Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (1144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.158
Cevap
80
Favori
1.515.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11421143114411451146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SweetMuschy

    şu yıldızlı düşünceye asla katılmıyorum. Kardeşim sen 3 sen sana da 3 geliyor 5 sen 5 geliyor. Sen nasıl rummennige ile iyi şut vurabiliyorsan o da 5 yıldızlı forvetiyle vuruyor. Kalecin de keza tutabiliyor. 3-4 yıldız oynayanlar muhakkak bilir Malen'i ben hatta hormonlusunu 5 yıldızlı takımımda oynatıyorum. 3-4 yıldızda malen'i hangi stoperle tutacaksın , hangi attığı şutu 70lik kalecin kurtarabilecek ? Bilek fln hikaye oynayan adam 3 de de oynar 5de de. Dün matchday hazır takımlarda Fenerbahçe ile oynadım herkes psg - juve - real vs. vs. 1.liğe oynamama rağmen ilk 10'a girdim finale uğraşmadan Csgo'ya geri döndüm.(bu aralar pek pes takılmıyorum.) 5 yıldızlı kadrom ile neler yapabiliyorsam muriqi - süper yedeği olan m.erdinç , rodriques orta sahada 5 yıldızlı kadromda olan icon xavi - iniesta gibi pas yaptırdığım Emre belözoğlu ile de aynılarını yapıyorum tek fark biraz daha yavaş.

    Canlı güncelleme bittiğinden beri ölümüne coin harcayanlar gibi icon kadro kuramadığımdan bıraktım.Canlı güncelleme açıldığında tekrar başlamayı düşünüyorum.

    Bu oyunun asıl BİLEKSİZLİĞİ 3sf klopp'dur. Şimdi F.santos da bileksizlik diyenler çıkacak. F.santosu isteyen herkes alabilir ki tavsiye etmiyorum kanat oynayan low rakip duman eder sizi. Ama klopp alınabilir mi ? Kaç bin kişi 3sf taktik peşinde koşuyo her perşembe güncellemesinde bilen var mı ?
    3-4 yıldız ile değil Malen feriştahı gelse gayet rahat savunurum hocam.
    3sf li kloop'larıda gördük.
    Ayrıca Santos'a karşı kanat oynayan low rakip duman eder demişsiniz.

    Şu zamana kadar 2 fark üstü kaybetmedim kimseye. Hep üstün oynadım. Çok iyi, efsane bir oyuncu geldiyse istatistikleri benden iyidir.

    Sana 3 geliyor ise ona da 3 geliyor olayı da bir garip.

    Adam 5 yıldızlı kadrosu ile ileri top şişiriyor ya da oyuncuları ile top sürüyor sadece.

    3 4 yıldızda yapsa ya bunları. Top çevirmek pas yapmak ver kaç yapmak organizasyon yapmak zorunda. Öyle topu şişirdim Malen aldı yok yani. Yedirmezler




  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

    Bu gördüğün istatistik bana ait ve corona öncesi forumda bir muhabbet sırasında attığım görüntü.Son zamanarda ciddi puan kaybıyla puanda düştü 2000+ dıhep. En fazla 30-40 maçı başka teknik drektörlerle denemişimdir ve geri kalan hepsini F.santos ile oynadım. Kime puan kaybettiysem ya 3sf dir yada top çeviriyordur. Yani santosu gayet iyi bildiğimi bilmen için söylüyorum bunları.

    5 yıldızlı kadro ile ileri top şişiren veya top süren rakip bana hiç geldiğini hatırlamıyorum. Kanatlardan açık verilmediği taktirde tamamiyle ortadan oynanan bir oyun bu sene. Ver kaçlar ara pasları , gelen pasa fake şut sonrası çalımlar vs vs. O ileri top şişirenler dediğin 3-4 yıldızlarda kardeşim orta saha defans 65-75 ileride 1 tane hızlı siyah top forvet. Ronaldoyu koyanlar var tüm takımı düşürüp :D Bilen bir kaç kişi de hormonlu veya hormonsuz Malen'i oynatır.

    Ayrıca Malen top şişirilen bir futbolcu değil , full hali topu sakladığında kralına vermez , ara pas özelliğiyle müthiş ara pası atar forvete gerektiği zamanda ona atarsın ara pasını durdurulamaz. Çakma mbappe neredeyse.


    ufak yıldızlarda gol atacak forvetin ne kadar kötü şut özelliği varsa karşındaki kalecinin de o kadar kaleci özellikleri var. Orta sahan ne kadar kötü pas özelliği varsa rakibinn de o kadar yavaş veya defans özelliği yok denecek kadar az DOS veya gö'ler ile yapamayacağı savunma. Yani bana göre tamamen sizler yanlış düşünüyorsunuz. 5 yıldızlı kadro kuramayıp kuranlara bileksiz demek ayıp.Senin için demiyorum ama çoğu böyle. GP ile futbolcular alayım coinle alanlara taş atayım. Ben bak ne diyorum icon kadro kurmadığımdan bıraktım kuranlar direkt alayı b ve üstü form ile maça çıkıyor ama güncelleme geri döndüğünde kaç kişi icon oynatacak ? Hiç bir zaman da foruma yazmadım icon kadro bileksizliktir diye.

    Ayrıca 2 gün e-football matchday'e girdim fenerbahçe orjinal kadro ile. Myclup olsa vereceği yıldız 3 bir ihtimal 4 olur. Gayette kolayca psg - juve - vs'li takımları alt edebiliyorum.

    SONUÇ OLARAK OYNAYAN ADAM 1 YILDIZ 5 YILDIZ FARKETMEZ OYNAR , kadroya ve kadrodaki futbolcuların hangi anda ne yapabileceğini bilsin yeter.




  • arkadaşlar bu gece myclubta hangi yenilikler gelecek bilgisi olan varmı.
    siyah top açabilecekmiyiz.real madrid a.madrid etkinlikleri gibi.

    acil olarak 2 stoper,1 defansif orta saha ve bir orta saha yakalamam lazım.
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    yarın arsenal iconları gelecek. Küpler pazartesi geliyor.yarın DP 7.0 ile Euro 2020 gelecek. bu nedenle kapmanya beklentisi ve dedikoduları var.
  • Legendlı, coinli giriş kampanyası gelmesi muhtemel. Resmi twitter hesabı beğenmiş o paylaşımı. Oyuna hareket getirmek lazım koskoca euro2020 geliyor illa bi login kampanyası olur zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalel99

    Legendlı, coinli giriş kampanyası gelmesi muhtemel. Resmi twitter hesabı beğenmiş o paylaşımı. Oyuna hareket getirmek lazım koskoca euro2020 geliyor illa bi login kampanyası olur zaten.
    Hocam inş efsane ajanını ver şansa kalmaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kacanga

    yarın arsenal iconları gelecek. Küpler pazartesi geliyor.yarın DP 7.0 ile Euro 2020 gelecek. bu nedenle kapmanya beklentisi ve dedikoduları var.
    Açıkçası 1 legend temsilcisi daha vermelerini bekliyorum ben. Bu şekilde müzayededir, gp kasmadır oyuna ilgiyi de arttırıyorlar çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paylaşım da ronaldo da var yalnız! Kimisi herkese ronaldo verecekler demişti,bakalım nasıl olacak..yeni başlayanlar için cr7 nimet olur.şimdi bana ne yapalım ronaldo diye yazmayın sakın :)

    Edit: şu olabilir! son şampiyon portekiz olduğu için,5*portekiz ajanı verebilirler

    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 3 Haziran 2020; 12:4:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    fotoğrafta sadece legends'leri görüyorum ronaldo veya diğerleri umrumda değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetMuschy -- 3 Haziran 2020; 11:7:1 >
  • SweetMuschy kullanıcısına yanıt
    Canlı güncelleme geri geliyor,bu yüzden legendleri gelip gelmemesi pek bağlamaz şimdi çoğunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 3 Haziran 2020; 12:12:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Tüm liglerin başlamasına daha var 1-2 hafta heralde gerçi tek isteğim vieira ama hayırlısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Bu paylaşım da ronaldo da var yalnız! Kimisi herkese ronaldo verecekler demişti,bakalım nasıl olacak..yeni başlayanlar için cr7 nimet olur.şimdi bana ne yapalım ronaldo diye yazmayın sakın :)

    Edit: şu olabilir! son şampiyon portekiz olduğu için,5*portekiz ajanı verebilirler

    2 tane legends yazıyor orada. 2 adet legends temsilcisi verirse, tadından yenmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SweetMuschy kullanıcısına yanıt
    Evet 1-2 hafta daha beklemek lazım.brn şahsen beklerim,şuan kadrom da 6 tane legend olsa bile oynamak gelmiyor içimden.hep aynı oyuncularu görmekten,kusasım geliyor..canlı güncelleme bu yüzdrn önemli bu oyunda.bir adam formdaysa onu alıyorsun,anlıyorsun bu oyuncu süpermiş diye :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    Milli takım legendi olacak onlar da,nasıl verecekler bakalım☺

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SweetMuschy kullanıcısına yanıt
    sen alamadın mı hala vieiarayı 2. kez verilen efsane yetenek avcısını kaçırdın mı?
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    ben isterim vala ronaldoyu, 98de kalsın gerekirse ama mor kart olsun yeter ki. 8 ker gelmiş şimdiye kadar, 1 kere yakalayamadım
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    onlar için iki seçenek olacak master veya visa :)
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Öyle deme alınıyorlarmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 aydır canlı güncelleme yok ve oyunun içine ettiler.Bundan sonra canlı güncelleme olsun ,olmasın önemli değil.Co op ve normal tekli maçlarda ,kırmızı,sarı ve kahverengi formlarla ezildik,keyfimiz kaçtı,oyundan soğuduk!Varsın bundan sonra tüm oyuncular mavi formda olsun!Bu işin rezilliğini 3 ay çektikten sonra bir anlamı yok!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11421143114411451146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.