arkadaşlar sanırım ben şut çekme özürlüyüm çektiğim şutlar dağa taşa gidiyor kale önünde bile olsa çoğunlukla dışarı gidiyor winning eleven 8 oynuyorum bi sorun yok ama pes 6 ya gelince sinir oluyorum klavyeden de oynuyorum gamepad le de oynuyorum sonuç hiç değişmiyor.. sakın tuşa az bas demeyin artık paranoya oldu az basıcam die hiç basamadığım zamanlar oluyor acaba benim bilmediğim birşeyler mi var?? Birde we8 de adamlar fıldır fıldır dönüyorlar ama pes6 da adamı geri çevirmeye çalışıyorum uzun araç gibi dönene kadar çoktan ayağından topu kapıyorlar.. bilgilendirirseniz sevinirim??
O tuşa abandığında ya da az bastığında şutun sertliğini değil nispeten yüksekliğini ayarlarsın. İyi şut atmak için oyuncunun topu o esnada iyi kontrol etmesi gerekir dengesini kurmuş olması gerekmektedir yoksa şut dağlara taşlara gidebilir. Ayrıca futbolcunun hangi ayağını kullandığıda önemli ve şut attığında daha çok topu çapraz yönlere doğru atmaya çalış kaleyi daha çok buluyor
Şut çekerken kaleye doğru gidipte bir kaç sn durup çekersen kale ağzında olsan bile dışarı atarsın.Dikkat etmen gereken ceza sahasına gir yada girecek durumda ol topu en az bir kaç adım sür ve duraklama yapmadan şutu çek.
benim gözlemim koşan futbolcunun adımına göre şut çekmeye çalışmak. Yani adam sağlaksa sol ayağı topun yanına geldiği an şut çekilirse gayet güzel gidiyo bence bi dene ...
Aynı gerçek hayattaki gibi... Eğer uygun pozisyonda olmayıp şut çekmeye çalışırsan alakasız yerlere gider ... Dimi ama ?
durumu düzeltmen için yapman gereken artık WE8'i bırakıp tamamen PES6'ya dönmen. oyunu oynadıkça zamanla alışıyorsun oyunun mantalitesine, şut da dahil.... ama dediğim gibi, eski versiyondan vazgeçmen lazım, yoksa arada kalıp durursun, kafan karışır....
kardes hangi tusla cekıyon eğer fifaya alıstıysan onda d sut bunda a sut
evet şut tuşunun bastığın herneyse o olduğundan eminmisin ayrıca fifa gibi pes de tuşa asılınmaz!
açıklamalarınız için teşekkürler arkadaşlar.. öncelikle şut tuşunu gamepadle oynarkende klavyede oynarkende ayarlıyorum eskiden kalma alışkanlık hep d yapıyorum :)onda bir sorun yok sanırım sorun winning 8 ve pes 5-6 arasındaki oynanış farkında arkadaşın da dediği gibi winning i bırakmam lazım sanırım ama winningi de seviyorum beee
Ya benim şutlarda hep kaleciyi buluyo kaleciyle karşı karşıya kaldığım vakit.
arkadaşlar sanırım ben şut çekme özürlüyüm
Bendede ilk öyle oluyordu.Sonra gittikçe alışırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: osandinho
yanlız değilmişim
quote:
Orjinalden alıntı: gunay34
quote:
Orjinalden alıntı: osandinho
yanlız değilmişim
Siz değil oyundaki bazı şut çeken adamlar özürlü mesala bir adam geliyor bir şut çekiyor nereye gittiği belli değil buna örnek:Hasan ŞaşAma bazı adamlar varki çok iyi çekiyor.Örnek:Necati Ateş.
hızlı koşma tuşuna bas topa vururken.uzaktan topa vururken özellikle.ayrıca arkadaşların dediği gibi de pozisyonu iyi ayarlaman lazım.adamın kullandığı ayak,topa vurma açısı bunlar cok önemli.hızlı koşarken daha iyi vurdukları da bir gerçektir.ayrıca topun gelişine de iyi vuruyorlar.top adama gelirken az basarak hızlı koşma tuşuna da basarsan aynı anda o zaman etkili vuruşlar yapabilirsin.
R2'nin gücünü bilenler bilir diyorum, başka bişey demiyorum....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme