Bildirim
pes 5 option file
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
http://www.hemenpaylas.com/download/1696883/Pro_Evolution_Soccer_5.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 28 Eylül 2006; 1:49:23 >_____________________________ -
hocam çok saol _____________________________ -
ben de indirdim cok saol
edit:ya ben mi beceremedim takım isimleri deişmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dooblynin arkadası -- 28 Eylül 2006; 13:43:37 >_____________________________ -
ya evet hocam ya bendede deişmedi bu option filela _____________________________ -
bende degisti paylasım ıcın tesekurler _____________________________ ist@nbul{lu} -
Belgelerim/Konami nin içine atıcaksınız _____________________________ -
yaw online oyunu etkilermi bu dosyayı yuklememiz? _____________________________ - Asrock N68C-GS FX AMD DDR2 DDR3 1066MHz Soket AM3 AM2 AM2, Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2x2 Gb 1333 Mhz DDR3 Kingston Ram, LG Dvd-RW, Everest 460W Kasa
- 13" MacBook 2.4 GHz Retina 2.4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 2.9 GHz'e kadar Turbo Boost 8 GB 1600 MHz bellek 256 GB PCIe tabanlı flash depolama Intel Iris Graphics 9 saat pil
-
etkileyebilir _____________________________
Su küçüğün, SÖZ BÜYÜĞÜN. -
Hemenpaylaş sizlere ömür, başka bir yere upload edebilir misiniz... _____________________________ Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyarınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. (Konfüçyus) -
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
yaw online oyunu etkilermi bu dosyayı yuklememiz?
Etkilemez. -
Dosyayı bir yerden upload edebilirmisiniz _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X