Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.635
Cevap
73
Favori
52.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dinamik yorulma sistemi oyunların gerçekçiliğini 2 kat arttıracak. Umarım Fifa'ya da gelir.
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Fifa da var zaten gozlemlenebilir yorulma sistemi yildiz bir oyuncu dusun devamlı atağa çıkamıyor sürekli baskı kuruluyor defans tepesinde ise devamlı oyuncu ağırlaşıyor dönüşler zayıflıyor biraz zmaan geçtikçe sakatlaniyor söylediğiniz farklı birşeyse bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim karşımda ki oyuncular Ronaldo,Bale diye defans ofans her türlü deli gibi koşturuyor. Bunların top çalmaları da iyi hız ve fizik dışında. Son 15 dk belki yoruluyorlar. Gerçekte Ronaldo 70 dk habire pres yapsın, adam kovalasın bakalım ne oluyor.
  • Genelde oyunlara yeni özellik gelince gözümüze sokmaya çalışıyorlar oyun içinde. Örneğin FIFA'ya çim aşınması geldiğinden beri, her maçın ikinci devresi tarlada oynanıyor. Bu oyunda da yorulma sistemi diye, 60. dakikada yerlerde sürünen Ronaldo görmeyiz inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    Valla benim karşımda ki oyuncular Ronaldo,Bale diye defans ofans her türlü deli gibi koşturuyor. Bunların top çalmaları da iyi hız ve fizik dışında. Son 15 dk belki yoruluyorlar. Gerçekte Ronaldo 70 dk habire pres yapsın, adam kovalasın bakalım ne oluyor.
    O şöyle oluyor eğer öndeysen ve en az 1 asist yada golü varsa o zaman oyundan kopmuyor kolay kolay..devamlı pres veya baskılı Oyun oynuyorsan rakipte surekli o oyuncuya markaj yapıyorsa devamlı kopuyor oyundan özellikle 2yari yok gibi oluyorlar .



    https://youtu.be/sdxN1Baal2Q



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 23 Haziran 2018; 2:54:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! [simage][/simage]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uceelik

    [simage][/simage]
    Bu konsept calismasi gercek degil. Ama konamide akil varsa artik bunun gibi estetik menu yapmayi akil etmistir. Biktik excel tablosu gibi menuden

    Bir de su menu gecisleri ya insani cileden cikartiyor. Yuvarlak don don don bitmiyor bu ne yavaslik. Yanlis bir yere girdin geri cikana kadar bekle bekle bitmiyor. Saka gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Haziran 2018; 10:31:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Bu konsept calismasi gercek degil. Ama konamide akil varsa artik bunun gibi estetik menu yapmayi akil etmistir. Biktik excel tablosu gibi menuden

    Bir de su menu gecisleri ya insani cileden cikartiyor. Yuvarlak don don don bitmiyor bu ne yavaslik. Yanlis bir yere girdin geri cikana kadar bekle bekle bitmiyor. Saka gibi.

    Alıntıları Göster
    Aynen öyle baştan sonra bir değişiklik lazım menüde ve geçişlerinde.
  • Hangisi gerçek şaşırıyor insan

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uceelik

    [simage][/simage]
    Konami'nin böyle bir şey ile uğraşmayacağını hepimiz biliyoruz. Muhtemelen menü aynı olacak ancak renk skalası değişir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BVBLİFE

    Hangisi gerçek şaşırıyor insan

    Sonunda aksam maclarinda da dogru bir renk skalasi yakalanmis cok sukur goruntu gercekten muthis duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herşey güzel de bu online hile olayı ne olacak acaba? Çözsünler artık şunu da ağız tadıyla şu oyunun keyfini çıkaralım.
  • Dostlarım bir şeye açıklık getirmek ve bır konuda yanılmayı gerçekten istemekle birlikte malesef bu konuda pek umudumun olmadığını belirterek sizlerle online lag mevzusunu paylaşmak isterim.

    Adam bir oyun yapıyor ve bu oyunun bir misyonu ve bir de vizyonu var. Pes dediğimiz oyunun vizyonundan hepimizin bildiği üzere söz etmeye gerek yok
    Ancak misyonu ticari kâr elde etmek.
    Zira öyleki oyuncuları desteklediği online ve offline karşılaşmalar ile psikolojik bağımlı hale getirerek daha sonra bu desteği hem ofline hemde online modlarda keserek aksine zorlaştırarak oyun içi bağımlı olduğunuz oyuncu ve teknik direktör sözleşmelerini yenilemeyecek duruma getirip coins satmak. Ve bunu yaparken bazen momentum dediğimiz oyun içi yazılım müdahalesi,bazen de (çoğu zaman) bağlantısı sorunlu oyuncularla karşılaştırarak bu gibi bağlantısı sorunlu kişileri kullanıyor
    Yani anlayağınız bağlantısı sorunlu olan oyuncular Konami firmasının myclup modunda ticari kâr sağlaması sebebi ile gereksinim duyduğu bir figür.

    Bunu nezaket derecesi yüksek olup belli dönemlerde ard arda sürekli düşük nezaket dereceliler ile karşılaşarak anlayabilirsiniz

    Yani özet geçmek gerekirse Pes 19 belki bir çoğumuz alacağız ancak adamların ihtiyaç duyduğu bağlantısı sorunlu olan figürlerin olacağından şüpheniz olmasın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Beyler 2019 için ön sipariş vericemde. pri hakka hediyeler geliyormu legend sürümdeki. yoksa sadece sec hakkamı geliyor?
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Pri hakka gelmez, oyunun satin alindigi hesaba gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene myclub'ı yorum yapabilecek kadar oynadım. oyunda hile veya lag myclub yüzünden kesinlikle azalmaz. çünkü işlerine gelmez. ciddi para kazanıyorlar coin satışından yoksa oyunu iki ay sonra bedava vermezler yada ilk indirimde 60% indirmezler. şahsi yorumum oyunu eş dost ile oynayacaklar ya da offline oynayacaklar kesinlikle alsın. çünkü myclub hariç oyun çok iyi. ama sadece myclub oynayacaklar bence yine hayal kırıklığı yaşar. beklemelerinde fayda olur. ben pes 2018 forumunda da belirttim ps4'de bu kadar aleni ve belli şekilde hile yapılan başka oyun yoktur. adam zart diye kesiyor bağlantıyı. 2018 yılında bu kabul edilemez.
  • Arkadaşlar myclub daki level olayı devam edecek mi acaba müzayede istediğin oyuncuyu alma imkanın var ama level 1 geliyor 30 level ulaşmasi için biraz zaman gerektiriyor bari 30 level gelse

    Oyunun en çok oynayan modunda hile olması ve çözümlemesi çok saçma bir durum

    Pes haricinde başka online oyunlar oynadım oralarda denk geldi sonrasında 1-2 ay içinde güncelleme ile çözdüler birde oyun 3 yıllık bir oyun pes kaç yıldır online oyun içinde ama çözeyim demiyor oyunun içine ediyorlar artık puanı yüksek olanda yapıyor düşük olanda çözüm bulamazsa online oyun oynanmayacak noktaya gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba pes sevdalisi arkadaslar. Yillar sonra ilk defa pes'e kendimi bu kadar yakin hissediyorum. Bence en iyi futbol oyunu pes6 (2006)

    Ancak fifa 2008den beri xbox360da baslayan fifa maceram fifa 17yle beraber sonlanmisti.(Onlarca turlu sebep var hic bosuna siralamayayim...)



    Fifanin oyun yapisi pinpon gibi geliyor,pes ise tökezliyor,oyun akici degil gibi hissettiriyor. Yinede pes 19la tekrar pese baslamak istiyorum...

    Myclub fifa ultimate team gibi bir sey mi oluyor? ultimate teamden nefret ederim(yani myclub oynamam)

    mesela guncel arsenal kadrosuyla online oynarkende myclupdaki online skntilari soz konusu mu?

    Pes 13 teki gibi hala orta sahdan bi ara pasiyla kaleciyle oyuncu karsi karsiya gelebiliyor mu? pes 13 ve diger pesteki gercek disi , basit bir oynanabilirlik soz konusu mu ?

    suan pes'in beni ceken yanlari;

    Fifa aşiri derecede baydi,rakipsiz olmasi nedeniyle yerinde sayiyor 3yildir.

    yeni dinamikler denemek istiyorum.

    pes grafikleri ve ışıklari daha gercekci duruyor.

    pes 15i biraz oynamis biri olarak. Pes19da bizi uc assagu bes yukari nasil bir oyun bekliyor. Pes13 ve 15 den cok farkli bir oyun bizi bekliyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 26 Haziran 2018; 15:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki görsele böre level olayı devam edecek haftanın oyuncusu da leveli yüksek haliyle le gelecek ama müzayede devam edecek mi devam edecekse değişiklik var olacak mı bununoyun çıkana kadar açıklamıyacakları kesin . Top açma devam mı edecek kart açma mı gelecek resimde kart var üzerinde siyah top var nasıl olacak bakalım

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Haziran 2018; 9:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Mesajın oldukça ilginç... sorular daha da ilginç..
    Amacın Pes 2019 için bilgi toplamak mı ? Bence hayır.. Senin amacın Pes'î yermek Fifa'yı övmek :)
    1-Fifa aşiri derecede baydi,rakipsiz olmasi nedeniyle yerinde sayiyor 3yildir
    2-Pes 13 teki gibi hala orta sahdan bi ara pasiyla kaleciyle oyuncu karsi karsiya gelebiliyor mu? pes 13 ve diger pesteki gercek disi , basit bir oynanabilirlik soz konusu mu ?
    3- Myclub fifa ultimate team gibi bir sey mi oluyor? ultimate teamden nefret ederim(yani myclub oynamam)

    ***myclub oynamam diyorsun o zaman nasıl bir şey olduğunu neden soruyorsun..
    ***Pes 2015 oynadı isen orta sahadan değil tek bir pasla, sabaha kadar orta pas denesen de kaleci ile karşı karşıya kalamayacağını bilmelisin..

    ***Ben yinede amacının bilgi toplamak olduğunu düşünerek naçizane önerimi sunuyorum : Güzel bir oyun oynamak istiyorsun Fifa alırsın; Futbolun ta kendisini deneyimlemek istersen PES alırsın bu kadar basit :)
    ***Fifa'ya rakipsiz diyen birine bazı şeyleri anlatmak zor olsada denemekte fayda var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernandina -- 26 Haziran 2018; 9:51:55 >




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.