Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (1017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.525.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Pes 2020 Myclub Ortaklaşa Maç veya nam-ı diğer Co Op kısmında tamı tamına 500. maça ulaştık ve %79.8 gibi müthiş bir galibiyet oranına ulaştık!
  • roketrakun R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
    deneyeceğim.
    inşallah çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roketrakun

ben de 36 yaşındayım hocam, 20 yıldır oynuyorum bu oyunu, ve şu kadar zamandır bu oyunu oynuyorum diye söze başlayan arkadaşlara katılmıyorum. bir ili uzun zamandır yapıyor olmanız iyi yaptığınız anlamına gelmez, bizim mahallede 40 senelik kahve var mesela, ne zaman çayını içsem midem kaynar, çay demlemeyi öğerenemediler, öğrenemiyrcekler bir türlü😀sizin de kuzeninizi sürekli yeniyor olmanız ölçü olamaz, aynı rakiple sürekli oynarsanız onun açıklarını bulup üstünlük sağlamanız olası. gerçekten iyi oyuncuysanız bir şekilde online ortamda da yükselmenin bir yolunu bulursunuz. bu. da benim fikrim, aksini düşünene saygı duyarım.
    Bir dakika orada dur! Ne yazdığımı anlamamışsın dostum.

Ben 20 senedir bu oyunu oynuyorum bu oyunu artık çok iyi biliyorum demedim. 20 senedir aynı adamla oynuyorum ve beni yenmesi neredeyse mümkün değil diyorum. 20 sene nasıl bir ölçü olamaz kaldı ki daha önceki mesajlarıma bakarsan myclupta bu kuzenimi daha hiç yenemediğimi belirttim.

Kısaca bir adamı yan yana offline oyunda üstüste sürekli yen, adam evine gitsin online oynadığınızda bu sürekli yendiğin adam seni yensin.

Bu aradaki farkı daha nasıl basit bir şekle sokup sana özetleyebilirim bilmiyorum.

Sonrasında ekledim, internet bağlantı kalitesi, konami desteği ve teknik direktör gibi taktik seçimleri bunu bu kadar etkiliyor diye.

Sizce benim dediklerimin haricinde daha farklı ne gibi bir sebep olabilir ki bu kuzenim beni sadece online’da yeniyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar acemiyim hor görmeyin :)

İlerideki oyuncuya topu atarken r3 tuşu ile önüme alıp gidemiyorum oyuncu duruyor. Acaba anlatabildim mi normalde r3 ile topu önüme durmadan alıp ilerlemem lazım ben de olmuyor. Ne yapmam lazım acaba hucum yönünü çok etkiliyor bemim alıştım o olaya

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ne diyim valla ben bu sene coins almayı bıraktığımdan beri 3 farklı oyun aldım ps4 ün tadını çıkarıyorum :) Tavsiye ederim parayı coins yerine başka oyunlara ver sinir stres sahibi olma

• quote:

Orijinalden alıntı: aLexmk

Geçmiş olsun ne diyim valla ben bu sene coins almayı bıraktığımdan beri 3 farklı oyun aldım ps4 ün tadını çıkarıyorum :) Tavsiye ederim parayı coins yerine başka oyunlara ver sinir stres sahibi olma
    Hocam bahsi bırakmaya çalışıyorum :)

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Hor görülecek bir şey değil bu kardeşim ☺️ Seni düşündüğümüzden söylüyoruz parana yazık , oyunun artık son demleri gelmiş herkes kadroyu kurmuş uçmuş gitmiş keyif alacak şekilde oynamaya bak bence.Çok sevdiğin bir futbolcu gelir az bişeyler harcar denersin çıkartmayı ama 12000 coinler harcamaya değmez.R3 tuşu yakın kontrol ve skill hareketleri için kullanılır top sürerken basarsan adamı durdurursun.Hücum ederken mümkün olduğunca depar atmadan normal koşuyla ilerlemekte fayda var illa ki hızlanacaksan R1 e basılı tutacaksın.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Benim gibi düşünen birileri varmış
    2-3 * takım ile 1000 puan üstü yapmak kolay.Kalbur üstü her oyuncu 5 * oynuyor. Attıkları videodaki adam 3000 küsür puanı 2 yıldız ile yapmış 5* takım ile 1000 üstü zor yapar.
    Genel sıralamaya bakıyorum Türk'ler dahil iyi oyuncular hepsi 5 * takım ile oynuyor. Zaten daha öncede dediğim gibi Ronaldinho-maradona vs gibi adamlarla oynamayacaksam bu oyunu hiç oynamam
    Syg
  • Şu modda puan sıfırlama olmasa arkadaşla daha cok oynarım ikimiz cok iyi anlaşıyoruz
    Ama her perşembe puan 400e sifirlandigi icin pek kasmiyoruz keşke bu modu daha rekabetçi yapsalar
    Sizle mac yapmak isterdim 2vs2 de veya siz kac kisi iseniz takim oyunu lobisinde olabiliyor sanırım

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    hocam, dün cümleye "yok öyle bi dünya arkadaş" bugün, "bir dakika orada dur" diye başlamışsınız, bu sebepten sağlıklı bir iletişim kurabileceğimizi sanmıyorum. doğrudur, ben anlamamışımdır sizin demek istediğinizi, siz haklısınız, iyi akşamlar.
  • murat_lindemann kullanıcısına yanıt
    3000 küsür puanı 2* da yapmış diyemeyiz adam şuan 2 de takılıyor diyebiliriz.
    Her ikisinde de oynayan birisi olarak söylüyorum ki sattığım hesapta tekrar söylüyorum full kadro full level di max 970 görebildim ortalama da 850-900 arası değişiyordu.
    Şimdi gelelim eses olay a. Suç un da dediği gibi 5* da olay bence biZden biraz çıkıyor ve messsilere ronaldolar a kalıyor yani bilek ve akıl işi biraz ikinci plan a düşüyor
    2* da tüm durumları düşünmek zorundasın defansın topu ayağından açacağından tut da omuz omuza da rakibin sol bek in gücü neydiye kadar ve şunu söyleyim öyle 2* da kolay rakip geliyor vsvs yok ben bir haftadır oynuyorum 2* ve 5* da gelmeyen ne kadar sıralama üstü oyuncu varsa geldi hepsi de çatır çatır oynuyordu 2* ı bilerek ha diğer düşükler gelmiyormu geliypr tabiki 5 maçtan 3 zor 2 kolay diyelim
    Gelelim puanlamaya 5* da ne veriyorsa 2* da da aynısını veriyor değişen birşey yok yani .
    Öyle 2* da şöyle yaparım böyle 3000 puan yaparım diyen varsa bu olay soralama olayı buyrun deneyin
    2000-3000 puanlar hiçbir seviyede kolay kolay olmaz .
    Şurası var oyunu ilk başladığınız da 700 lü seviyelere kadar çok hızlı geliyprsun eyvallah ama gerisi
    Gerisi sabır ve bilek derim
    Herkes e saygım sonsuz bu kişisel bir tercihtir
    Bende seviyorum tabikide oyun hızlı oyuncular hızlı olsun takımı oluşturayım yeniden ki büyük ihtimal bende 2* da oynamam . Ben sadece ikisi arasındaki durumdan bahsetmek istedim
    Tekrar söylüyorum kimsenin oyununa takıldıgı level e bir sözüm yok nasıl keyif alınıyorsa öyle zaten amaç keyif almak
    Saygılar ters momentumsuz günler

• alperdemirel61 kullanıcısına yanıt
    rica ederim, çözülür inşallah
  • iso0606 kullanıcısına yanıt
    Benim katılmadığım şeyler var
    1=takımı level 5 kadrosu benden iyi olan cok kisi var ama 700-800 puanları geçemiyor
    2=ronaldo messiler hallediyor diye de birşey yok o kadar rakip geliyor çoğu %95 gol pozisyonunu kaçırıyor
    Gelelim level 2 ve level 3 takımına burda da ayni puanları veriyor örnek veriyorum level5 de 10 mac yapip 6 mac yeniyorsan level 2 de 10 macin 8 tanesini kazanma ihtimalin cok yuksek ama level 2 de olsa 3de olsa oyunu iyi oynamiyorsan yine bas edemezsin
    Bir örnek daha vereyim level 5 de herkesin takim ruhu 99 cok nadir uyumu dusuk olan
    Simdi ben level 2 takımı kursam 10 macta en az 4 maçta takim ruhu 99 olmayan oyuncular gelecek hatta çoğunda beyaz oyuncular bile olacak bu yüzden orda mac kazanmak daha rahat işi biliyorsan tabi
    Level olayi kisinin tercihine kalmış

İki maç ı yayınladım dikkat edersen birinde takım ruhu 78 felan ilincide 80 küsür ve rakibin ikisinde de yanlış hatırlamıyorsam 99 du 2* da olay takım ruhun a kalmıyor demek istediğim . Tekrar söylüyorum olay basit denemesi bedava . Yapın bu puanları alın 10 maçta 8 galibiyet 2* da bizde diyelim ki ha evet öyleymiş

• iso0606 kullanıcısına yanıt
    Bir de t.d olayı var 4-3-3 (3 sf olan) zeitzler i bırakıp gelsin arkadaşlar öyle görelim

• özrail kullanıcısına yanıt
    Orası kesin 😜😜👍

• quote:

Orijinalden alıntı: iso0606

https://www.youtube.com/watch?v=6hkLYbyQrE8&feature=youtu.be
    Ancak halledebildim buyrun
    Valla adamın da senin de o puanları yapmanıza şaşırdım açık söyleyim..dümdüz oynamışsınız..vur ileri gitsin..

Ayrıca oyunun nasıl leş olduğu bir kez daha görülmüş..

Tam bir karambol..tam bir curcuna..

Aynen özelden haberleşelim. Serdal abinin ps4 arızalı. Halledilince haberleşelim girelim. Ve dediğiniz gibi keşke daha rekabetçi bir yer olsaydı

• 01/05/2020

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]
    PRODUCT
    UEFA EURO 2020™ Resmi İçerik Güncellemesi Ertelendi
    UEFA EURO 2020™ Resmi İçerik Güncellemesi Ertelendi
    COVID-19'un yayılmasını önleme çabaları nedeniyle eFootball PES 2020 geliştirici ekibinde bazı değişiklikler yapılıyor.
    Bu nedenle başta 30 Nisan'da yayınlamayı planladığımız 'UEFA EURO 2020™' güncellemesi içeriğinin tarihini daha ileriye atmaya karar verdik.
    Ne yazık ki aynı zamanda UEFA EURO 2020™ içeriğinin yer aldığı perakende sürümünün satışını da iptal etmeye karar verdik.
    PES 2020'de UEFA EURO 2020™'nin tadını çıkarmayı sabırsızlıkla bekleyen herkesten tüm içtenliğimizle özür dileriz.
    Güncellemenin yeni tarihi şu an görüşme aşamasında ve yeni bir gelişme olduğu an bilgileri sizinle paylaşacağız.
    Bu mesele nedeniyle sizlerin hoşgörüsüne ve anlayışına sığınıyoruz.
    30 Nisan'da eFootball PES 2020'ye gelen özel UEFA EURO 2020™ içeriği, futbolseverlere Avrupa'nın seçkin futbol müsabakasını oyunda daha önce hiç görülmemiş bir şekilde tecrübe etme fırsatı sağlıyor.
    Bu ücretsiz güncellemede resmi Kupa Modu'nda UEFA EURO 2020™ müsabakası, ayrıca bu turnuvaya katılan 55 milli takım, en yeni formalar ve takım kadroları bulunuyor.
    Bununla birlikte Wembley Stadyumu ve Saint Petersburg Stadyumu nefes kesen bir gerçeklikle oyuna geliyor. Wembley Stadyumu üstelik bu yıl UEFA EURO 2020™ büyük finaline ev sahipliği yapacak.

Daha fazla uzatmayalım, bu güncellemeyle birlikte gelen her şeyin dökümünü aşağıda bulabilirsiniz.

▼UEFA EURO 2020™ Güncellemesi İçeriği:
    ー UEFA EURO 2020™ (Kupa/Yerel Maç)
    ー Wembley Stadium (Wembley Stadyumu)
    ー Saint Petersburg Stadium(Saint Petersburg Stadyumu)
    ー Resmi Kupa
    ー Resmi Maç Topu
    ー UEFA Milli Takımları (55 ülke)

*Bu içeriğe erişebilmek için ücretsiz güncellemeyi indirmelisiniz.
    Fransa'da 1960 yılında bu tarihi turnuvanın ilk kez düzenlenmesinin ardından yarım asırdan fazla zaman geçti ve bu içeriği UEFA'nın resmi partneri olarak sizlere getirebilmekten büyük gurur duyuyoruz.

Daha fazla bilgi için resmi kanallarımızı takip etmeye devam edin.

Update history
    Orijinal AL üyeleri menajer olarak geri dönüyor!
    30/04/2020
    Orijinal AL üyeleri menajer olarak geri dönüyor!
    [GÜNCELLEME] Takım Oyunu Lobisi Sorunu
    30/04/2020
    [GÜNCELLEME] Takım Oyunu Lobisi Sorunu
    Unutulmaz An Serisi Takvimi
    27/04/2020
    Unutulmaz An Serisi Takvimi
    Üç Kat Deneyim Kampanyası!
    27/04/2020
    Üç Kat Deneyim Kampanyası!
    Bu Haftaki myClub Özeti
    27/04/2020
    Bu Haftaki myClub Özeti
    PRODUCT
    Veri Paketi 5.0 Şimdi Kullanılabilir!
    05/03/2020
    Veri Paketi 5.0 Şimdi Kullanılabilir!
    Veri Paketi 4.0 Şimdi Kullanılabilir!
    13/02/2020
    Veri Paketi 4.0 Şimdi Kullanılabilir!
    Veri Paketi 3.0 Çıktı, Şimdi İndirebilirsiniz!
    05/12/2019
    Veri Paketi 3.0 Çıktı, Şimdi İndirebilirsiniz!
    eFootball PES 2020 myClub modu DLC'sini alın ve favori kulübünüzle sahaları dar edin!
    05/12/2019
    eFootball PES 2020 myClub modu DLC'sini alın ve favori kulübünüzle sahaları dar edin!
    Markalaşmış gol sevinçleri nasıl yapılır?
    25/10/2019
    Markalaşmış gol sevinçleri nasıl yapılır?
    *Filmlerin ve ekran görüntülerinin PS4™ sisteminden alındığını lütfen göz önünde bulundurun.
    Official Account
    FacebookTwitterYoutubeInstagram

adidas, the 3-Bars logo, the 3-Stripe trade mark and Climacool are registered trade marks of the adidas Group, used with permission. The use of images and names of the football players in this game is under license from FIFPro Commercial Enterprises BV. © 2019, DFB The FA is an official trade mark of The Football Association Limited and is subject to extensive trade mark registrations worldwide. Copyright FFF © Official Licensee of the FIGC The FIGC logo is a registered trade mark of the Federazione Italiana Giuoco Calcio All Rights Reserved By JFA Producto Oficial Licenciado RFEF Officially Licensed by Eredivisie C.V. and Stichting CAO voor Contractspelers ™ © 2019 THE ARSENAL FOOTBALL CLUB PLC, ALL RIGHTS RESERVED. © S.L.B. Producto Oficial. Official Videogame(s) of CORINTHIANS © Manchester United Football Club Limited 2019 All rights reserved Official Licensed Product of A.C. Milan Official product manufactured and distributed by KONAMI under licence granted by A.S. Roma S.p.A and Soccer s.a.s. di Brand Management S.r.l. Copyright in the Enlighten is owned by or licensed to Geomerics Limited. © FC Barcelona / Autor: Horacio Seguí. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are used under license.

" ","PlayStation" and " " are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc.
    Xbox, Xbox One, and the Xbox logos are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft.

©2019 Valve Corporation. Steam and the Steam logo are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation in the U.S. and/or other countries.

© 2019 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce and GameWorks are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

PEGI 3
    "e-Football" and " efootball" are registered trademarks or trademarks of Konami Digital Entertainment Co., Ltd. in Japan and other countries or regions.
    ©Konami Digital Entertainment

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

PES CLUB MANAGER
    PES CARD COLLECTION
    Home
    LITE

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Sen biliyorsun oyunu şampiyon 😉

• 
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.