Şimdi Ara

PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.874
Cevap
67
Favori
766.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ooo yeni başlık alırım bir dal. nasıl sezon güncellemesi abi ekstra para alır abi bunlar beleş dlc gibi yapmazlar inanmam.
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Alıştıra alıştıra milletti ikna hipnozu yapıyorlar :)

    Yakında net açıklama gelir😊
  • Kadro ve forma güncellemesi gelip geri kalan herşey aynı olacak belliki,Konami 21' i gözden çıkarmış sanırım sırf laf olsun diye bi dlc ile geçirecek gibiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    Kadro ve forma güncellemesi gelip geri kalan herşey aynı olacak belliki,Konami 21' i gözden çıkarmış sanırım sırf laf olsun diye bi dlc ile geçirecek gibiler.
    Hocam bana kalırsa bu mantık daha doğru, 2 senede bir çıkartıp diğer oyunlarını 2 sene geliştirseler daha çok yenilik ve güzellik göreceğiz. Diğer türlü forma güncellemesi biraz oynanış cilası salıyorlar piyasaya...

    Bu şekilde 2 senede bir oyunu çıkartsalar, 1 senesinde forma takım güncellemesi gelse daha mantıklı olur.

    Ben pes tarafından biraz koptum fakat fifa 3 senedir aynı oyunu cilalayıp piyasaya sürüyor, konsolun grafik kalitesi bir noktada önlerini tıkadı sadece oynanışta biraz güncelleyip salıyorlar. Bana kalırsa bu modeli baz almaları çok doğru olur.
  • Haklısınız hocam.Zaten öyle yada böyle aynı şeyi koyuyorlar önümüze bu şekilde daha mantıklı olacak gibi.Fiyatı da ona göre uygun olur umarım.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Öyle yapsalar bile ucuz bir miktar olacak mi bu onemli yine 400tl mi bayılacagiz aynı oyuna üstelik pes 20 de baya bir oyun hatası varken 100tl yi geçmemesi lazım fiyatı yani şöyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum pes 20 oyuna sahip olanlar pes 21 bedava indirilebilirsiniz diye birşey gelmeyecek nedense konami hep sessiz kalıyor ligler bitince bir açıklama gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalel99

    Ooo yeni başlık alırım bir dal. nasıl sezon güncellemesi abi ekstra para alır abi bunlar beleş dlc gibi yapmazlar inanmam.
    Beleş mi hiç sanmıyorum ben şimdiden diyeyim eğer öyle olursa yine 400 tl fiyat koyar bunlar benden demesi umarım yanılırım
  • Bana kalırsa her yıl olduğu gibi oynanışı değiştirecekler..Mesela oyun motoru değişmedi ama pes 2018 ile 2019 ,Pes 2019 ile 2020 birbirinden farklı oynanışlara sahip oyunlar.Yani sezon güncellemesi deniyor ama oynanış olarak Pes 2020'nin aynısı olmayacaktır..Pes 2020'nin oynanışı olduğu gibi kalırsa ve sadece kadrolar güncellenirse herkes Pes 2020 de kalır ve 50 TL bile olsa kimse yeni oyunu almaz!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo23

    Bana kalırsa her yıl olduğu gibi oynanışı değiştirecekler..Mesela oyun motoru değişmedi ama pes 2018 ile 2019 ,Pes 2019 ile 2020 birbirinden farklı oynanışlara sahip oyunlar.Yani sezon güncellemesi deniyor ama oynanış olarak Pes 2020'nin aynısı olmayacaktır..Pes 2020'nin oynanışı olduğu gibi kalırsa ve sadece kadrolar güncellenirse herkes Pes 2020 de kalır ve 50 TL bile olsa kimse yeni oyunu almaz!
    Aynen öyle pes 20 aynısı olmaz olursa kendileri kaybeder ayni oyunu kadro güncellemesi var diye neden niye para verip alacan ki pes 20 ye devam ederim zaten ayni oyun arkadaş birşey de açıklanmıyor konami tarafından herhalde ligler bitince kesin haberler gelmeye baslar diye tahmin ediyorum
  • https://twitter.com/officialpes/status/1283327214428225537?s=19

    Unreal engine'a geçiş videosu yayınlandı. Ps5 yüksek ihtimal.
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Sezon update i sızdırarak bi nabız yokladılar tepkiler kötü olunca ps5e yeni motorla gelecek sanırım. hatta ps4e De yeni oyun olarak çıkacağı söylemeye baslandı gerçi o yine makyajlı eski oyun olur

    Edit: video pes 2022 içinmiş☹️ Yeni Oyun motorU 2022 de gelecekmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 15 Temmuz 2020; 15:10:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalel99

    https://twitter.com/officialpes/status/1283327214428225537?s=19

    Unreal engine'a geçiş videosu yayınlandı. Ps5 yüksek ihtimal.
    videodaki messi gerçek mi değil mi anlayamadım doğrusu..
  • PES'i Yepyeni Bir Seviyeye Taşıyoruz

    Oyun endüstrisi, heyecan verici yeni nesil konsolların eşiğindeyken PES markasının geleceğe dair planlarından bazılarını sizlerle paylaşmanın tam zamanı olduğunu düşünüyoruz.

    Bu noktada, benimsediğimiz "The Pitch is Ours" konseptimizi gerçek anlamda somutlaştıracak yeni nesil bir futbol oyunu üzerinde büyük bir gayretle çalıştığımızı sizlere bildirmekten büyük heyecan duyuyoruz.

    Bu oyun, oyunun tüm alanlarında şaşırtıcı yenilikler sayesinde gözlerinizi kamaştırmamıza imkan sağlayan güncellenmiş bir oyun motoruyla geliştiriliyor. Daha gerçekçi oyuncu modelleri ve animasyonları, geliştirilmiş fizik sistemi, fotoğraf gerçekliğinde görseller ve çok ama çok daha fazlası sizleri bekliyor.

    Pek çoğunuzun yeni myClub ve Ana Lig içeriği konusunda oldukça hevesli olduğunuzu biliyoruz ve her iki modda büyük güncelleme çalışmaları yapıldığı bilgisini de sizlerle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

    Fakat yeni nesil olarak ilk kez sahneye çıkarken başarmayı amaçladığımız onca şeyin büyüklüğü nedeniyle diğer geliştirme alanlarındaki çabalarımızı kısmamız gerekti. Bunun sonucunda bu yıl PES'i "sezon güncellemesi" şeklinde şık bir fırsat olarak yayınlama kararı aldık. Bununla birlikte bu yıl oyunun fazlasıyla heyecan sağlayarak hayranlarına yeni nesil oyun yayınlanmaya hazır oluncaya kadar yeteceğinden son derece eminiz.

    Bu yıl ayrıca ilk PES oyununun yayınlanışının ardından çeyrek asrı geride bırakmış oluyoruz. Bu önemli kilometre taşını kutlamak ve daha da önemlisi siz sadık sevenlerimize minnettarlığımızı gösterebilmek adına bu yıl PES'in makul bir yıl dönümü fiyatına yayınlanacağını ve ayrıca beraberinde çeşitli bonuslarla geleceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.

    Şu an itibarıyla yeni nesil oyunumuzun testine 2021 ortasında başlamayı planlıyoruz ve tahminen aynı yıl içinde daha sonraki bir tarihte de oyunu yayınlamayı düşünüyoruz.

    O zamana kadar bu yılın sezon güncellemesinde sizleri sahada görmeyi umut ediyoruz.

    Yeni nesil projemizin yayın tarihi yaklaştıkça bu konuda daha fazla bilgi sizleri bekliyor olacak.

    PES Geliştirme Ekibi




  • Evet kaç para dlc beleş mi bundan haber ver konamicik
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Beleş olmayacağı açıklamada var Makul fiyat olacakmış 20 dolardan aşağı olmaz bizde de 150 tlye çıkar Daha ucuz olur insaallah ama sanmıyorum
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hani gelmezdi dlc olarak ne oldu?😁 sen ve kalel99'u bir türlü buna inandıramadık gitti buna :)
  • Pes 2020 gibi oyun olacaksa hiç gelmesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Hani gelmezdi dlc olarak ne oldu?😁 sen ve kalel99'u bir türlü buna inandıramadık gitti buna :)
    Ps4 bu kadar es gececeklerine ihtimal vermemistim hâlâ inanamıyorum demekki herşeyi ps5 e saklıyorlar eğer makul bir fiyat olmazsa pes 2020 ye devam ederim
    En azından şu hakemleri duzeltsinler oyun birebir pes 20 ile aynı olacaksa 100 tl yi geçmemesi lazım madem geçiş sezonu pes 15 aynısını yapsalardı bu kadar kötü oyunu tekrardan oynamak saçma geliyor
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Dlc olarak gelmeyecek büyük ihtimalle yoksa 2020 almayanlara 2021 satamazlar. Ayrı oyun olarak gelecek ama 2020nin güncellemiş hali olacak. Yarın detaylar duyurulacakmış
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.