  • şöyle bi ss buldum pes7 mi bu aceb? eğer bu ise grafikler çok hoş
     PES 7 DEN BEKLENTİLERİNİZ NELER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtrtrt06

şöyle bi ss buldum pes7 mi bu aceb? eğer bu ise grafikler çok hoş
     PES 7 DEN BEKLENTİLERİNİZ NELER.

26 ekim 2007 tarihinde çıkıcak pes 7 tabi yalnızca ps3 için
  • yaaa artık yeter pes fifa kavgası yapmayın..............tabiki pes............
    hala su fifayı nasıl savunuyosunuz anlamıyorum en zor seviyede 10 gol olabilio nerde futbol dersi...bırakın yaa...
  • KingEagle yorumların soylediklerimin uzerine daha acıklayıcı olmuş, ben de senin dediğini demeye çalışıyordum. Millet hala fifa - pes6 tartışması yapıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.