Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akat866

quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_34

quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_34

Fırından yeni çıktı .

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

Bende tam 8 siyahli var

Dun gece 10.000gpye ibrahimovici cikardim takim manyak oldu.

Reus
    Özil
    Götze
    Albiol
    Godin
    Ibrahimovic
    Leroy
    Bide 81lik biri ismini hatirlamiyorum

Tebrikler futbolcular iyi birde menajerlerle uyumu sağlattınmı daha da iyi olur.Başarılar

Yeni td. Aldim. Takim ruhu suan 87 hocam

Ozaman çok daha iyi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mst009

Ne online maç yapabiliyorum ne de ps store'un preorder bonusları geldi iyice soğumaya başladım oyundan

Bildirimlere gir. Ps anasayfasinda. En alta playstationdan gelenler diyor. Orda pes dlc yaziyor. Indir onu bonus gelir

• ps 3 ana sayfasından mı girecez
  • Momentum var diyenler bir zahmet girin myclub klasman sıralamaları bölümüne orada sıralama filtresini "seriler"olarak belirleyin bir bakın yukardan aşağı adamlar kaç maç seri yapmış bir görün; sonra gelin momentum var deyin tekrar konusalım :) geçin lütfen boş tartışmaları.. oyunun sadece iki adet sorunu var basit gol olması ve online rakip bulamama sorunu başka da bi problem yok..
  • Fernandina F kullanıcısına yanıt
    ben kutulu oyun aldım şifreyi nereye yazacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömervolkan1453

ps 3 ana sayfasından mı girecez

Ben ps4 digital sandim

• nasıl yapacam yardım edin
  • ilgilendiğin için sağol ama malesef cihaz ps3 ve henüz onlarda bir gelişme yok. şeytan al ps4 ü oyunu indir bonusları al sonra oyunu sil bir daha da oynama diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mst009

ilgilendiğin için sağol ama malesef cihaz ps3 ve henüz onlarda bir gelişme yok. şeytan al ps4 ü oyunu indir bonusları al sonra oyunu sil bir daha da oynama diyor

Maksat bonus acmakmi?

• ömervolkan1453 kullanıcısına yanıt
    ben kutulu almadım dostum tam olarak bilemiyorum arkadaşlar nasıl yapıyor.. ama şöyle bi olay var playstation storede en alt kısımda yer alan promosyon kodları tarzı bir bölüm var oraya gireceksin sanrıım kodları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernandina -- 24 Kasım 2014; 0:55:08 >
  • ömervolkan1453 kullanıcısına yanıt
    Psn store a gir, orada "redeem code" diye bir seçenek var, onu seçip kodu oraya yaz.
  • jr_bundy kullanıcısına yanıt
    selam,PS3 için kutulu oyun var ben de o kodu denilen yere girdim ama gelen giden bir şey yok.
    Ama oyunu internetten aldım ön sipariş değil hediye kodu işe yaramıyor mu?
    Teşekkür ederim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

Momentum var diyenler bir zahmet girin myclub klasman sıralamaları bölümüne orada sıralama filtresini "seriler"olarak belirleyin bir bakın yukardan aşağı adamlar kaç maç seri yapmış bir görün; sonra gelin momentum var deyin tekrar konusalım :) geçin lütfen boş tartışmaları.. oyunun sadece iki adet sorunu var basit gol olması ve online rakip bulamama sorunu başka da bi problem yok..

+1

• leqse kullanıcısına yanıt
    Selam, ben oyunu PS4 için aldım, benim aldığım da önsipariş değildi. Kodu girdikten sonra oyunda myclub a girince 1 oyuncu ve bir miktarda para verdi, bundan farklı bir şey yapmadım.
  • Arkadaşlar myclub da takım değiştirme nasıl oluyor ben digital sürümle oynuyorum sec hesabım var ilk mycluba girdiğimde takım falan seçilmişti Manchester United vardı şimdi onu değiştirip sıfırdan kurmak istiyorum fakat beceremedim yardımcı olurmusunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmethk

Arkadaşlar myclub da takım değiştirme nasıl oluyor ben digital sürümle oynuyorum sec hesabım var ilk mycluba girdiğimde takım falan seçilmişti Manchester United vardı şimdi onu değiştirip sıfırdan kurmak istiyorum fakat beceremedim yardımcı olurmusunuz.

En sagda ilaveler yaziyor orada takimi duzenle yada sifirla secenegi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Arkadaşlar myclub da takım değiştirme nasıl oluyor ben digital sürümle oynuyorum sec hesabım var ilk mycluba girdiğimde takım falan seçilmişti Manchester United vardı şimdi onu değiştirip sıfırdan kurmak istiyorum fakat beceremedim yardımcı olurmusunuz.

Dediğiniz gibi yaptım fakat orda oyuncular aynı kalıyor sadece takımın adını falan değiştiriyorsun birde oyunda gelmesi gereken hediye oyuncular bende yok örn. Gotze falan vieriyorduya bende hiçbirşeyi yok bildirimlerdeki playstationdan gelenlere bakıyorum oradada bişey yok nasıl alabilirim hediye oyuncuyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi ki hayır zaten online bağlanma sıkıntısını aşamadım oyuna daha da bahane arıyorum söylenmek için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Dediğiniz gibi yaptım fakat orda oyuncular aynı kalıyor sadece takımın adını falan değiştiriyorsun birde oyunda gelmesi gereken hediye oyuncular bende yok örn. Gotze falan vieriyorduya bende hiçbirşeyi yok bildirimlerdeki playstationdan gelenlere bakıyorum oradada bişey yok nasıl alabilirim hediye oyuncuyu

Sag altta birde resetleme secenegi var o zaman sifirdan baslar.
    Hesabi baskasindan aldiysan o kullanmis olabilir bonuslari normalde bildirimlere geliyormus.

• 10000 gp veriyorum %90 75lik oyuncu geliyor. Ara sira mac sonu actirdiklarimdan bile daha iyi oyuncular cikiyor. Sans yok resmen

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.