< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 30 Temmuz 2018; 11:8:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 30 Temmuz 2018; 11:8:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ISS - PSOne
WE8 - PSOne FIFA 99 - PC FIFA 2000 - PC FIFA 2001 - PC FIFA 2002 - PC FIFA 2003 - PC PES 4 - PC/SP2 PES 5 - PC/PS2 PES 6 - PC/PS2 PES 2009 - PC PES 2010 - PC FIFA 11 - PC FIFA 12 - PC FIFA 13 - PC FIFA 15 - PS4 FIFA 16 - PS4 FIFA 17 - PS4 PES 2018 - PS4 PES 2019 ile devam edicem. Bence FIFA 18 tarihin en kara leke denecek oyunlardan biri. Top fiziği yok, oyun çok hızlı, tek pas glitchiyle keleye geliyorsun, oyuncuların bataklıkta koşusu, grafiklerin sarımtırak olması, oyuncu fiziklerin, yapısı hemen hemen her oyuncuyla aynı olması, MOMENTUM olması, simden çok arcade e kayması. Hele lob pasllarda oyuncunun topa değil de topun oyuncuya göre şekil verip önüne düşmesi, yıllardır düzeltemediler. Ben hangi oyun iyiyse onu oynarım. Bence PES 18 eksikliklerine rağmen FIFA 18 den çok üstün bir oyun. Her iki oyunda kusursuz değil. FIFA 18'e baktığımda değişmesi gereken çok şey olduğunu düşünüyorum. |
Son 7 senedir FIFA oynuyorum gayette iyi beceriyorum, iyi de oynuyordum. Ta ki PES 2018 çıkana kadar. FIFA 18 rezalet oyunlar kategorisinde tarihteki yerini alacak.
|
FIFA Need For Speed ise PES Gran Tourismo'dur
|
Zevkler ve renkler. Son 7 senedir fifa oynayan biri olarak fifa 18 gercekcilik anlaminda pes 18 den cok cok geride. O otomatiklestirilmis dribling ve paslar, topla kosarken sanki bataklikta kosuyormus hissi, fisek gibi giden yerden paslar. Sanki bowling topu gibi top hic mi toprakta sekmez arkadas? Bowling topu gibi yerden kusursuz gidebilir mi bir top?
Sut cekiyorsun balon gibi. Direkten döner bos tenekeye çarpıyormus gibi direkten ses gelmeler, tek pas glitchiyle kaleye gelme, tek pasla rahatca oynayabilirsin dusunup karar vermene gerek yok bas X e zaten slak adamin ayagina gidiyor. Aksam maclari kerhane gibi los isikta. Gunduz desen formalar parlakliktan birbirine karisiyor. Lob pass atiyorsun oyuncu topun gidisine gore degik, top havada sekil vererek oyuncunun onune dusuyor. Online da mac kazanip bosuna seviniyorsun ea sana sans vermis yenmissin piyondan farkin yok. Sen oynadigini saniyorsun ea senin yerine karsr veriyor. 1 verip 3 aliyor senden. Oyuncu yuzleri rezalet fizik desen yok hepsi ayni zaten. Top fizigi diye birsey yok oyunda. Rezalet bir top fizigi var. Fifa 16 bile bu fifa 18 den 10 kat iyidir. |
Futbol oyunlarinda simdiye kadar yapilmis en iyi yapay zeka bu. Arkadas ne bicim defans yapiyorlar ya. Biri beni markajda tutup digeri arkadan bastiriyor. Pas yollari cilgin kapatiliyor. Hamle de yapmayip calim yemiyorlar. Tam bir taktik savasi dondurmek zorundasiniz. Cildirmis bu sene bu oyun. Konami artik rekabeti bitirmis fifayla. Rekabet filan yok ortada. Sadece lisanslarda kafa tutabiliyor artik fifa.
Bana gore demonun tam surumde bozulmasi gibi bir hurafe hicbir zaman olmadi. O yuzden muthis bir oyun gelecegi belli oldu benim icin. Futbol soleni olmus bu oyun bagimlilik yapacak bu sene hepten |
Madem 2013'den beri fifa oynuyon burda ne işin var, git çöplüğüne leş kargası...
|
Fifa ile pes arasindaki fark su.
Fifada oyunun disi var, ici yok. Peste oyunun ici var disi yok. Futbol oynayacaksaniz pes, menejerlik yapacak, manzara izleyecekseniz fifa. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 29 Nisan 2018; 23:58:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 30 Nisan 2018; 10:15:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Nisan 2018; 10:21:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 1 Mayıs 2018; 12:27:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|