Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
58.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beko1903

Anladım hocam fifanın en sevdiğim yanı lisansları ve her hafta oyuncuların performnasına rating güncellemeleri. Umarım pes 19 da da bu olur? Peki hocam pes in malum lisans sorunları var pc için lisans modları geliyor mu acaba bilginiz var mı?
    Cikiyor tabi ve resmi olarak cikan lisanslardan cok daha iyi bir sekilde yapiliyor. Pesin lieansi yok belki ama kendin 3 dkda lisanslidan cok daha iyi duruma getirebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2019 sayfasında 268 sayfa olmuş bazı arkadaşlar oyunu tartışmak yardımlaşmak yerine hala PES Mİ FİFA MI bunu tartışıyor. Açın bi sayfa orda tartışın arkadaş FİFA konuşcakta gitsin fifa sayfasına bi zahmen... Birde hala FİFA mı PES mi diye kısır tartışma devam ediyor Futboldan anlıyan ama PES FİFA bilmeyen amcalarıza gidin iki oyunuda izletin bakalım ne dicekler mantık var göz var nizam var Çimler Oyuncu Fizikler Gerçek Futbola en yakın gerçekçilik açısında PES net bir sekilde üstün... Lisansa Takılan arkadaşlar zaten oyun çıkmadan lisans yaması çıkıyor ve bu oyuna 100½ uyumlu bunu KONAMİ yapıp el altından internete veriyor lisans sorunu felan kalmıyo yamadan sonra.. Bugun rasgele beyaz top olan yani en güçsüz rasgele 3 oyuncunun gerçek resimleriyle oyundaki hallerine baktım adamlar yapmış başka bişey demiyorum. Binlerce oyuncu için tek tek ugraşmışlar birde FİFA ya bakın sonra konuşun lütfen...

• Koleksiyondan açtıgım kartlardan çıkan altın topların çogu 3 SGA 3 SGB çıktı ulen stp yok bi tane defans hep gümüş dos yok bi çıka çıka ayni mevkiler çıkıyo hatta denemek için erkin takıma ayni altın topları koydum inadınamıdır nedir gitti SGB çıktı yine bu yıl KONAMİ bizi güzelce söğüşleme derdinde altın top bol bol çıkcak ama hep ayni mevkiler...

Bugun 25000gb ye koleksiyondan bi seferde ayni anda 2siyah Ronaldo ve Buffon çıktıda gönlümüzü aldı KONAMİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 5 Eylül 2018; 4:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoFiX

PES 2019 sayfasında 268 sayfa olmuş bazı arkadaşlar oyunu tartışmak yardımlaşmak yerine hala PES Mİ FİFA MI bunu tartışıyor. Açın bi sayfa orda tartışın arkadaş FİFA konuşcakta gitsin fifa sayfasına bi zahmen... Birde hala FİFA mı PES mi diye kısır tartışma devam ediyor Futboldan anlıyan ama PES FİFA bilmeyen amcalarıza gidin iki oyunuda izletin bakalım ne dicekler mantık var göz var nizam var Çimler Oyuncu Fizikler Gerçek Futbola en yakın gerçekçilik açısında PES net bir sekilde üstün... Lisansa Takılan arkadaşlar zaten oyun çıkmadan lisans yaması çıkıyor ve bu oyuna 100½ uyumlu bunu KONAMİ yapıp el altından internete veriyor lisans sorunu felan kalmıyo yamadan sonra.. Bugun rasgele beyaz top olan yani en güçsüz rasgele 3 oyuncunun gerçek resimleriyle oyundaki hallerine baktım adamlar yapmış başka bişey demiyorum. Binlerce oyuncu için tek tek ugraşmışlar birde FİFA ya bakın sonra konuşun lütfen...
    Konami lisans yapıp el altından veriyor yazmışsın. Nerden veriyor link verebilirmisin?

• PES Patch
    PES Patch
    https://www.pes-patch.com

www.pesgaming.com
    PES 2019 Editing and Option Files - PESGaming Forums
    http://www.pesgaming.com/forumdisplay.php?f=412

http://pesdb.net/pes2018/
    SeseGelyoutube
    PES 2019 PS4 LİSANS YAMASI VE KURULUMU
    https://www.youtube.com/watch?v=Twgg1i-fSYg

www.turkcespiker.com
    TurkceSpiker.Com| PES ve FIFA Portal - vBulletin
    http://www.turkcespiker.com/forum/index.php

http://pesedit.forum.st/
    pesworld
    Playstation 4 PES downloads
    https://www.pesworld.co.uk/ps4-downloads

www.pes-patch.com
    PES Patch Forum
    https://www.pes-patch.com/forum/index.php

https://www.pesuniverse.com/

Kardeşim buyur bunlar yeterli gelir herhalde.

Bu siteleri takip edersen görürsün yamaları kardeşim. Hatta pes konusunda da vardı önceki sayfaları incele. Arkadaşın birisi yamayı yüklemişti.
    https://forum.donanimhaber.com/pes-2019-yan-konu-lisans-yamasi-option-file-paylasimlari-yardimlasma--134476157?

Forumda DenzeL_28 nikli bir arkadaş var bu konuları o çok iyi biliyor. Ondan da yardım alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 5 Eylül 2018; 8:23:44 >

• trustburak T kullanıcısına yanıt
    Seninle aynı dertten muzdaribiz hocam :)
    Bi gün imkanım olursa şu oyunu yurtdışında oynuycam ,bakalım orda durumlar nasıl diye :)
    Benim anlamadıgım bu yüksek puan yapanlar nasıl oynuyor.
    Tamam iyi oynayabilirsin ama oyun sana izin verdiği sürece, yoksa o adamları yerinden kıpırdatamazsın ama gel görki adamlar inanılmaz seri galibiyetler alıyorlar.

Birde oyunun fiyatları düşermi sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • skom kullanıcısına yanıt
    Ne gibi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nwankwo

Ne gibi hocam?
    Aşırı hızlanmış, zaten hızlıydı demoya oranla. Langırt maçı gibi oldu oynadığım 3 maç da.
  • PS4 PES 2019 kutulu olarak en uygun nerden alabilirim? İnternet veya İstanbul içinden? D&R mağazalarında 440 TL şuanda.
  • ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Selamlar bende daha önce belirttiğim gibi fifa dan bu sene geçtim pes e.Esasında pes e geri dönüş diyelim zira pes 4-5-6 zamanları şu anki tempoda olmadığından dolayı deli gibi sabahlara kadar oynardım.Daha sonra fifa 2010 ile birlikte fifa macerası başladı.Şimdi yaş oldu 39 içimizde ki futbol oyunu aşkı bitmedi xbox one da tekrar pes 19 a geçtim.Zamanında commodore 64 lerde microprose soccer, amiga 500 lerde kick off 2 oynayan bir nesil olarak.Neden geçtim? fifa nın paldır küldür futbol atmosferinden uzak langırt gibi birbirini tekrarlayan pozisyonlarından hepsinden sıkıldım.Bazen ikinci yarı,oyun o kadar kendini tekrara bağlardı ki sıkılır ne zaman bitecek diye dakikaları sayardım.Ama peste hakem düdüğü çaldığı zaman ne zaman maç bitti diye şaşırıyorum.

Lisans mış formaymış amblemmiş umurumda değil.Önemli olan bana yaşattığı futbol duygusu.Ufakken sokakta top oynarken ne saha vardı ne kale ne üstümüzde forma hatta bazen dogru düzgün bir top bile yoktu.Ama heyecandan kendimizden geçerdik.İşte bu sene pes benim için bu demek.

Bende sizin gibi başlangıçta zorlandım fifa dan sonra.Ama oyunu sevdiyseniz üstüne gidin inanın bana alışmak fazla vakit almayacak.

• Görseller dandik, 20 sene öncesinin görselleri, işim olmaz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya ayakta top tutamıyorsun langırt gibi oldu oyun yine. top bi sağda bi solda sanki +5 hızda oynuyoruz myclub ı allah belanı versin konami. pas atacaksın top ayaktan çıkana kadar 5 saniye geçiyor adam gelip hamle yapıp topu alıyor lag vs olmasa bile ayaktan çıkan top bu kadar çok bekletilir mi ya ne lanet bir oyun yaptın yine
  • Arkadaşlar dün sordum cevap alamadım yine sorayım bu erken kalkan kuş kampanyasındaki myclub eğitimini tamamlamak ne demektir bilen bir arkadaş cevap verse çok sevinicem

• nicksiznicklinick N kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler. Bir de kusura bakmayın pes ten uzak kaldım pes in modları nasıl? My club varmış malum ultimate team rakibi herhalde. Hangisi daha detaylı ve zevkli

• arkadaşlar oyun içinde her takımdaki oyuncuların formlarını A,B,C diye görebileceğimiz bir yol var mı?

• erd980 kullanıcısına yanıt
    Myclub oynuyorsan zaten almissindir bunu
    Bildigim kadariyla oyuna mycluba ilk girdiginde myclubin seni yonlendirmesi ile oyunu nasil oynayacagini anlattigi bolum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espslash

Selamlar bende daha önce belirttiğim gibi fifa dan bu sene geçtim pes e.Esasında pes e geri dönüş diyelim zira pes 4-5-6 zamanları şu anki tempoda olmadığından dolayı deli gibi sabahlara kadar oynardım.Daha sonra fifa 2010 ile birlikte fifa macerası başladı.Şimdi yaş oldu 39 içimizde ki futbol oyunu aşkı bitmedi xbox one da tekrar pes 19 a geçtim.Zamanında commodore 64 lerde microprose soccer, amiga 500 lerde kick off 2 oynayan bir nesil olarak.Neden geçtim? fifa nın paldır küldür futbol atmosferinden uzak langırt gibi birbirini tekrarlayan pozisyonlarından hepsinden sıkıldım.Bazen ikinci yarı,oyun o kadar kendini tekrara bağlardı ki sıkılır ne zaman bitecek diye dakikaları sayardım.Ama peste hakem düdüğü çaldığı zaman ne zaman maç bitti diye şaşırıyorum.

Lisans mış formaymış amblemmiş umurumda değil.Önemli olan bana yaşattığı futbol duygusu.Ufakken sokakta top oynarken ne saha vardı ne kale ne üstümüzde forma hatta bazen dogru düzgün bir top bile yoktu.Ama heyecandan kendimizden geçerdik.İşte bu sene pes benim için bu demek.

Bende sizin gibi başlangıçta zorlandım fifa dan sonra.Ama oyunu sevdiyseniz üstüne gidin inanın bana alışmak fazla vakit almayacak.
    Açıklamalarınız için teşekkürler bende 34 yaşındayımm inan duygulandım peste sabaha kadar oynadığım dönemleren gittin ne günlerdi 3 yıldr flfa oynuyordum sevdimde yalan yok fifaya zor derler ama patıt patır yeniyordum pes 18 almadım fifanın lisans olayı güzel lafım yol ama pes 19 u alınca işte bu dedim.

Pes bence daha zor ya adamı kontrl etmek bile zor fifada köşeden plase ile işi bitiriyorsun dün ana lig online girdim 7 0 yenildim utandım :( yılların oyuncusu olarak oynayamadım ya coutinho kiralık olarakda var mesela teknik dlrektör alınca onun taktiğini ben değişemiyormuyum neler önerirsin

Şunuda diyeyim oyuncu modellemeleri ve lisanslı Türkiye ligi harika olmuş

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Alabileceğin biryer yok.
    Top actikca extradan veriyor.

• Mert07kan M kullanıcısına yanıt
    Oyunu indirir indirmez oynarsin.
    Legendden gelen extralar işine yariyorsa. Ve legendden gelecek olan bir tane klasik topcu icin deger diyorsan legend al.
    Ben klasik topcu icin legend aldim
    Ama gitti bana en istemedigim adami Cafu yu verdi. Pisman oldum legend paket aldigima.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoFiX

Koleksiyondan açtıgım kartlardan çıkan altın topların çogu 3 SGA 3 SGB çıktı ulen stp yok bi tane defans hep gümüş dos yok bi çıka çıka ayni mevkiler çıkıyo hatta denemek için erkin takıma ayni altın topları koydum inadınamıdır nedir gitti SGB çıktı yine bu yıl KONAMİ bizi güzelce söğüşleme derdinde altın top bol bol çıkcak ama hep ayni mevkiler...

Bugun 25000gb ye koleksiyondan bi seferde ayni anda 2siyah Ronaldo ve Buffon çıktıda gönlümüzü aldı KONAMİ...
    hocam aynı şanstan ben de istiyorum. dybala haricinde doğru düzgün adamım yok. her seferinde 25k lık paketten çöp çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.