Bildirim
PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (1017. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Teşekkür ederim hocam.
deneyeceğim.
inşallah çözülür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir dakika orada dur! Ne yazdığımı anlamamışsın dostum.quote:
Orijinalden alıntı: roketrakun
ben de 36 yaşındayım hocam, 20 yıldır oynuyorum bu oyunu, ve şu kadar zamandır bu oyunu oynuyorum diye söze başlayan arkadaşlara katılmıyorum. bir ili uzun zamandır yapıyor olmanız iyi yaptığınız anlamına gelmez, bizim mahallede 40 senelik kahve var mesela, ne zaman çayını içsem midem kaynar, çay demlemeyi öğerenemediler, öğrenemiyrcekler bir türlü😀sizin de kuzeninizi sürekli yeniyor olmanız ölçü olamaz, aynı rakiple sürekli oynarsanız onun açıklarını bulup üstünlük sağlamanız olası. gerçekten iyi oyuncuysanız bir şekilde online ortamda da yükselmenin bir yolunu bulursunuz. bu. da benim fikrim, aksini düşünene saygı duyarım.
Ben 20 senedir bu oyunu oynuyorum bu oyunu artık çok iyi biliyorum demedim. 20 senedir aynı adamla oynuyorum ve beni yenmesi neredeyse mümkün değil diyorum. 20 sene nasıl bir ölçü olamaz kaldı ki daha önceki mesajlarıma bakarsan myclupta bu kuzenimi daha hiç yenemediğimi belirttim.
Kısaca bir adamı yan yana offline oyunda üstüste sürekli yen, adam evine gitsin online oynadığınızda bu sürekli yendiğin adam seni yensin.
Bu aradaki farkı daha nasıl basit bir şekle sokup sana özetleyebilirim bilmiyorum.
Sonrasında ekledim, internet bağlantı kalitesi, konami desteği ve teknik direktör gibi taktik seçimleri bunu bu kadar etkiliyor diye.
Sizce benim dediklerimin haricinde daha farklı ne gibi bir sebep olabilir ki bu kuzenim beni sadece online’da yeniyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar acemiyim hor görmeyin :)
İlerideki oyuncuya topu atarken r3 tuşu ile önüme alıp gidemiyorum oyuncu duruyor. Acaba anlatabildim mi normalde r3 ile topu önüme durmadan alıp ilerlemem lazım ben de olmuyor. Ne yapmam lazım acaba hucum yönünü çok etkiliyor bemim alıştım o olaya
Geçmiş olsun ne diyim valla ben bu sene coins almayı bıraktığımdan beri 3 farklı oyun aldım ps4 ün tadını çıkarıyorum :) Tavsiye ederim parayı coins yerine başka oyunlara ver sinir stres sahibi olma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bahsi bırakmaya çalışıyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: aLexmk
Geçmiş olsun ne diyim valla ben bu sene coins almayı bıraktığımdan beri 3 farklı oyun aldım ps4 ün tadını çıkarıyorum :) Tavsiye ederim parayı coins yerine başka oyunlara ver sinir stres sahibi olma
Hor görülecek bir şey değil bu kardeşim ☺️ Seni düşündüğümüzden söylüyoruz parana yazık , oyunun artık son demleri gelmiş herkes kadroyu kurmuş uçmuş gitmiş keyif alacak şekilde oynamaya bak bence.Çok sevdiğin bir futbolcu gelir az bişeyler harcar denersin çıkartmayı ama 12000 coinler harcamaya değmez.R3 tuşu yakın kontrol ve skill hareketleri için kullanılır top sürerken basarsan adamı durdurursun.Hücum ederken mümkün olduğunca depar atmadan normal koşuyla ilerlemekte fayda var illa ki hızlanacaksan R1 e basılı tutacaksın.
Benim gibi düşünen birileri varmış
2-3 * takım ile 1000 puan üstü yapmak kolay.Kalbur üstü her oyuncu 5 * oynuyor. Attıkları videodaki adam 3000 küsür puanı 2 yıldız ile yapmış 5* takım ile 1000 üstü zor yapar.
Genel sıralamaya bakıyorum Türk'ler dahil iyi oyuncular hepsi 5 * takım ile oynuyor. Zaten daha öncede dediğim gibi Ronaldinho-maradona vs gibi adamlarla oynamayacaksam bu oyunu hiç oynamam
Syg -
Şu modda puan sıfırlama olmasa arkadaşla daha cok oynarım ikimiz cok iyi anlaşıyoruz
Ama her perşembe puan 400e sifirlandigi icin pek kasmiyoruz keşke bu modu daha rekabetçi yapsalar
Sizle mac yapmak isterdim 2vs2 de veya siz kac kisi iseniz takim oyunu lobisinde olabiliyor sanırım
hocam, dün cümleye "yok öyle bi dünya arkadaş" bugün, "bir dakika orada dur" diye başlamışsınız, bu sebepten sağlıklı bir iletişim kurabileceğimizi sanmıyorum. doğrudur, ben anlamamışımdır sizin demek istediğinizi, siz haklısınız, iyi akşamlar. -
3000 küsür puanı 2* da yapmış diyemeyiz adam şuan 2 de takılıyor diyebiliriz.
Her ikisinde de oynayan birisi olarak söylüyorum ki sattığım hesapta tekrar söylüyorum full kadro full level di max 970 görebildim ortalama da 850-900 arası değişiyordu.
Şimdi gelelim eses olay a. Suç un da dediği gibi 5* da olay bence biZden biraz çıkıyor ve messsilere ronaldolar a kalıyor yani bilek ve akıl işi biraz ikinci plan a düşüyor
2* da tüm durumları düşünmek zorundasın defansın topu ayağından açacağından tut da omuz omuza da rakibin sol bek in gücü neydiye kadar ve şunu söyleyim öyle 2* da kolay rakip geliyor vsvs yok ben bir haftadır oynuyorum 2* ve 5* da gelmeyen ne kadar sıralama üstü oyuncu varsa geldi hepsi de çatır çatır oynuyordu 2* ı bilerek ha diğer düşükler gelmiyormu geliypr tabiki 5 maçtan 3 zor 2 kolay diyelim
Gelelim puanlamaya 5* da ne veriyorsa 2* da da aynısını veriyor değişen birşey yok yani .
Öyle 2* da şöyle yaparım böyle 3000 puan yaparım diyen varsa bu olay soralama olayı buyrun deneyin
2000-3000 puanlar hiçbir seviyede kolay kolay olmaz .
Şurası var oyunu ilk başladığınız da 700 lü seviyelere kadar çok hızlı geliyprsun eyvallah ama gerisi
Gerisi sabır ve bilek derim
Herkes e saygım sonsuz bu kişisel bir tercihtir
Bende seviyorum tabikide oyun hızlı oyuncular hızlı olsun takımı oluşturayım yeniden ki büyük ihtimal bende 2* da oynamam . Ben sadece ikisi arasındaki durumdan bahsetmek istedim
Tekrar söylüyorum kimsenin oyununa takıldıgı level e bir sözüm yok nasıl keyif alınıyorsa öyle zaten amaç keyif almak
Saygılar ters momentumsuz günler
-
rica ederim, çözülür inşallah -
Benim katılmadığım şeyler var
1=takımı level 5 kadrosu benden iyi olan cok kisi var ama 700-800 puanları geçemiyor
2=ronaldo messiler hallediyor diye de birşey yok o kadar rakip geliyor çoğu %95 gol pozisyonunu kaçırıyor
Gelelim level 2 ve level 3 takımına burda da ayni puanları veriyor örnek veriyorum level5 de 10 mac yapip 6 mac yeniyorsan level 2 de 10 macin 8 tanesini kazanma ihtimalin cok yuksek ama level 2 de olsa 3de olsa oyunu iyi oynamiyorsan yine bas edemezsin
Bir örnek daha vereyim level 5 de herkesin takim ruhu 99 cok nadir uyumu dusuk olan
Simdi ben level 2 takımı kursam 10 macta en az 4 maçta takim ruhu 99 olmayan oyuncular gelecek hatta çoğunda beyaz oyuncular bile olacak bu yüzden orda mac kazanmak daha rahat işi biliyorsan tabi
Level olayi kisinin tercihine kalmış
İki maç ı yayınladım dikkat edersen birinde takım ruhu 78 felan ilincide 80 küsür ve rakibin ikisinde de yanlış hatırlamıyorsam 99 du 2* da olay takım ruhun a kalmıyor demek istediğim . Tekrar söylüyorum olay basit denemesi bedava . Yapın bu puanları alın 10 maçta 8 galibiyet 2* da bizde diyelim ki ha evet öyleymiş
Bir de t.d olayı var 4-3-3 (3 sf olan) zeitzler i bırakıp gelsin arkadaşlar öyle görelim
Orası kesin 😜😜👍
Valla adamın da senin de o puanları yapmanıza şaşırdım açık söyleyim..dümdüz oynamışsınız..vur ileri gitsin..quote:
Orijinalden alıntı: iso0606
https://www.youtube.com/watch?v=6hkLYbyQrE8&feature=youtu.be
Ancak halledebildim buyrun
Ayrıca oyunun nasıl leş olduğu bir kez daha görülmüş..
Tam bir karambol..tam bir curcuna..
Aynen özelden haberleşelim. Serdal abinin ps4 arızalı. Halledilince haberleşelim girelim. Ve dediğiniz gibi keşke daha rekabetçi bir yer olsaydı
-
Sen biliyorsun oyunu şampiyon 😉
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X