Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işte o hocam boşuna sattınız o güzelim oyuncuları. oyuncu kiraladığınız, aldığınız yere giriyorsunuz orada Menejer al diye bi yer var. guadiola falan belki dv 1 de çıkar biz daha yolun başındayız hocam.
  • mhrkc44 M kullanıcısına yanıt
    sim denilen şey hocam şu. siz takımınızı kuruyorsunuz diğer insanlara karşı sizin yerinize bilgisayar oynuyor. bir bakıma takımın teknik direktörü sizsiniz. oyuncularınızı izliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 19 Kasım 2014; 14:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

işte o hocam boşuna sattınız o güzelim oyuncuları. oyuncu kiraladığınız, aldığınız yere giriyorsunuz orada Menejer al diye bi yer var. guadiola falan belki dv 1 de çıkar biz daha yolun başındayız hocam.

Kaliteli t.d yok kilitli kilitli olmayan ise ismini yeni duyduyum kişiler menejer al diye bir yer var orayı biliyorum alacam t.d özelliklerine nasıl bakacam
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    hocam şuan takımınız sanki çok iyi de guardiola çıksın diyorsunuz :) 2. lig ekibine jose mourinho gelir mi gelmez. kilitli olanlanları dediğim gibi çok maç yaparak açacaksınız. zaten üzerine geldiğinizde t.d nin orda oynadığı stil falan yazıyor. size uygun stil hangisiyse onu seçin.
  • Oyun başında aldığım menejerle devam ediyorum. Takım ruhu 69.
    İstediği taktik bir tek onda var şuan. 4-2-1-3 yok arkadaş elimdeki menejerden başka oynatan. Olsa yüksekticem menejeri. Belki ozaman takım ruhuda yükselir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

hocam şuan takımınız sanki çok iyi de guardiola çıksın diyorsunuz :) 2. lig ekibine jose mourinho gelir mi gelmez. kilitli olanlanları dediğim gibi çok maç yaparak açacaksınız. zaten üzerine geldiğinizde t.d nin orda oynadığı stil falan yazıyor. size uygun stil hangisiyse onu seçin.

3 tane kiralık oyuncu aldım menejer yetmedi gücü sonra bende mecbur geri yolladım 5 maç daha sözleşmesi olmasına rağmen zaten takımım kötü neuer var diğer oyuncular en iyisinin derecesi 79
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Oyun başında aldığım menejerle devam ediyorum. Takım ruhu 69.
    İstediği taktik bir tek onda var şuan. 4-2-1-3 yok arkadaş elimdeki menejerden başka oynatan. Olsa yüksekticem menejeri. Belki ozaman takım ruhuda yükselir.

Benimde istediğim taktik o 4-2-1-3 oynatan t.d yok şuanda mecbur 4-1-2-3 oynuyorum orta saha boş kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Benimde istediğim taktik o 4-2-1-3 oynatan t.d yok şuanda mecbur 4-1-2-3 oynuyorum orta saha boş kalıyor

Aynen dostum. Bulsam alıcam ama yok. İlk seferde nasıl denk geldiyse, istediğmi taktikle oynatan vardı onu seçtim.
    4-2-3-1 e dönsem, Ribery ve mesut 3 lünün sağına soluna koysam olur mu sence ortada da götzse??

• quote:

quote:

quote:

Aynen dostum. Bulsam alıcam ama yok. İlk seferde nasıl denk geldiyse, istediğmi taktikle oynatan vardı onu seçtim.
    4-2-3-1 e dönsem, Ribery ve mesut 3 lünün sağına soluna koysam olur mu sence ortada da götzse??

ribery mesut götze iyimiş bende sadece neuer var diğer oyuncular 79 dereceyi geçmiyor o 3 oyuncun ile 4-2-1-3 uymaz bence 4--2--3--1 dönsen daha mantıklı ribery solda sagda mesut ortada götze

• quote:

quote:

quote:

quote:

ribery mesut götze iyimiş bende sadece neuer var diğer oyuncular 79 dereceyi geçmiyor o 3 oyuncun ile 4-2-1-3 uymaz bence 4--2--3--1 dönsen daha mantıklı ribery solda sagda mesut ortada götze

Doğru söylüyorsun. Menejer değişimine gidiyim artık:-)
    O adamlar ön sipriş hediyesi, yoksa nereye alıyorsun:-)
    Umarım daha iyi bir menejer daha iyi takım uyumu olur.

• Ps3 kutulu oyunda hala bekliyoruz hediyeler gelsin diye... Defans için siyah top çıktı oda Höwedes Oda olmasa defans kevgir... Agger'i kiraladım 1 maç kaldı oynatmaya kıyamıyorum :)
  • valla benim de kutulu oyunum var ne day one hediyesi geldi ne bişey en az 15 defa 10.000 gp verip adam aldım sadece d.costa çıktı 80 üstü gerisi 75-78 arası hep onlar da menajerle uyumlu olmuyo falan yani boşuna tırmalıyoruz herhalde millette ronaldo neuer ibracadabra robben var beim kadroda costayı saymazsan en iyisi w.zaha onu da kaç kişi tanıyor bilmiyorum saçmalık kısacası ihtiyacın olan mevkiye istediğin adamı alamıyor olman maç sonunda tek yıldızlı menajer geliyor bi bakmışsın 77lik kaleci vermiş sana ama 10.000gp verip en iyi menajeri seçiyorsun 75lik kaleci veriyor adaletin bumu konami efendi
  • angelsbjk kullanıcısına yanıt
    Online da rakip bulmada sıkıntı çekmesem de oyun acayip laglı oluyor.. sizin durum nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert 29 -- 19 Kasım 2014; 16:15:17 >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    menejer değiştirseydiniz hem gpleriniz boşa gitmezdi hemde takımınız daha da güçlü olurdu hocam. artık t.d değiştirirsiniz :) pire için yorgan yakmazsınız.
  • angelsbjk kullanıcısına yanıt
    hocam oyun bir anda güçlü olmayı engellemiş. siz bakmayın adamın kadrosunda ronaldo falan olmasına biraz dikkatli oynarsanız karşınızda yenemeyeceğiniz takım yok. o bakımdan biraz torpil geçti konami ama bir anda kimsede messi , neymar casillas olmuyor şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

valla benim de kutulu oyunum var ne day one hediyesi geldi ne bişey en az 15 defa 10.000 gp verip adam aldım sadece d.costa çıktı 80 üstü gerisi 75-78 arası hep onlar da menajerle uyumlu olmuyo falan yani boşuna tırmalıyoruz herhalde millette ronaldo neuer ibracadabra robben var beim kadroda costayı saymazsan en iyisi w.zaha onu da kaç kişi tanıyor bilmiyorum saçmalık kısacası ihtiyacın olan mevkiye istediğin adamı alamıyor olman maç sonunda tek yıldızlı menajer geliyor bi bakmışsın 77lik kaleci vermiş sana ama 10.000gp verip en iyi menajeri seçiyorsun 75lik kaleci veriyor adaletin bumu konami efendi

Bu toplar cok sans isi. Bende 10000 gplik olanlardan 10 tane falan acmisimdir 1 kere siyah topa denk geldi onda da Pedro cikti. Ama Ibrahimovic'li kadrolara cok denk geliyorum benim A.Kone daha iyi isler cikariyor

• Kiralıklar içinde Totti vardı. Kaptım hemen

• Kutulu ön sipariş aldık. Redeem code'u girdik ama kaç gün oldu hala ne ödül ne bişey. Bizim bonusların üzerine yattılar kesin.
  • Peki simde oyun suresi normal oyunla aynimi bide sim yazan biyer gormedim ben bi klasman bide bil var

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

valla benim de kutulu oyunum var ne day one hediyesi geldi ne bişey en az 15 defa 10.000 gp verip adam aldım sadece d.costa çıktı 80 üstü gerisi 75-78 arası hep onlar da menajerle uyumlu olmuyo falan yani boşuna tırmalıyoruz herhalde millette ronaldo neuer ibracadabra robben var beim kadroda costayı saymazsan en iyisi w.zaha onu da kaç kişi tanıyor bilmiyorum saçmalık kısacası ihtiyacın olan mevkiye istediğin adamı alamıyor olman maç sonunda tek yıldızlı menajer geliyor bi bakmışsın 77lik kaleci vermiş sana ama 10.000gp verip en iyi menajeri seçiyorsun 75lik kaleci veriyor adaletin bumu konami efendi

Bu toplar cok sans isi. Bende 10000 gplik olanlardan 10 tane falan acmisimdir 1 kere siyah topa denk geldi onda da Pedro cikti. Ama Ibrahimovic'li kadrolara cok denk geliyorum benim A.Kone daha iyi isler cikariyor

sen 1 tane siyah tutturmuşsun ben 1 tane bile tutturamadım 2 siyah top yan yana bitişikti ikisi geçti ondan sonrakı sarı top geldi bu kadar mı şans olur ne zaman siyah top tutturacam çok merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.